Šodien līdzjūtība, rīt pārmetumi

21. nov 2014. 21:34

Atbildība ir jāuzņemas pirms notikušā, nevis pēc. Pēc notikušā arī ar atbildību neko nevar mainīt.
Labu darbu gan tā valsts pieļāvusi izdarīt pirms gada, vismaz šodien ir, par ko runāt. Svecītes arī var skaisti dedzināt, Rīgas pils siena vismaz valsts svētkos jāsaudzē, ka nenodeg atkal... Cietušos rāda pa TV un vēl laikam visu vakaru rādīs. Tas, ka viņiem ikdiena pilnībā izmainījusies, tas taču te vienalga. Ah un oh, ka cilvēki kļuvuši par invalīdiem. Tas te nevienam neko nenozīmē. Es ar pēc vīra nosišanas kļuvu par invalīdi. Cik cilvēkiem dzīve izmainījās, nezinu, neesmu skaitījusi. Ir, ir ieguvums man ar - saņemu pārmetumus, ka pārāk ilgi atgādinu, kas noticis ar mani. Gan jau Zolitūdes nelaimē cietušie arī saņems tādus pārmetumus. Pagaidām vēl nē, bet laiks iet uz priekšu, ne atpakaļ. Un vispār - būs nākamā nelaime, šitā aizmirsīsies.

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Romis E. 22. nov 2014. 22:36

Tās "sēnes" ne salst,ne bojājas!  

Gunta L. 22. nov 2014. 19:19

Romis Es  - kļūda, sēnes tak apsnigušas, vajag prasīt, lai kāds ragaviņās uz mežu aizved

Dzēsts profils 22. nov 2014. 09:51

ciešanās nav nekas pozitīvs, neapelē par savu nelaimi pie citu sirdsapziņām, viņi nav vainīgi. Mācies un lai visi mācās...tikko sāk skanēt signalizācija, ej ārā...un vēl citas Aitas pasauc līdzi...-netic?...par ratiņiem samaksāts...un neies ciest zaudējumus   tad par centiem savu dzīvību ieķīlā

Romis E. 22. nov 2014. 03:42

savsem kuku,pareizi,visus ezerus aizbērt,lai nevar noslīkt,gar ceļmalām kokus nozāģēt,lai ar auto nevar ieskriet,veikalus nojaukt,lai neuzgāžas uz galvas,var nopirkt uz tirgu! Blogu arī vajag aizvērt,lai nebūtu kur pļurkstēt!!!    Ej uz mežu sēnes lasīt!:

savsem k. 21. nov 2014. 21:37

" pērn visa gada laikā ugunsdzēsēji izcēla 116 slīkoņus, bet tiesu mediķu statistikā redzams 161 cilvēks, kuru nāves cēlonis ir noslīkšana. Līdz ar to arī šogad noslīkušo skaits noteikti ir vēl lielāks." ..
Sabiedrība neko nedara - bet varēja visas ūdenskrātuves aizbērt  

Autorizācija

Ienākt