Paslēpes

3. feb 2015. 22:45



Sveiks, sveiks, sveiks! Kā sokas? Sen neesam tikušies, sen neesam parunājuši. Kā pa dzīvi? Varbūt ir kas tāds, ko vajag izteikt skaļi? Tad saki, droši. Nevēlies teikt? Tad uzraksti. Kad būsi uzrakstījis pietiekami daudz, lai to visu satilpinātu 35 lappusēs, droši atsūti to man kopā ar savu bildīti. Kad tavi un vēl četru radošu dvēseļu darbi būs salikti grāmatā ar nosaukumu "Paslēpes", atsūtīšu Tev 30 euro rēķinu (par grāmatas maketu, korektora pakalpojumiem un ISBN kodu). Kopā ar apmaksāto rēķinu, pateiksi, cik grāmatas gribi sev (pirmajā reizē ne mazāk par 10 grāmatām), viena grāmata maksā 3 euro. Ja pēc grāmatas iespiešanas izrādīsies, ka tomēr vēlies saņemt kādu grāmatu vairāk, droši varēsi pasūtīt vēl klāt cik vēlies (cena tā pati- 3 euro par grāmatu).
Šo izdevību mums piedāvā izdevniecība "Domu Pērles".

Ja esi ieinteresēts, droši raksti man un varēsi uzzināt visus sīkumus par un ap šo procesu (laiku, formātu, noformējumu u.c.).

Uz drīzu tikšanos, Jans Ikes un Domu Pērles komanda.

Saziņai: jansikes21@gmail.com

Atslegas vārdi: Dzeja18358

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (1)

Dzēsts profils 4. feb 2015. 10:12

aforismos ir tik maz vārdu, bet kas aiz tiem slēpjas...tā ir sakoncentrēta esence, kuru lieto-atškaidītu ar ūdeni...vārdi sāk birt .. izskaidrojumā.

Autorizācija

Ienākt