Zog cita laiku

24. okt 2014. 10:12

Visu var nopirkt par naudu, tikai laiku nevar. Tā saka jaunie. Viņiem jāpiekrīt. Ir tādi, kas saka - veselību nevar, mīlestību nevar. Var arī tās. Laiki tādi. Tas, kam naudas nav, staigā (ja var) ar spieķi klibojot un gaida bezgalīgā rindā uz nepieciešamo gūžas operāciju. Ieraugot kaut kādu tauku mucu, kas apgalvo, kas viss svarīgais nav apvalkā, bet aiz tā, taureņi vēderā apsrāgst, gaidot iekšējā skaistuma ieraudzīšanu.
Laiku var arī atņemt. Ne tikai tiem cietumniekiem, kuri atsēž savu laiku par izdarīto noziegumu. Laiku atņemt tāpat vien, sava prieka pēc šodien ir modē. Visstulbākais ir tas, ja atņem otra laiku, nemaz neapzinoties, ka atņem. Pie tam to cita laiku kaut kā savā labā nemaz nevar izmantot, tikai visgudri noteikt - es taču teicu, ka jādzīvo tā, kā es saku. Hm. Par citu saka, bet pats dara galīgās muļķības. Zog cita laiku.

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

savsem k. 24. okt 2014. 21:02

Zog vai nezog , ietaupīt tāpat viņu nevar   .

Guna a. 24. okt 2014. 11:25

Nevar nopirkt būtiskas vērtības - laiku , mīlestību , draudzību, godu.Kurš domājas tos nopērkam - ar lētiem surogātiem apmierinās ..., kaut dārgi pirktiem.   Veselību - daļēji var nopirkt ..., skumji , ka - ne visiem tas ļauts.Žēl , ka tik daudzi pamanās nozagt otra laiku ,   kaut paši no tā - neiegūstot .

Jurijs Ķ. 24. okt 2014. 10:38

Tagad tu zodz manējo...

Autorizācija

Ienākt