Es ar nedaudz par horoskopiem...mošķainajiem;)

28. nov 2014. 14:46

Kāds mošķis pēc horoskopa tev trāpījies:
Trīsgalvu pūķis vai Nāra?

Trīsgalvu pūķis – Auns, 21. marts – 20. aprīlis

Valdošās planētas – Marsa – neatslābstošā enerģija tik spēcīgi iespaido nabaga dzīvnieku, ka viņam visapkārt skraida ļaudis ar izdedzinātiem caurumiem drēbēs un ož pēc deguma. Tāpēc sarežģīti nepamanīt kā viņu pašu, tā viņa nerimstošās rūpes. Svilina arī ar vārdiem – tiešiem un nepiekāpīgiem. Būtu labāk kādreiz paklusējis…
Pūķis ir impulsīva radība, viņam būtu vērts izskaitīt līdz 30 un padomāt ar katru no savām galvām, pirms lidot un celt, visu pirms tam sagraujot līdz pamatiem. Viņš nespēj ielīst svešā ādā, jo tik iespaidīgai personībai neviena āda neder. Tāpēc Pūķis ir lienoša, lidojoša, uguni dvesoša pašpārliecība, nesamērīga lepnība pēdējā instancē.
Domā globāli, ar vērienu, stipri pārspīlējot faktus savā labā. Ja nu kas kaiš galvai, tad uzreiz visām trim; ja ar pūlēm apēdis vienu bruņinieku, zvēr, ka nolocījis veselu duci.

Mājas gariņš – Vērsis, 21. aprīlis – 21. maijs

Ja jūsu dzīvoklī ieviesies Mājas gariņš, nekrītiet izmisumā, uzskatiet, ka jums paveicies: pa lēto esat ticis pie Teļa, pie tam vēl Zelta… Ieelpojiet ar pilnu krūti un pārstājiet reiz satraukties par materiālām lietām, tādiem sīkumiem, kā jautājumu, kur likusies nauda…
Nauda, kas parādās mājās, tiek mirklī noglabāta drošā vietā, līdz kurai jums bez nozīmīga iemesla un dziļas pazemības netikt. Labāk padomājiet par garīgām lietām, jo Mājas gariņš, protams, ir rūpīga un praktiska būtne, tomēr mošķis, un dzīve ar viņu būs nemierīga.
Mājas gariņš ir greizsirdīgs, spītīgs, egoistisks un nepiekāpīgs, tā ka labāk visam piekrist. Īpaši nelaimīga situācija var izvērsties, ja esat ievācies jaunā dzīvesvietā ar savu līdzpaņemto Mājas gariņu, bet iepriekšējie iemītnieki pametuši savējo. Kādu laiku nāksies padzīvot ellē, jo apkārt lidos asi, plīstoši un smagi priekšmeti, lai tiktu galā ar jautājumu, kurš mājā ir galvenais. Tā kā tas neesat jūs, varat mierīgi atslābināties.

Vadātājs – Dvīņi, 22. maijs – 21. jūnijs

Neprātīgi mainīga personība, divi vienā. Vēl pirms mirkļa Vadātājs jums mazgāja galvu par to, ka ne tā stāvējāt, svilpojāt, sēnes nelasījāt, bet acis blisinājāt, un tagad atkal žūžo vieglu vēsmiņu tieši virsū, bet jums galva slapja.
Lai ielaistos ar Vadātāju strīdiņos, nepieciešama eņģeļa pacietība, humora izjūta un milzums brīva laika. Ja paklausās vadātāju, tad visiem, izņemot viņu pašu, protams, rokas un kājas aug no nepareizās vietas.
Nāksies izvērsties ačgārni, pāraut labo kurpi kreisajā kājā un kreiso – labajā, lai Vadātājs rimtos gaudeni zuzināt par jebkuru tēmu 12 stundas diennaktī.
Vadātājam ir trīs talanti: prasme runāt, prasme strādāt un prasme krist uz nerviem, turklāt viņš ar tiem dāsni dalās, neprasot samaksu. Vadātājs ir lielisks politiķis, kritiķis un intrigants, taču – ak vai! – neviens visā mežā viņu nenovērtē pēc spējām…
Vadātāju vada Merkūrs, tādēļ viņš ir kustīgs kā dzīvsudrabs, skraida, ālējas, neviens cits mošķis nespēj mežu tik ātri pārvērst gruvešos.

Kikimora – Vēzis, 22. jūnijs – 22. jūlijs

Emocionāla, sentimentāla, sapņaina, jūtīga, laipna un labsirdīga radība, taču, ak vai, ar pretrunīgām nosliecēm. Te viņai gribas būt piejaucētai un rāmai, te mežonīgai un brīvai purva Kikimorai.
Sastrīdējusies ar Ūdensvīru, skries pie Mājas gariņa, sakašķējusies ar to, metīsies atpakaļ. Kikimora nespēj ilgi palikt mierā ne mājās, ne purvā, visu laiku nelaimīga un privātajā dzīvē nesaprasta.
Ja nu jums kādreiz nepieciešama Kikimoras palīdzība, varat būt droši: viņa uz jums sirsnīgi sakliegs, pieliks pāris dučus dēļu, aplies ar aukstu ūdeni, izvārtīs dziednieciskajās dūņās, ievīstīs sūnās un gādīgi noliks zem krūmiņa veseļoties.
Kikimora ir pilnīgi nesavtīga un prot glabāt noslēpumus. Viņai jūs droši varat uzticēt pēdējo zelta monētu, kamēr guļat zem krūma: viņa to iestādīs, un no rīta jums jau būs vesels krūms ar zelta monētām. Bet, ja Kikimora savā izklaidībā būs aizmirsusi, kurā laukā monētu iestādīja, neizsamistiet: galvenais nav rezultāts, bet gan rūpes. Ja reiz esat ar Kikimoru sasējušies, vaļā jums vairs netikt

Češīras kaķis – 23. jūlijs – 23. augusts

Zvēru karalis, kurš devies pelnītā atpūtā, iekritis bērnībā, atgriezies pie saknēm. Fantastiska harizma un spēja pārliecināt; magnētisms un hipnotizētāja dotības. Tiesa, cieš no amnēzijas: “Nē, tas neesmu es, un kaķēni nav mani, neatceros, kur biju un kuru nomagnetizēju līdz nāvei…”
Iemidzinās jūs vienā mirklī, kaut neesat pat domājuši par gulēšanu un tam nav ne īstais laiks, ne vieta… Paļausieties Češīras kaķa valdzinājumam, un aizmigsiet uz mūžīgiem laikiem; tiesa gan, sapņus redzēsiet krāsainus.
Augstsirdīgs līdz neprātam: “Piedodu visiem, kam esmu parādā!” Mīl rūpēties par mazākām radībiņām – pelītēm, susuriņiem, zaķēniem, putniņiem. Ja apniks spēlēties un nebūs izsalcis, var arī palaist brīvībā.
Par Češīras kaķi jārūpējas nepārtraukti: jābaro ar krējumu, svaigu gaļu, jādod dzert saldais krējums, jāķemmē, lai blusas nekož, citādi sanīks un atteiksies kļūt par jūsu dzīves jēgu. Un neceriet uz pārāk ilgu kopdzīvi – Češīras kaķis ir savvaļas dzīvnieks, nekad nevar zināt, kurā brīdī viņš no jums pagaisīs, lai smaids parādītos jau citā vietā.

Ragana – Jaunava, 24. augusts – 23. septembris

Patiesībā Ragana – tā ir Skaistule, kura nogurusi no dzīves skrējiena un vīlusies cilvēku dzimumā, mizantrope un ciniķe, pelēkais kardināls pensijā, apmeties uz dzīvi meža biezoknī, lai rāmi nodotos intrigu pērlīšu vēršanai un dažādu burvju dziru vārīšanai. Rudenī noteikti sagatavos pāris kaltētas mušmires, lai pacienātu savu tuvāko, kurš ziemas aukstumā varētu iegriezties paviesoties.
Mošķis noslēgts, neticami uzmanīgs, piekasīgs un prasīgs, desmit reizes pārbaudīs, kāda joda pēc esat atkūlies, un tikai tad nogriezīs asti līdz pašām ausīm. Neieredz kompromisus, redz tikai balto vai melno un nekādi argumenti par to, ka pēc kārtīga darba pienākas laba atpūta, netiek ņemti vērā.
Taisnīga, urķīga un principiāla radība, lasa sliktās domas, nekrietnības uztver no pusvārda, atbild adekvāti. Vājš stratēģis, bet spēcīgs taktiķis, pasūtīt var, kur vien vajag, ar slotu norādot virzienu un laipni iedodot mazu kamoliņu, lai ceļā nenomaldies.
Raganai mājiņā ir perfekta darba organizācija, nevainojama kārtība, visas dziras novietotas tām paredzētajos plauktiņos, zirnekļi tīklus auž tikai tam stingri norādītās vietās, mušas lidinās stingri noteiktā trajektorijā, un peles pārvietojas līdzenās rindiņās.
Ragana daudz nerunā, toties lieliski vada nopratināšanu, tostarp sīkumu dēļ. Brīdinām! Pretrunas liecībās var tikt izmantotas un tiks izmantotas pret jums!

Lauma – Svari, 24. septembris – 23. oktobris

Dzīvo viduslaiku pilī, biezā miglā, īpaši no rītiem. Noslēpumaina, nenoteikta radība: nezina, kur ies un vai vispār ies, jo tad jāizdomā, ko vilkt, ar ko iet un kāpēc vispār vilkties ārā no mājas. Ja visu līdz galam nebūs izdomājusi, visticamāk, nekur arī neaizies, jo vispirms taču jāizsver visi “par” un “pret”.
Pievilināt mošķi var tikai ar kaut ko mežonīgi interesantu. Pārstāv viedokli, ka ir muļķīgi skriet, ja var iet, muļķīgi iet, ja var stāvēt, muļķīgi stāvēt, ja var sēdēt, un muļķīgi sēdēt, ja var gulēt. Runā, ka laumas žņaudzot cilvēkus. Tam var noticēt, – atliek ar viņu pastaigāt pa veikaliem, un vai nu pats sajutīsieties nožņaugts, vai arī būsiet gatavs nožņaugt viņu.
Lauma ir neticami uzmācīgs mošķis, var atlidot nakts melnumā un līdz pat rītam stāstīt, kā viņa līdz šādai dzīvei nonākusi. Taču neraizējieties – dienas gaišumā, kad dzīve iegriežas ikdienišķā darba ritmā, Laumai ne prātā nenāks jums uzmākties un pievērst sev uzmanību.

Nāra – Skorpions, 24. oktobris – 22. novembris

Ja esat stingri nolēmis nopeldēties, sagatavojieties uz sliktāko: audziniet gribasspēku, nodrošinieties ar pacietību, iemācieties dziļi elpot un, vēl labāk, elpu aizturēt, nopērciet baltas čībiņas ar gumijas zoli… Nāriņa sēdēs uz akmens ūdenskrātuves vidū un iiiiilgi ķemmēs savus burvīgos, zeltainos matus, pat ja viņai uz pakauša trīs mati piecās rindās.
Jums tikmēr jāsēž krastā, sajūsminātām acīm veroties mīļotajā mošķī, turot dvieli uz rokas un neelpojot, lai, nedod Dievs, nenokrīt zemē. Iztraucēsiet – Nāra noslīcinās, sadauzīs ar ķemmi līdz nāvei un aizvilks sabiedriskajos darbos dzelmē, celt kristāla pili.
Sarežģīta, noslēpumaina un emocionāla radība, kas metas no galējības galējībā – te sēž uz akmens ezerā, te lien pudelē, te saldi dzied, te aurē kā ugunsdzēsēju sirēna, te eņģelis, te velns zin kas.
Aiz mīlestības var atdod balsi raganai, bet nākamajā brīdī jūs pārvērst jūra sputās, jo tāda nu viņa ir mainīga…
Nāra ir neatkarīga un nepakļāvīga, izslīdēs no katra tīkla, viņu iespējams novaldīt tikai samtainos eža cimdiņos. Spiediet uz līdzjūtību – neaptverami dziļi dvēselē Nāra ir ļoti līdzcietīga.

Ciklops – Strēlnieks, 23. novembris – 21. decembris

Patiesībā Ciklopam ir divas acis, bet, ja viņš neizgulējies – un tāds viņš ir bieži, – tad paķers, kas gadās pa rokai, piemiegs vienu aci, un ka laidīs…. Viņš visu dara rūpīgi un akurāti, un šo brīnišķīgo vienacaino tēlu jūs atcerēsieties līdz savas atlikušās īsās dzīves galam līdz ar skaidru sapratni: NEMODINĀT!
Tieši par bērnu – Ciklopu – radies teiciens: “Septiņām auklītēm neredzīgs bērns.” Mošķis izauga, auklītes atsijāja dabiskā atlase, bet dzīvesprieks, nemiers un pārmērīgā enerģija saglabājās.
Ciklops ir neglābjams romantiķis un ideālists, tic skaistai nākotnei, mīlestībai no pirmā acu uzmetiena, draudzībai – no otrā, iešanai katram uz savu pusi – no trešā… Kārtējo reizi uzkāpjot tam pašam grābeklim, spītīgi aizver acis uz ļaužu paradumu izmētāt mājas lietas, tādēļ iet cauri dzīvei lepni paceltu galvu, zilumiem sejā un asiņojošu sirdi.
Ja vēlaties uzzināt par sevi visu patiesību un nebaidāties dabūt ar spilvenu pa ausīm, grābekli pa pieri un kartupeli pa aci, aizejiet pie Ciklopa un pajautājiet.

Nemirstīgais Kaščejs – Mežāzis, 22. decembri – 20. Janvāris

Viengabalains, spītīgs, godkārīgs mošķis – uguns un ložu drošs, ūdenī nemirkstošs, acīs viņu laipni dēvē par “zemes sāli” – nu skaidrs, ka ne cukurs.
Vienīgais mošķis, kam nav noslieces uz tuklumu, bet labāk nedēvējiet viņu par staigājošu pavārnīcu – viņš apvainojumu piedos tikai tad, kad sēdēsiet būrī, žvadzināsiet ķēdes un vilksiet pēdējo dvašu.
Vadītājs un stratēģis, uzņemsies atbildību par visu cīņās iegūto zeltu, uz kura kaudzes pašaizliedzīgi nīks ārā. Materiālas vērtības augstu vērtē “vienkārši tāpat” – lādē, savam priekam, nevis ērtībām.
Vienmēr var Kaščejam paraudāt uz pleca – viņš ir pesimists, tā jutīs līdzi jūsu radikulītam, bēdām un problēmām ar zobiem, ka uzreiz sapratīsiet: būs sliktāk!
Greizsirdīgs, bet neizrāda, problēmas ar savām galvassāpēm risina radikāli – ar jūsu giljotīnas palīdzību. Mīl pabūt intīmā gaisotnē ar Vasilisu daiļo, vēlams, lai pazemē būtu kāds bariņš caradēlu Ivanu, jo burkšķēt un mētāt asprātības labāk patīkamā sabiedrībā.
Azartisks un maniakāli aizrautīgs, taču arī neticami pacietīgs, spēj mūžību gaidīt, jo viņam ir laiks. Ikdienā tērpjas baltā, pūkainā kamuflāžā – neuzķerieties, šis kostīmiņš labi slēpj dzelzs gribu.

Solovejs Laupītājs – Ūdensvīrs, 21. janvāris – 18. Februāris

Laiska, draudzīga, bezatbildīga radība, priekšroku dot sēdēšanai koka zaros un svilpošanai. Plivinās pa dzīvi, lej ūdeni uz savām dzirnavām, veiksmīgi griež laimes ratu. Lieliski zina, kurā brīdī jāiesvilpjas, lai upurim aizkristu ausis, viņš zaudētu spēju orientēties, atdotu zirgu, nomestu ieroci un mestos bēgt.
Visbiežāk Solovejs Laupītājs izvēlas radošus darbus – ar spalvu vai cirvi rokā. Mošķis spēj būt apburošs tā, ka ceļi dreb, optimistisks, sabiedrisks, apburoši dzied. Pilnīgi var likties, ka tas ir nevis parasts lielceļu laupītājs, bet gan cēlais Robins Huds, kurš atteicies no mājas ērtībām.
Solovejs Laupītājs ir līdzcietīgs un zinātkārs mošķis – rūpīgi pārbaudīs, vai tālu esat aiznests, cik rokas – kājas salauztas, kas ēdams un dzerams vēl palicis jūsu sainītī.
Dāsni apdāvināts, daudzpusīgs, taču, ak vai! – nespēj attīstīt neskaitāmos talantus, jo visa enerģija aiziet svilpē. Ceļ burvīgas gaisa pilis un tikpat viegli tās sagrauj satriekto skatītāju acu priekšā.

Ūdens gars – Zivis, 19. februāris – 20. Marts

Ja esat iekritis dziļā peļķē, kurā turklāt stieg kājas un šķiet, ka tūlīt tajā noslīksiet, bet acu priekšā parādās iezaļgana un apņēmīga radība, kas jūs velk iekšā, vienlaikus patriotiski slavējot dzimto peļķi, nešaubieties – jūs priekšā ir Ūdens gars.
Viņš tik ļoti mīl savu dzimto peļķi, ka drošības dēļ no tās vispār nekāpj laukā. Tiesa, sirds dziļumos Ūdens gars ir liela Zelta zivs, sapņo par jūru un koraļļiem, bīstamiem piedzīvojumiem un gatava izpildīt jebkuru saprātīgu vēlēšanos – no jaunas siles līdz pat muižnieka apliecībai.
Romantiķis, ko nespēj izlabot smaga dzīve, tic sārtajām burām, viņam piemīt austeres cienīgas iztēles spējas un delfīna intelekts. Kautrīgs, sabiedrisks, nervozs, īpaši, ja apkārtējie neizprot viņa centienus palīdzēt tuvākajam noturēties virs ūdens, var apvainoties un uz ilgu laiku noslēpties zem siles.
Dvēsele mošķim smalka, taču dzimtajā purvā to neviens neciena. Tiesa, strīdiņi Ūdens garam nepatīk, viņš tiem labprātāk plūst apkārt. Vienmēr peld dziļumā un saskata iemeslus, tādēļ pie Ūdens gara labprāt nāk pēc padoma un reizēm tajos arī noslīkst.
Nu,vai atpazīstat sevi mošķīšos?

Atslegas vārdi: humors32404, dzīve38590, mošķīši0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (47)

Dzēsts profils 30. nov 2014. 14:45

Ir nu gan,svilpastis.....tas Solovejs   kā ierauga Ciklopu,ar piemiegtu aci   tā naivi i cer ....ka vienacis   nimaz i rakstītajam neticot–divacis  

Maija V. 30. nov 2014. 14:26

ir nu gan tas Ciklops īsts razbainieks,bet aizmirst,ka ar vienu aci,var i netrāpīt pa to Soloveju kokā

Dzēsts profils 30. nov 2014. 14:24

A Ciklops,tū spilvinu,zam to kūka zora i kartupeli uz grobekļa kota i kai kops,uz to grobekļa   tai ar kartupeli   Solovejam razbainīkam pa aci   i šamais kirdikšššš,nu to zora ....uz spilvina   i svilpaste rūkā  
Tikai ausis joaizbož ........     

Dzēsts profils 30. nov 2014. 12:56

Jūsu Cienība   laikam nav izlasījusi Ciklopa rakturojumu....līdz pēdējai rindiņai  
un ,par spilvenu ,niko i nenojauš  

Maija V. 30. nov 2014. 12:52

Jā,jā,Jūsu augstlabdzimtība Ciklopmošķīt

Dzēsts profils 30. nov 2014. 12:51

Ciklops ,tas Tev   nav nekāds tur.... mošķītis   Tas ir CIKLOPS!!!  

Maija V. 30. nov 2014. 12:38

Ju,ja,mošķītis,kas mošķītis

Dzēsts profils 30. nov 2014. 12:34

Nu kai ar pierkstu, acī   Napaseņom vieļ te,uz vīna Ciklopa namdurvin,uzroksts taids beja   –Namūdinoj suni ciklopu, ja jis guļ !!! Pamūdinosi–byus jozaspielejās voi jonam kojis,par placim ....– Vismoz, naaizmierstams  sprints, garanteits ...

Tamaara D. 29. nov 2014. 21:10

Elva E. 29. nov 2014. 18:05

Amigosā šodien horoskopu parāde !   Te jau tuvāk patiesībai ..

Maija V. 29. nov 2014. 12:41

Hmmm...tagad domāju,kurš gan no mošķīšiem ir Ritma bet,ja patīk,tad ir harmonija ar savu iekšējo mošķīti

Maija V. 29. nov 2014. 12:27

Ineta,tāpēc jau tas mošķīts tā pagalam mīļi skan

Ritma R. 29. nov 2014. 12:23

Bez sāls ēdiens ir pliekans ,   mans mošķītis ir labais    - arī zobus parādīs , lai kādu motivētu darboties , vai tieši otrādi - atšūtu !  

Ineta L. 29. nov 2014. 12:21

Kā tad, ja labi pameklē, katrā mošķī pa kādam labumam var sameklēt

Maija V. 29. nov 2014. 12:12

Ineta ,nu ,bet mošķīts ta patiesi jauks

Ineta L. 29. nov 2014. 12:08

Maija, Tu nu gan mani te samācīsi gudrībām

Maija V. 29. nov 2014. 12:05

Ineta,Tu vari stādīties priekšā kā mošķīstis,mīļš,balts un pūkains,Kaščeja un Vasilisas daiļās mammazmazmaz...meita par kurai tur līnijai,visa mātē padevusie

Ineta L. 29. nov 2014. 11:53

Maiju, nu kā es stādīšos priekšā? Sveiki, esmu Kaščejs, tikai balts un pūkains

Maija V. 29. nov 2014. 11:36

Ineta,bet tas jau tāds bezgala mīļš Kaščej-mošķītis

Maija V. 29. nov 2014. 11:34

Frīdi,nav tik traki,kada laba raganiņa tikai paildzinās Tavu dzīvi...mušu dzīvi izkārtojot atbilstoši Tavām vēlmēm

Autorizācija

Ienākt