Vēstules rītdienai

9. feb 2015. 15:42



Īsziņas, zvani, e-pasti- kas gan tie ir. Nekas! Tie ir vien vārdi, kuriem nozīme kā emociju atspulgam ar katru dienu pieaug. Bet patiesas emocijas kā trīsas mūs pārņem vien tad, kad no pastkastītes izņemam mazu, baltu aploksni ar savu vārdu un jau zinām, kas tajā ir. Vēstule. Vēstule no mammas vai tēva, no brāļa vai māsas, no dēla vai meitas, vai no sirdsmīļotā. Tās mums var pastāstīt visdažādākos stāstus, kas acīs asarām saskriet liek un vairs nav svarīgi, vai tās prieka, vai skumju asaras. Jo tās ir patiesas emocijas, tas ir pazīstams rokraksts un zināmi vārdi. Tā ir ģimene.
Bet mēs pārlieku bieži paļaujamies uz citiem. Kādēļ gan neuzrakstīt pašiem kādu vēstulīti? Kādam sev tuvam un mīļam cilvēkam, skaistajai pasaulei, un, galu galā, pašiem sev. Tādēļ šodien aicinu jūs, piecus dvēseles radiniekus, uzrakstīt "vēstuli" un ielikt tajā visas savas jūtas, emocijas, sāpes. Visu, ko vēlaties pavēstīt rītdienai tā, lai tā jūs sadzird.
Kad tavas mazās vēstulītes būs gatavas, droši vari tas sūtīt man. Grāmatā "Vēstules rītdienai" tām tiks atvēlētas 35 lapaspuses un, kad vēl četru cilvēku darbi būs atraduši savas vietas grāmatas lapās, atsūtīšu Tev 30 euro rēķinu (par grāmatas maketu, korektora pakalpojumiem un ISBN kodu). Kopā ar apmaksāto rēķinu, pateiksi, cik grāmatas gribi sev (pirmajā reizē ne mazāk par 10 grāmatām), viena grāmata maksā 3 euro. Ja pēc grāmatas iespiešanas izrādīsies, ka tomēr vēlies saņemt kādu grāmatu vairāk, droši varēsi pasūtīt vēl klāt cik vēlies (cena tā pati- 3 euro par grāmatu).
Šo izdevību mums piedāvā izdevniecība "Domu Pērles".
Ja esi ieinteresēts, droši raksti man un varēsi uzzināt visus sīkumus par un ap šo procesu (laiku, formātu, noformējumu u.c.).
Uz drīzu tikšanos, Jans Ikes un Domu Pērles komanda.

Saziņai: jansikes21@gmail.com

Atslegas vārdi: dzeja18358

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (10)

Inese Z. 10. feb 2015. 21:36

Kuram ir pacietība šo "palagu'' izlasīt?Man,nē...

Dzēsts profils 10. feb 2015. 11:04

Kaut kas traks...
Vēstule ir intīma, sūtu, kam domāta, ne Tev vai kādam citam!!!
Saprotu, vēlaties nopelnīt, vēl no cilvēkiem prasīt naudu, un vēl 10 grāmatas obligāti jānopērk...tiešām izcila "ētiska" Domu Pērle...un par honorāru autoriem ne vārda?
35 lpp....kapēc vēl rakstu zīmju katrai vēstulei nenoteici...?

Dzēsts profils 9. feb 2015. 20:01

Ja stāv,tad jāmeklē tikai kur ielikt,atlaidināt!!!.

Dzēsts profils 9. feb 2015. 19:51

4 vārdi...pateikti tik daudzi likteņi, ko Vara-postījusi.
Vari droši vien bija prieks par savu varu....cik tā vareni varoša.

Dzēsts profils 9. feb 2015. 19:49

cenzūra vēstulēm, cenzūra personām....

Dzēsts profils 9. feb 2015. 19:18

В разные годы КГБ имел разные официальные наименования и статус в системе центральных органов государственного управления:

Dzēsts profils 9. feb 2015. 19:01

Nu tad tā , ,,cienījamie ,, kritiķi , diemžēl nevaru jūs iepriecināt - man iet LABI !
38 gadi , augums - 1,68 cm , kuram naff problēmu būt lokanam - 59 kg līdznesot ..., pēc smukuma ar ->>naff uz Tukumu jābrauc !  bet vnm būs tādi , kuri vēlamo - par esošo uzdos ..., nu tad - priekā !  sūkā>sūkā>sūkā>sūkā>sūkā>

Dzēsts profils 9. feb 2015. 18:48

gadās, rakstu šodien, no pastkastes izņem nākošā dienā...itkā redzētu cauri aploksnei-ka šodien tā var pagaidīt....bet visas vēstules ir saniegušas adresātus un ģimenes lokā-apspriestas...sazinās tuvie un tālie loceklīši
nu vēl gadās, ka pasta balodītis pie adresāta aizlido tukšu knābīti-žagata pa ceļam nokampusi...un kladzinās pa visu ciemu-lēti!

Dzēsts profils 9. feb 2015. 18:35

Labdien-es esmu slapjais Maksītis -no Francijas.
Meklēju domu un aktivitāšu biedrus Latvija.Esmu savādāks. Mani priecē un pat uzbudina lietas. Fantāzijas: kas vienatnē darītas.Esmu traks uz ūdenī slapju sieviesu apģērbu. Pa reizei- protams, vasarā- man uz bēniņiem lauku mājās tumšā plauktā ir akurāti salikti mani t.s. "peldtērpi". Tās ir pieguļoša kleitas, ar garumu drusku zem ceļiem, tām klāt piepērku zeķubikses (miesas krāsa), ir daži pāri sandales uz augstiem papēžiem. Tad es slepeni dīķi šādā tērpā saģērbies eju peldēt. Man patīk, ka viss ir slapjš pilošs, un uz sandaļu siksniņām ir sīki ūdens pilieni, un pašas sandales tad ir mīkstas un pieguļošas.

Tas ir tas trakums, un labprāt uzzinātu- ka ir vēl kādi cilvēki ar līdzīgām interesēm.

Dzēsts profils 9. feb 2015. 15:46

Smuki skan, ''Vēstules rītdienai.''

Autorizācija

Ienākt