Labs darbs

4. dec 2014. 22:08

Vispirms dara, pēc tam domā. Tā ierasti saka par sievietēm. Vai tad tie mūsu politikāņi nerīkojas tāpat? Vispirms saeimietis dzer un brauc, pēc tam tikai atvainojas. Divdesmitgadīgu lāci vienkārši paņem un aizved uz zvēru dārzu, prasti sakot, zvēru nozog. Ar policijas piedalīšanos. Var jau būt, ka zvēram līdzšinējie dzīves apstākļi bija nepiemēroti. Bet par to arī vajadzēja runāt... Tik saeimieši izrādīja savu "visu varēšanu".
Pilnīgi pretējs notikums, par kuru uzzināju šodien. Pie veikala pirms kāda laika parādījās būdiņa, saņēmu paskaidrojumu - meitenes te baro kādu vecu kaķi, kurš te pieklīdis vai pamests. Jau kādu laiku manīju, ka būdiņa pazudusi, šodien prasīju pārdevējai - kaķis nomiris, ka vairs nav? - Nē, uz mājām aizveda. Nodomāju, saimnieki atradušies, bet pērdevēja turpināja - tā meitene, kas visvairāk rūpējās par veco kaķi, aizveda to uz savu vecāku mājām. Man tik vien, kā atlika - labu darbi izdarījāt.
Meitenes ilgi domāja. Baroja kaķi. Tikai tad aizveda. Lāci paņēma un aizveda. divdesmit gadus nedarīja neko.

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

Dzēsts profils 5. dec 2014. 12:31

karstgalvis...gadās-sastrebj karstu un pats apdedzinās...bet man tie simpatizē vairāk, jo dara ar degsmi...kuras daudzos nav...un tie daudzie to sauc par stulbeni...un vēl-, ja tas stulbenis apzinās savu sparu... viņš visā ieliek savu dvēseli...un tā zaru būda kļūst par pili...paklausies kā čabinās žalūzijas, kā mēness ielūkojas pa spraugām nekur noslēpties...tu esi kā observatorijā, kur nevis tu, bet zvaigznes tevi pētī---un tu neslēpies->lai!!! jo esi zaļais brīnums...varbūt Nīlas krokodīli vai okeāna vaļi tiem pētniekiem pat vairāk ieinteresējuši,...kāpēc mēs esam tik iedomīgi par sevi.

Romis E. 5. dec 2014. 02:23

Visu jau nevar izdarīt,ko sasolīja!...

savsem k. 4. dec 2014. 22:33

Lācis ... nu ... viņs nav nekāds mājdzīvnieks - viņš ir dižmedījums  

Autorizācija

Ienākt