.... jā, jā- tā traki cēlā- Mīlestība!!

14. okt 2014. 18:27

   Zinu- rakstot to, ko rakstīšu tgd- esmu grēciniece trakākā, elles ugunīs- sadedzināma. Ok.
   Mēs visi/-as- VISI!!!- ilgojamies Tā sava Vienīgā, Īstā... lai Eņģeļi- tur augšā!- svētlaimīgi smaida- par mums. Ai, cik sakaisti!

   Bet- kur esam?? liela daļa- no mums??- kur esam- dzīvē reālajā?? Tur, kur nu esam.
Un tgd- ja, es runāšu taisnāk par taisnu!!- pietiek!!- to puķu!!- un tās glances- priekš citiem- tad??? Tad labāk raudāt spilvenā, vienai??? Tad labāk, skatīties uz kokiem, kas tik smuki, vienai??? Tad labāk, ja tā gluži nav- azotīte tava- neatrasties- tur??? Kaut- uz laiciņu šo- siltumā, mīļumā, savā sievietes vājumā, velns parāvis??!!

  Nē, labāk tad tikt sistai krustā, no tiem, kas uzlikuši svētulības un tikumības maskas, nekā eksistēt, bez emocijām, kaut- pusīstām.
  Jā, nekas nerodas pēkšņi. Kad domāju- man šodien pavērsies debesis, tās atkal- aizvērās, dmž. Un- drauga, vnk drauga- zvans: tu drebi, es tevi vēlos sasildīt; man deva- baigi daudz!!! Lai saprastu- kko.

Atslegas vārdi: nenosalt0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (20)

Ingrida X. 16. okt 2014. 00:33

Mīlestība, Nauri, putns ne jau tik rets; putns, ko aiz visādiem štrunta spriedelējumiem- aizbaidām- paši. Kāpēc neparakstīties Dienai- Naktij- Nedēļai- Mēnesim... ja jūti- kkur, tepat, šis putns lidinās gan??!!.. Var jau domāt- ilgtermiņā- ok; bet kurš- KURŠ zina??- kurš ķieģelis būs- tas liktenīgais?? .. neskatototies uz to, vai tev 30, vai 40+ .. Esmu sapratusi- daudz. Ne jau nu visiem- mana saprašana- jāpieņem. Kur nu!!! Dzīvojam katrs- pēc savējās, un- tikai :)

Ingrida X. 16. okt 2014. 00:27

... un vēl, Alise, es šodien sapratu ļoti kko, no Tevis- rakstītā.
Neesmu mājās un šī pēcpusdiena- paņemot daudz fiziskā, + deva vēl vairāk- tā; bet- ne par to... Ha!! Manas smukās sporta bikses- palika- mājās; Jaunie, kas bija ar mani- izdomāja- ko un kā, lai es- neaplauztos .. peldkostīmu- par laimi- ieliku! :)
   Jā, Eņģeļi redz un saprot visu. Arī tos Cilvēkus, ko daļa s-bas- nievā. Aiz ko meklē mani, kaut- telefoniski?? /dzīvojam gana tālu viens no otra/; aiz to- ka- netiesājot- uzklausu, nenosodu, ja spēju- cenšos iedrošināt, uzmundrināt; padalos savos pārdzīvojumos un- "aplauzienos", aiz to- ka esam viens otram- vnk Cilvēki, kad pats/-i jūties sevī mzl nomaldījies/-usies. Un tas- esot reizē- maz- ir nežēlīgi- daudz!!! Jā, cilvēks- ciparos- daudz jaunāks par mani; bet- pie cilvēciskas vēlēšanās- saprast, tas nemaina pilnīgi- neko!!!
   Un- vai tad- kad esot vienā orientācijā- noteicošie- ir cipari?? Mietpilsonībai- vrb; cilvēciskumam- abpusējai vilkmei- jūtām- nē.

Nauris N. 15. okt 2014. 16:35

Mīlestība rets putns .. jāizlīdzas ar seksiņu ..........kad tas ir prom..

suro g. 15. okt 2014. 12:13

dh Ingd, spr, dmzh nah nk nhrn nesaprast

savsem k. 14. okt 2014. 22:00

Nuja ... varbūt nenes - varbūt pa zemi ripina , vai stumj ratiņos  

Kurzemniece E. 14. okt 2014. 21:37

diez vai tā cēlā laimi nes..........

savsem k. 14. okt 2014. 21:22

Viņš , viņš , Viņš .... misters Radiātors  

Ineta L. 14. okt 2014. 19:18

Ingrid, trauksme manā tekstā bija domāta- kad cilvēks trauksmains, satraucies no bailēm, neziņas, neizprotamā...nu nezinu, ar gadiem tomēr ir zināma pārliecība par sevi un stabilitāte, nevis mētāšanās kompleksos. Tikai nūjai 2 gali, negribas, lai sasilda viņš, viņš, vai viņš, bet gan - VIŅŠ! ,  tāpēc arī pa pāriem sapāroties (termins no dziesmas ) nav nemaz tik viegli tiem kas tādu vai citu iemeslu pēc palikuši bez pāra.

Ingrida X. 14. okt 2014. 19:13

Paldies, Valdi!!! Loģiski- man asariņa- acī....
Tu- uzdrīkstējies!!- tas vien- nav- maz!!

Ingrida X. 14. okt 2014. 19:11

... palasos blogus- atreferētas /pārkopētas/ frāzes, lielākoties.
Cik esmu sapratusi- citiem, tiem, kas lasa- interesanti- bez gala!! :)
Lai. Katram no mums- savs ceļš. Un- nenodot to- savu  

Dzēsts profils 14. okt 2014. 19:09

Meitenes!   Jūs šeit esat īstas! Es Jūs par to, cienuun mīlu!

Ingrida X. 14. okt 2014. 19:07

Manis pieminētā drauga zvans- negaidīts, ļoti!!! Arī Viņš- viens no tiem- kas meklē kļūdas sevī, uzklausa/sajūt- mani... un- parunājot ar mani, tiesā- sevi... ai, man tāda emociju pārpilnība, ka tā kļūst pašai- biedējoša!!!!... rīt- par laimi- aktivitātēs- citās... un tad, ja vēlēšos to es- mani vnk- sasildīs. Bez zemtekstiem.

Ingrida X. 14. okt 2014. 19:01

Paldies, Alise!!!
Tu nekad- NEKAD!!!- neruna vārdus, piemeklētus!!!.. esmu sapratusi jau sen.
Jā, es tieku sargāta, joprojām!!!, kkam- nezin- kam!!!- grēciniece, trakākā!!! Jā, es nekonservēju un nemarinēju; jā- kaunos no- tā!!! Bet- arī netiesāju- Nevienu!!!!
/smilškastnieku spēles- stāsts cits/

Ingrida X. 14. okt 2014. 18:57

...... nekas, Ineta, nav rimis un- nerims, kmr apzināsies, ka esi- dzīva!!!!

Alise .. 14. okt 2014. 18:56

...Enģeļi tur augšā..redz vislabāk- kas ir kas!!!
Un, ja cilvēks domā,ka tikai viss no ārpuses , lai būtu skaisti ..ar glanci- tad viņš rūgti maldās...
Tieši "grēciniekus"...tur AUGŠĀ...mīl visvairāk...lai taisnie un pareizie spoguļojas paši sevī un priecājas!!!

Ineta L. 14. okt 2014. 18:53

Cilvēks ilgojas, vēlas, alkst mīlēt un tikt mīlētam tā kā VIŅŠ pats to vēlas! Un jo vairāk dzīvo šai pasaulē, jo konkrētākas vēlmes. Neiet runa par ideāliem, bet tie vairs nav pusaudžu svaidīgie gadi, kad traki viens pēc otra, viens bez otra.... Un traukme arī pa lielam rimusi.

Ingrida X. 14. okt 2014. 18:50

Paldies par zvanu- 17:42;  Tu, pat neapzinoties- cik, izdarīji man- svētīga :)

Ingrida X. 14. okt 2014. 18:48

Iznīcināt Sievietē Sievieti- māksla- maza;
Pacelt- Paldies Tiem, kas to prot, dabiski

Ingrida X. 14. okt 2014. 18:45

... bez tam- neceru ne uz- komentiem, uz īkšķīšiem- ne tik; jo- ja lietas nosauc īstajos vārdos, pie tam- sieviete!- baigais- fuj!!... pārkopēt kko no neta- smuki! ;  uzrakstīt vēstījumju- lirisku- arī! .. bet tad, kad izsaki domas, vispatiesākās, galīgi- ne tā.... ar līkumiņu, Jaukie, ar- līkumiņu!! :D.... jūtos šobrīd- brīvāka par brīvu- nespēlējot noteikumiem- nekādiem! :) .. un- paldies par to zvanu- īstajā laikā

Ingrida X. 14. okt 2014. 18:32

.... un- plusā visam- esmu- pašpietiekama /ak, cik moderns- vārds!!/; bet- vēl plusāk plusā- dzīva, silta, mīļumu dot un saņemt- griboša- arī!!.. loģiski- ka teikt ko tādu- ZEM sievietes goda. Ejiet ka nost- tie, ar savu dubultmorāli!! ..

Autorizācija

Ienākt