Gandrīz recepte

4. feb 2015. 15:59

Neesmu nekad bijusi skopa. Ja var saprast - darīju tā (pēc komentiem spriežot, 1 gribēja zināt) - ņem apmēram 200 gramus aprikozes, valsriekstu, rozīnes, medu. Tie 200 g nav kopā, bet katrs pa 200 gramiem... Viss jāmaļ caur gaļas mašīnu un tad jāēd. Labas končas. Cik daudz jāēd, lai aizbaidītu vīrusus, nezinu. Es nemalu ar, bet blenderēju. Baigi grūti gāja...
Un to citronu ar medu pamēģināšu. Ir burciņā sacukurojies medus, citrons to izšķidinās...

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Dzēsts profils 5. feb 2015. 11:22

katrā tavā šunā mīt viena nelabvēlīgā baktērija...nebaro to/šunu/-pārējās sapratīs-jānoēd tā!...tā viena sliktā tevi vecinās...bet noēsta-neko nepadarīs...tāpēc daudzi savos gados izskatās jaunāki, nekā vajadzētu būt-vidēji.
tavi puļiņi rada stresu labajām...un tās zina, ka nepaļaujies uz tām...un atsakās darboties-apvainojušās ...recepte rāda par to, ka organisms ir atteicies no pašapkalpošanās...un tagad tev nākies visu pirkt!

Luna L. 4. feb 2015. 23:16

Paldies, Gunta!   Pamēģināšu

Dzēsts profils 4. feb 2015. 18:24

Nu lab kad uzdrošinājos pārlasīt otro reizi a to,ar pirmo ,izlasīju.. ....<lai aizbaidītu  vīrišus > un jau domāju .....kur lai bēg   A te,kā izrādās,runa iet par vīrusu aizbaidīšanu   Es gan....lietoju spirtu .....vīrusi gan paši projām nebēg.....nobeidzas   bet tas nu tā....misenē tos un lieta darīta  

Nauris N. 4. feb 2015. 16:01

Izklausās ēdami ..

Autorizācija

Ienākt