odnoklasņiki ru

9. feb 2015. 14:42



Kad man ir skumji un garlaicīgi tad klausos odnoklasnīki.ru Tur ir visādas skaistas dziesmas.Dators ir atvērts un es izbaudu to prieku.

Atslegas vārdi: balts dirsiņš0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Dzēsts profils 9. feb 2015. 19:19

В разные годы КГБ имел разные официальные наименования и статус в системе центральных органов государственного управления:

Dzēsts profils 9. feb 2015. 19:04

Nu tad tā , ,,cienījamie ,, kritiķi , diemžēl nevaru jūs iepriecināt - man iet LABI !
38 gadi , augums - 1,68 cm , kuram naff problēmu būt lokanam - 59 kg līdznesot ..., pēc smukuma ar ->>naff uz Tukumu jābrauc !  bet vnm būs tādi , kuri vēlamo - par esošo uzdos ..., nu tad - priekā !  sūkā>sūkā>sūkā>sūkā>sūkā>

Dzēsts profils 9. feb 2015. 18:37

Labdien-es esmu slapjais Maksītis -no Francijas.
Meklēju domu un aktivitāšu biedrus Latvija.Esmu savādāks. Mani priecē un pat uzbudina lietas. Fantāzijas: kas vienatnē darītas.Esmu traks uz ūdenī slapju sieviesu apģērbu. Pa reizei- protams, vasarā- man uz bēniņiem lauku mājās tumšā plauktā ir akurāti salikti mani t.s. "peldtērpi". Tās ir pieguļoša kleitas, ar garumu drusku zem ceļiem, tām klāt piepērku zeķubikses (miesas krāsa), ir daži pāri sandales uz augstiem papēžiem. Tad es slepeni dīķi šādā tērpā saģērbies eju peldēt. Man patīk, ka viss ir slapjš pilošs, un uz sandaļu siksniņām ir sīki ūdens pilieni, un pašas sandales tad ir mīkstas un pieguļošas.

Tas ir tas trakums, un labprāt uzzinātu- ka ir vēl kādi cilvēki ar līdzīgām interesēm.

Jurijs Ķ. 9. feb 2015. 14:50

Vēl, vecgada vakarā noklausies sava lielā austrumu papus uzrunu un šampānieti atkokorķē 23:00

Autorizācija

Ienākt