Ziedotājtauta

28. nov 2014. 11:43

Runā, ka latvieši esot ziedotājtauta. Izturīgi ziedotāji. Kādas tik krīzes un veiksmes stāsti nav izturēti. Un tik ziedo. Kroplu bērnu eksistēšanai, pašu pamestiem mājdzīvniekiem, tam, kam valsts nespēj iedot un nodrošināt līdzekļus... Ja valdība atklāti paprasīs ziedot tās uzturēšanai, ziedos. Slēpti valdība jau sev vāc līdzekļus, tik stāsta kā par visu citu šodien. Šitā tauta ir izturīga. Ziedo. Un ziedos.

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

savsem k. 28. nov 2014. 21:58

Atņemt ... tas ir nelietīgi  

Ineta L. 28. nov 2014. 19:09

Mīlīši, sociālās iemaksas savā ziņā arī ir ziedošana, tikai piespiedu kārtā. Ja valsts iedzīvotāji šīs sociālās iemaksas veic nepietiekamā daudzumā (un kā zināms, Latvijā vēl arvien ir aplokšņu algas, liela daļa pat nemēģina noformēt legālas darba tiesiskās attiecības), tad ir lioģiski, ka visiem un visam nepietiek, jo visi nemaz nemaksā vai maksā minimālu summu. Tā lūk izveidojies, ka sabiedrība atbalsta vārgdieņus, vai tas notiek piespiedu vai brīvprātīgā kārtā, ziedojot.  

Ingrida X. 28. nov 2014. 18:56

Piekrītu Litai- arī esmu ziedojusi, pat tad, kad man pašai gājis- ne visai; nekas, manuprāt, nav traģiskāk, kā slims bērns, kuru VAR glābt, bet tai glābšanai- nepietiek- par ko.. Un, vnm to darot, bijusi šī duālā sajūta- cik PATIEŠĀM aiziet tam bērnam??..

Lai nu ko tur, virs Tevis, runā Mežāzīte, Tev, Gunta, liela taisnība tajā, ko raksti!! Jā, ziedos, slimiem bērniem- noteikti! ziedos!!! Un- pasaki, vai ir cits ceļš, ka palīdzēt?? Jā, izlasīju Litas teikto- vrb tiešām sakarīgāk- uz kontu; kaut- es šajā aizspogulijā īsti vairs neticu- nekam!! .. Valdības uzturēšanai??? Ha!!! Gana "saziedojušies" paši!..

Dzēsts profils 28. nov 2014. 12:56

Šor''it lasīju Delfos par puisēnu, kuram operāciju Filadelfijā, valsts nevar palīdzēt, cilvēki sašutuši, zvana un ziedo. Kurš grib, tas lai ziedo arī, man tik jautājums, cik no tā mūsu katra zvana par 1,42, tiešām tiek bērnam??? un cik uzvāras sasodītais Lattelekoms, varbūt 1 e vismaz tiek? Eņģeļu zvaniem no 1Ls, 84santiki  tika. Labāk pārskaitīt uz konkrētu kontu, cik kurš grib, var.
Un tici, tie, kuri pamet dzīvniekus, tie nekad, nevienai patversmei nav palīdzējuši, ko devuši.

Autorizācija

Ienākt