Biskvīta rulete ar krēmu bez laktozes recepte

19. feb 2015. 21:00


Gatavo krēmu.
Ūdenī izšķīdina cukuru un vīnu,vara uz lēnas uguns 7-8 minūtes. Olu dzeltenumus sajauc ar vanilīna cukuru,kartupeļu milti,dzērveņu vai kādu citu sulu.Visu samaisa,pievieno augu eļļu, un uz maza uguns uzvara līdz sabiezē.
Gatavo biskvītu.
Vispirms uzmanīgi atdalām olu dzeltenumus no baltumiem.Dzeltenumiem pievienojam cukuru,vanilīna cukuru,sāli un putojam.Pievienojam izsijātos miltus un kartupeļu miltus,kārtīgi samaisām.Citā traukā olu baltumus saputojam stingrās putās.Uzmanīgi iecilājot olu baltumus pie dzeltenumu masas,samaisām visu viendabīgā masā,maisam no apakšas un augšu ļoti uzmanīgi.Mīklu kārtojam veidnē to ieklāj cepamo papīru, mazliet ieeļļo.liekam cept 180*С grādos kādas 13-15 minūtes, līdz biskvīts kļuvis gaiši brūns .Un pirmās 10 minūtes noteikti nedrīkst virināt cepeškrāsns durtiņas, citādi biskvīts saplaks.Gatavu izstrādājumu pirms atdzisis mitrina ar cukur-ūdeni (50ml ūdens 2 tējkarotes cukura)un smērē pildījumu.Lēni,rūpīgi sarullējam. Atstājam atdzist.Veiksmi gatavošanā! Lai jums labi garšo! Uz tikšanos.

Sastāvdaļas.
Krēmam.
Olu dzeltenumi 3
Kartupeļu milti 15g
Cukurs 60g
Vanilīna cukurs1/2 tējkarotes
Dzērveņu sula 80ml
Augu eļļa 50ml
Vīns30ml
Ūdens 45ml
Biskvītam.
Milti 30g
Kartupeļu milti 30g
Olas 3
Cukurs 60
Vanilīna cukurs1/2 tējkarotes
Sāls 1/6 tējkarotes

Atslegas vārdi: receptes929, deserts0, rulete0, biskvits0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

Dzēsts profils 20. feb 2015. 11:16

Andi-jebkurā receptē, kur ir karsēšanas apstrāde, alkohols izkūp...   
un pats šausmīgākais, vajadzīgajiem ml...jāpērk visa pudele...

Jut i. 19. feb 2015. 21:23

Laktoze ir pienā esoša olbaltumviela,kas nesadalās zarnu traktā,bet veido rūgšanas un pūšanas procesus tajās Cilvēkiem pēc 30.gadiem nav ieteicami lietot svaigu pienu,jo ferments,kas sašķeļ laktozi vai nu izstrādājas maz vai nemaz!

Dzēsts profils 19. feb 2015. 21:06

Vīns30ml -Cik tas ir promilēs, alkometrā?

Autorizācija

Ienākt