Atbilde Te Igoram "Kāpēc uzlikt ragus":)

8. dec 2014. 17:09

Katrs sastaptais cilvēks, ar kuru bijusi jebkāda komunikācija atstāj pēdas tava ķermeņa enerģijas laukā. Seksuāla rakstura sakari ar gadījuma partneri var ietekmēt visu tavu nākotni, tā brīdina ekstrasensi.
Tomēr laulība nav tikai fizisks kontakts. mīlestībā patiesi savienojas sirds ar sirdi. Rodas vairākas enerģētiskās "virves", kas strāvo no sirds. Foto: Laura Bārdiņa. Modelei nav saistības ar raksta saturu.
Visi ar visām, visas - ar visiem?
Pārsteidzoši! Pāris jau gadu kā izšķīries, bet gaišreģe mierīgi konstatē: "Starp jums vēl pastāv spēcīga enerģētiskā saite." To, kas reiz bijis, var vienā rāvienā šķirt uz papīra, bet nav iespējams tik viegli izšķirt "tajā pasaulē".
Ezoteriķiem nav noslēpums, ka starp vīru un sievu seksuālā kontakta laikā notiek smako enerģiju apmaiņa. Jo regulārāki seksuālie kontakti, jo spēcīgāka veidojas saikne, kuras sākumu ekstrasensi saredz vēdera lejasdaļā - no Svadhistānas čakras.
Tomēr laulība nav tikai fizisks kontakts. mīlestībā patiesi savienojas sirds ar sirdi. Rodas vairākas enerģētiskās "virves", kas strāvo no sirds, rīkles un citiem centriem. Ja attiecības nav tikai fiziskā līmenī, ko jogi pielīdzina ģimenes prostitūcijai, laulātie sajūt partneri no attāluma, lasa viens otra domas, uzmin vēlēšanās, nojauš nelaimi.
Tā, piemēram, ja vīrietis bijis kontaktā ar prostitūtu, viņš, kaut arī mīkstinātā formā un transformētā veidā, pārņem viņas problēmas un karmu.
Turpretim, ja cilvēks izvēlas gadījuma seksa partneri, viņš saistās ar ko pagadās. Un šis sakars, lai arī pavājinās, paliek nesaraujams uz visu atlikušo dzīvi. Un seksa laikā iegūtā apmaiņas enerģija kļūst par mantojumu, kas ietekmē cilvēka turpmāko likteni. Tā, piemēram, ja vīrietis bijis kontaktā ar prostitūtu, viņš, kaut arī mīkstinātā formā un transformētā veidā, pārņem viņas problēmas un karmu. Tā nav no vieglākajām. Dzīves ritumā pēkšņi rodas negaidīti sarežģījumi, traucējumi veselībā. Nelaimes nāk kā zibens no skaidrām debesīm, un kurš vīrietis gan iedomāsies, ka tām ir vistiešākais sakars ar bordeļa apmeklējumu! Nelaime, kura nenāk brēkdama, patiesi nebrēc par savu izcelšanos.
Ko zaudē, krāpjot partneri?
Ja vīrs krāpj sievu, no viņa dzimumčakras uz dažādām partnerēm stiepjas ne vairs viena, bet divas vai arī vairākas "saitītes". Tās it kā rausta vīrieti dažādos virzienos, sūknē enerģiju no viņa auras. Labi, ja "slepenais varonis" vēl jauns un spēkpilns. Ar laiku enerģijas noplūde var izpausties biežās galvas un sirds sāpēs. Piedevām - problēmas ar potenci.
Emociju viesuļi visvairāk grauj pašu to radītāju, un laimes nekļūs vairāk.
Sievietes parasti nav savstarpēji pazīstamas, bet tagad arī starp viņām ir saikne. Tās saista viens - "centrālais " - vīrietis. Arī viņas ietekmē cita citu, maz ticams, ka tā būs tik tīkama ietekme. Daža cīņā pret sāncensi ņem talkā maģiskos rituālus. Viņu likteņi ne vien savstarpēji savijas, bet dažā ziņā kļūst līdzīgi. Ja sievietei ir otrā laulība un viņa regulāri un nikni lamā iepriekšējo vīru, tas negatīvi ietekmē arī pašreizējo partneri. Pareizāk - izdarīt secinājumus par bijušo un - aizmirst. Emociju viesuļi visvairāk grauj pašu to radītāju, un laimes nekļūs vairāk.
Ekstrasensi apgalvo, ka pieviltajiem vīriem patiesi aug "ragi" - melni sinusoīdi vīrieša aurā pakauša rajonā. Tie nenāk par labu biolaukam. Pieviltajai sievai, pēc ekstrasensu vērojuma, aurā parādās savdabīgas "astes".
Abiem šīs drāmas dalībniekiem aurā parādās ļaundabīgi lāsumi, kuri veicina organisma disharmoniju, to vājinot. Vislielākie lāsumi rodas kreisajā pusē, sirds apvidū.
Avots: Jānis Arvīds Plaudis, Elizabete Ozola "Dziedniecības gadagrāmata 2014" (izd.Jumava

Atslegas vārdi: dzīve38590, attiecība.0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (110)

Maija V. 9. dec 2014. 19:45

Nauri,būūū,baidies ...  

Vasilijs P. 9. dec 2014. 19:04

Nevienu savam intresem,vai vajadzibam neesmu izmantojis,vai vervejis...atraitnis

Dzēsts profils 9. dec 2014. 15:51

Nauris N. 9. dec 2014. 15:38

Ui ..Maijiņai gan te cepiens ! Ragaiņi un astaines ..totālas šausmas .........token !  

Dzēsts profils 9. dec 2014. 02:38

Ak jēziņ   cik te notikumu   palaists garām   kamēr es ar teorēmām ņēmos   Ot sukariks ,,,zin  

Atis K. 9. dec 2014. 01:09

Baigais ticīgais tas users,ņirga nāk.

Romis E. 9. dec 2014. 00:12

Ko Baznīca sasējusi,to tikai Dievs var atsiet...  

Dzēsts profils 8. dec 2014. 21:46

...kur tad Maijiņ tā instrukcija...cik jāvīlē...

savsem k. 8. dec 2014. 21:46

Vista ir ļoti labs mērķis ... zemu lidojošs  

Dzēsts profils 8. dec 2014. 21:43

bet es sauju garam....pats process man patik...ja nebus galas ....sausu merki

Dzēsts profils 8. dec 2014. 21:42

man ir iz 58

Maija V. 8. dec 2014. 21:41

Juri,var spert,bet ragi ik pa laikam jānovīlē

Maija V. 8. dec 2014. 21:41

kuku,nea,man vanaga nava   un ceru,ka Vordam kāda kaimiņiene vismaz vistu aizdos,ja vanaga nav

Dzēsts profils 8. dec 2014. 21:40

....Maija ....veselu lekciju uzrakstījusi...nu vairs nevar spert soli ne pa labi,ne kreisi...

savsem k. 8. dec 2014. 21:32

Robčikam patīk putni ... vai medību vanags tev ir ?

Maija V. 8. dec 2014. 21:30

Vordin,ne ,es turos pa gabalu,viliniet vien paši,piesoli aizvest medībās

Dzēsts profils 8. dec 2014. 21:27

Maijuk!!! Atvilini Viņu uz manu pusi....man te vienam skuji   Labprāt izklaidēsu  

Atis K. 8. dec 2014. 21:26

Mjāā!Gari un sarežģīti,bet nepiekrītu daļēji par tām ''saitēm''.

savsem k. 8. dec 2014. 21:23

Viņam vajag iet pabļitkot - kamēr ledus vēl plāns ..

Dzēsts profils 8. dec 2014. 21:21

Tur tad,mežiem,kaput   Visus izvandīs   Maijiņu meklējot  

Autorizācija

Ienākt