Aprunā vai strādā?

11. nov 2014. 10:40

Es arī varu teikt, ka esmu neatkarīga žurnāliste, tikai mani no algota darba ž-kā neizsita deputāti, bet piedzēries autovadītājs, kuram pat nevar paprasīt, vai un kādas partijas pasūtījumu viņš izpildīja, jo pats nositās.
Varu arī deputātu darbošanos muļķīgi salīdzināt ar ātrās palīdzības darbību. Pēc ātrās palīdzības slimnieks vai nu izdzīvo vai nomirst. Pēc deputātu darbošanās tauta attīstās, rodas divpilsoņu grupas, tā vienkārši iznīkst?
Āboltiņa pirms atgriešanās deputātos teica, ka vēlētāju balsij irizšķiroša nozīme. Uz viņu jau tas neattiecās, uz Kaimiņu arī?
Žurnālisti (tas, kas pasūta mūziku, tiek veikli slēpts) ir noilgojušies pēc tāda Kaimiņa aprunāšanas... Kaut kas nav kārtībā ar godīgumu, morāles un ētikas jau nav sen.
"Nevienam, kas dzīvo stabilā liberālā demokrātijā, nevajadzētu bezrūpīgi domāt, ka tās izdzīvošana ir neizbēgama. Nav neviena automātiska vēsturiska mehānisma, kas padara progresu neizbēgamu, novērš sabrukumu un lejupslīdi. Demokrātijas pastāv un izdzīvo tikai tādēļ, ka cilvēki grib un vēlas cīnīties par tām." - minētais citāts. katrs cīnās, kā māk. Pirms kāda pusgadsmita Čerčils teica - nekas labāks par demokrātiju nav izdomāts...
http://www.ir.lv/2014/11/11/par-filmesan…

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Dzēsts profils 11. nov 2014. 13:38

Tu nobraukto vīru kaut kā uz sevi visu laiki Skaiti...Tu taču esi vesela!!!   liec mierā ko nu kurš ir teicis...saki to, ko saki Tu.
es zinu, ka atsauces uz ievērojamiem cilvēces pārstāvjiem dod kaut kādi piebiedrošanās sajūtu...bet esot pūlī tā ekstāzē-nekad neaizmirsti kā tevi sauc!...daudzi apjūk...jo sevi jau iemīcījuši masā.

Atis K. 11. nov 2014. 10:52

Nav sliktākas pārvaldes sistēmas par demokrātiju,ja neskaita visas iepriekšējās.
   Arī Čērčila vārdi.
Tauta nenoticēs maziem meliem,bet lieliem meliem noticēs.
   Hitlers teicis.

Autorizācija

Ienākt