Māja, kurā mēs dzīvojam.

15. nov 2014. 21:42

    



Ar numeroloģijas palīdzību var ne tikai noskaidrot savu misiju, izskaitļot veiksmi, skaitlisko saderību, bet arī koriģēt dzīvesvietu. Piemēram, grāmatas "Svētā telpa" autore Denīza Linna uzskata, ka pat ikvienas mājas numuram piemīt savdabīga maģiska enerģija, kas ietekmē mūsu pašsajūtu, dzīvesveidu un darbu, kamēr vien dzīvojam šajā mājā. Lai uzzinātu tā ietekmi uz mums, mājas, korpusa (ja tāds ir) un dzīvokļa numurs pakāpeniski jāreducē līdz vienam ciparam, kas ir skaitļu rindā no 1 līdz 9, pēc tam jāsaskaita visi trīs (vai divi) skaitļi. Var aplūkot arī mājas un dzīvokļa numuru atsevišķi, lai iegūtu vispārējus vai konkrētākus raksturojumus. Tā, piemēram, jūs dzīvojat 67 mājas 3 korpusa 78. dzīvoklī. Pakāpeniski saskaitām:
                    6+7=13 (1+3)=4
                               3
                      7+8=15  (1+5)=6
                          Kopā: 4+3+6=13=4
Balstoties uz šiem datiem, var jau izdarīt noteiktus secinājumus. Vispārējs raksturojums ir mājas raksturojums - 4. Konkrētāks ir dzīvokļa raksturojums - 6. Bet vispilnīgākais raksturojums atspoguļosies visu skaitļu summā, šajā gadījumā tas ir 4 (sakrīt ar mājas raksturojumu).
Un tagad iepazīsimies ar mājas interpretācijām.

Skaitļa 1 māja.
Dzīvojot tādā mājā, jūs būsiet neatlaidīgs, pārliecināts par sevi, labprāt riskēsiet. Tā ir piemērota vieta sava "es" atklāšanai un radošam darbam. Patstāvība un domāšanas neatkarība piemīt visiem, kas dzīvo skaitļa 1 mājā. Ja nedzīvojat viena, ļoti iespējams, ka jūsu mājā bieži notiek ķildas un cīņa par līdera lomu, nav izslēgts, ka tādā mājā dzīvo pat īsts tirāns. Šeit viegli sasniegt iecerētos mērķus un atrisināt izvirzītos uzdevumus. Tomēr iespējams, ka jūs jutīsieties nedaudz vientuļš. Vieninieka mājas skaitļa vibrācija liek tās iemītniekiem būt mazliet egoistiskiem, pašpārliecinātiem un agresīviem.

Skaitļa 2 māja.
Brīnišķīga māja tiem, kas iemīlējušies. Cilvēki, kuri dzīvo tādā mājā, ātri atrod kopēju valodu, viegli adaptējas cits ar citu un vienmēr ir gatavi uzklausīt pretēju viedokli. Šādā mājā var pilnā mērā izpausties jūsu mākslinieciskās, psiholoģiskās un diplomātiskās spējas. Tomēr var draudēt arī stagnācijas un pasivitātes briesmas, izpausties nevēlēšanās kaut ko mainīt. Strīdi un skandāli tādā mājā gadās ļoti reti, kaut gan iespējama raudulība, aizvainojumi un histērijas. Divnieka mājas skaitliskā vibrācija liek tās iemītniekiem būt maigiem (dažkārt pat pārlieku), mierīgiem, draudzīgiem, tomēr nepastāvīgiem.

Skaitļa 3 māja
Vieta, kas sekmē sabiedriskumu, atraisītību un liek domāt pozitīvi. Tajā izpaužas dzīves kaislības, aktivitāte, izlēmība. Šīs mājas pieaugušie cilvēki nereti līdzinās bērniem - tikpat atraisīti, atklāti, jautri un visai maz domā par savas uzvedības sekām. Diezin vai viņi izturas nopietni pret dzīvi, tomēr visus apkārtējos iedvesmo ar optimismu un dzīvesprieku. Tādā mājā gribas nodoties radošam darbam, tāpēc ka trijnieka skaitliskās vibrācijas sniedz bagātīgu iztēli, vētrainu fantāziju un daudz enerģijas.

Skaitļa 4 māja.
Šī māja ir stabilitātes, drošības un izturības simbols. Tādā mājā allaž valda kārtība, visas lietas atrodas savās vietās. Tā ir māja, kur ir visas iespējas attīstīt jūsu dabas praktisko pusi, no visa gūt kādu labumu. Taču skaitļa 4 vibrācija var pārbaudīt cilvēku ar dažādiem ierobežojumiem un sagādāt viņam zināmas grūtības. Šī katrā ziņā ir darbaholiķu - mērķtiecīgu, neatlaidīgu un atbildīgu cilvēku māja. Te vērojama zināma piezemētība un garlaicība, kaut gan tas varbūt nemaz nav slikti tiem, kuri izvairās no novitātēm un tiecas pēc stabilitātes un nemainības.

Skaitļa 5 māja.
Šajā mājā vienmēr daudz viesu, te ir jautri un trokšņaini, cilvēki nemitīgi nāk un iet. Saimnieki nespēj nosēdēt uz vietas, bieži dodas izbraukumos un ceļojumos, bet arī tad, kad ir mājās, viņu ikdienu piepilda piedzīvojumi un avantūras. To var saukt par māju, kurā satiekas, šā vārda labākajā nozīmē. Te valda iejūtīga mīlestība, dzīvesprieka un optimisma pilna atmosfēra. Piecnieka mājas skaitliskā vibrācija rada tās iemītniekiem tieksmi dzīvot plaši, izvairīties no jebkādas atbildības un nodoties pārmērībām.

Skaitļa 6 māja.
Ideāla māja ģimenei, komfortam un labklājībai. Tādā mājā parasti nerodas konflikti un nopietnas materiālas problēmas. Te valda mīlestības, mājīguma un harmonijas pilna atmosfēra. Tajā dzīvojošajiem cilvēkiem raksturīgs praktiskums, veselais saprāts un tieksme ievērot tradīcijas un konvencionalitātes. Tas ir sirsnīgas, omulīgas, pārtikušas mājas simbols. Tur tevi vienmēr gaida, sasilda un apmīļo. Reizēm šīs mājas iedzīvotāji var satraukties par niekiem, būt pārāk praktiski un gausi.

Skaitļa 7 māja.
Šī māja ir laba vientulībai, meditācijas, garīgajām praksēm. Ja tajā dzīvo pārāk daudz cilvēku, viņi var izjust atsvešinātību, atšķirtību un diskomfortu. Tādā mājā katram nepieciešama sava istaba, sava teritorija, lai varētu pabūt vienatnē ar savām domām un netraucēti nodoties apcerei. Naudas šādā mājā parasti nepietiek, bet, ja tā parādās, tad ļoti ātri izsīkst. Cilvēki, kas mīt skaitļa 7 mājā, bieži saskaras ar sadzīves problēmām un neērtībām. Šo māju nevar saukt par tīkamu un komfortablu, toties tā ir ideāla akadēmiķiem un filozofiem, intelektuālā darba cilvēkiem.
Skaitļa 8 māja.
Tā ir māja, kas simbolizē bagātību, praktiskumu un materiālo stabilitāti. Cilvēki, kas dzīvo šādā mājā, parasti ir veiksmīgi komersanti un uzņēmēji, tomēr viņiem raksturīga cietsirdība un stūrgalvība. Viņiem trūkst sirsnības, iejūtības, maiguma, šie cilvēki pārāk aizraujas ar naudas pelnīšanu, un viņu uzskati par dzīvi ir visai šauri. Astoņnieka mājas skaitliskā vibrācija provocē dusmas un nervozitāti. Tādā mājā ļoti bieži dzīvo cilvēki, kuriem piemīt nosliece uz tirāniju un kuri atļaujas ekscentriskus izlēcienus.

Skaitļa 9 māja.
Šādā mājā parasti dzīvo simpātiski un pievilcīgi cilvēki ar bagātu garīgo pasauli un notikumiem pārpilnu dzīvi. Viņi ir draudzīgi, atklāti, kaut gan bieži pakļauti svešai ietekmei. Garlaicīgi tādā mājā nav nekas, lai arī tajā valda nevīžība, nekārtība un haoss. Sadzīve un saimniecības skaitļa 9 mājas iemītniekus sevišķi neinteresē, tāpēc viņi bieži saskaras ar dažādām nekārtībām, bojājumiem, tekošām caurulēm un citām ikdienas problēmām. Deviņnieka mājas skaitliskās vibrācijas padara tajā mītošos par ideālistiem, sapņotājiem, plaša mēroga domātājiem, kas neizšķiež savus spēkus sīkumos. Katrs, kas ienāk šajā mājā, te atrod sev iedvesmas avotu un jaunas idejas.

Atslegas vārdi: Dzīve38590

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

Dzēsts profils 15. nov 2014. 23:13

Ja es protu pareizi skaitīt, tad man sanāca skaitlis 3.  

Vineta K. 15. nov 2014. 23:13

:laughGribetos ticet,ka ta ir taisniba.

Dzēsts profils 15. nov 2014. 21:49

Ak tad tàpēc tagad var piedeklarēties kur vien vēlies  

savsem k. 15. nov 2014. 21:49

Nu tad liec numuru 1   !

jaukais j. 15. nov 2014. 21:47

........skuju būda ,kam man tai numurs...ha na.

savsem k. 15. nov 2014. 21:44

Manai mājai nav numura - viņai ir vārds  

Autorizācija

Ienākt