.... pilnīgi un galīgi- ne blogs!!!!

27. feb 2015. 20:36

   Par cik cien.Mežāzītes kundze, man- neizprotamu iemeslu pēc- bloķējusi man pieeju saviem blogiem, uz ko Viņai, protams!!, ir pilnas tiesības!!, uzrakstīju komentu Viņas izsecinājumiem, ko publicēju te, kā piedevu /atvainojos!!! man pašai nāk smiekli par šo glauno ievadu!!! /- Viņas blogam:

.. nezinu gan, Mežāzītes kundze- man kkā apkārt- visi- latviski; arī krievvalodīgie- cenšas.. /kaut šorīt- 07:55- nomainot karstā ūdens skaitītāju!!- centās, ļoti centās sazināties ar mani- latviski; es- laipna pēc dabas- būdama, ielēju rīta kafiju; bišku parunājāmies- šo un to, par laika apst. un tā/; bet- BET!! jaut. jaut. jau ir tur, ka man tik ļoti patīk krievu valoda, kā tā skan, ka esmu priecīga- parunāt- kaut pa retam- krieviski... Palūdzu- mazbišķītiņ Viņa, tā nomainītāja, dz.valodā...
..  nezinu, laikam darbojas likums/teorija- katrs pievelk to, ko pievelk.. .. Tu- tos, ko nevari- ciest; es- gribēdama meklēju Viņus, tos, kas man ļauj savā/ne manā- dzimtajā val. :)) .. uzrodas- pa retam.. :(

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (44)

Juris M. 28. feb 2015. 19:10

Bloķēšanu var pielīdzināt cenzūrai,bet cenzūra itkā ir aizliegta...

Jut i. 28. feb 2015. 15:51

Jo vairak valodas zin,jo labāk protams To,ka ekonomiskie apstākļi piespiež savā zemē runāt citu tautu valodā,-vien parāda to,cik ļoti esam gatavi pārdoties!
Ingrida,nekā personīga,--bet ja darba devējs labi maksā,tad runājam viņa valodā,diemžēl,--tendence Latvijā,kas izplatās!!!..Ko darīt,nezinu,..laikam ir par vēlu uzbūvēt valsti ar stipru pilsonisko pašapziņu---Varbūt kaut kur Romā,citādāk domā...

Vasilijs P. 28. feb 2015. 14:47

ASV Vestniecibai Maskava-vienkarsi minets 12 000 viru skaits,bet nekas konkrets.

Ingrida X. 28. feb 2015. 11:05

Zinu, Lūsij, arī šādu situāciju; negribas tik bieži piesaukt savus Bērnus, bet tad, ja rakstītu- novispārinot- tas būtu pupu mizu vērts!!!
Tā nav oponēšana, tā ir- realitāte!! Pirms mana Mazā uzsāka to, ko dara tgd jau uz pilnu klapi, loģiski tikai, ka vajadzēja piepeļņas avotus- dzīvošanai, kaut. Un- arī, vietā ne sliktā, tika tika pieņemta tikai uz pusslodzi, savu ne gluži teicamo /un tas vēl- maigi teikts!/ krievu val.zināšanas pēc. Viņa- nav padomju laiku "produkts" /man kkā- ne tā- runājot par savu bērnu../.. bet- esot motivācijai- MAN TAS JĀVAR!!!- vēlāk jau- uz slodzi pilnu; ne vnm darām to, kas ir mūsu; ne vnm ar tām zināšanām un prasmēm, kas- mūsu, lai nonāktu tur, kas- MŪSU.

Dzēsts profils 28. feb 2015. 08:47

Ingrida, oponēšu -mani darbā nepieņēma, tādēļ ka man anketā bija ierakstīts ''krievu val.-pamatzināšanas.'' Vietā, kur vispār ļoti maz sarunas ar klientiem.Gandrīz nemaz.

Ingrida X. 28. feb 2015. 07:04

uiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! pati Mežāze mani- pagodinājusi!!! /bezmaz- saļimu- aiz tāda!!!- goda.... / ..

gribēšu- gulēšu; negribēšu- arī gulēšu; ok???

Ingrida X. 28. feb 2015. 07:01

  iespējams, Vasilij, nolien, kur tik vien- vēlies!! ..
/Tavi tukšie pierakstījumi, kas atkārtojas no bloga- ne-bloga- blogā.. , iespējams- sen piegriezušies/.

Vasilijs P. 28. feb 2015. 01:35

Iespejams nav makslas laikus"nolist".

Kurzemniece E. 27. feb 2015. 23:12

neguli,ingrīdiņ

Ingrida X. 27. feb 2015. 23:06

.... šbr- viss; es arī vēl esmu- dzīva :)

Ingrida X. 27. feb 2015. 23:03

..... pārstartēju.... pazuda garinājumi un- mīkstinājumi..
Ilona!! Es Tev nevaru atbildēt ne tik cien. Mežāzes- blogā, bet te- atbildēšu- vēlreiz; vairāk gan latviešu Puišiem un Meitenēm, kā- Tev: bez perfektas angļu val. pārvaldīšanas, lai cik zinoši Jūs, Zēni un Meitenes!!~, būtu savas iegūtās izglītības jomā- izredzes- caur pazīšanos- vrb,; bez- ticamāk- nekādas. Dmž- tā tas- ir. Darba tirgū. Ja vēlaties nopelnīt, augt, sasniegt.. ja ir- mērķi.

Kurzemniece E. 27. feb 2015. 22:45

mēdzu uzprasīt-tūrists?-tad saprotu,bet ja sak stastīt -ja zģes roģilsja-tad runāšana nesanāk

Ingrida X. 27. feb 2015. 22:38

esmu- ok; kartībā; gaidu..

mani aizķēra Ilonas koments ļ.cien. Mežāzes blogā:
"Man gan šobrīd vairāk "uzkrīt uz nerva", ka latviešu NEXT-paaudze SAVĀ STARPĀ(!!!) LATVIJĀ(!!!) komunicē tikai angliski... Lūk, tas jau ir nožēlojami un bīstami nākotnē..."

Tieshi tā!!! Mans dēls /atk kāds teiks- nevajag no personiskā!!; lai taču saka, ko katrs- grib!!! man tgd- tie "postulāti", bez seguma- pie vienas- v., un- tikai!!!!/ vietu savā specialitātē  ieguva- TIEŠI pateicoties savām izcilajām zināšanām- angļu v.; jo- neradis vietu- LV- pēc augstskolas- strādāja melno darbu- UK!!!!/; tgd, izturējis pārbaudes laiku, strādā veiksmīgi, ar Cilvēka cienīgu algu, ne jau kkādā lv firmiņā, bet - ne lv Uzņēmumā- bet- lv Norveeghijas Filiālē te, kurā ir- izaugsmes Iespējas!!.. un- trīs godprātīga darba mēnešos- jau tās- ir!!!! ..
Tad- par ko ir staasts???? Par lv, kas noburbuljojusi- jau- sen.... baigaakaa eiropas- deligheetaaja!!!! Ha- ha- ha!!!! Teaatris- par- briivu!!!! Leetticiigajiem.

Ingrida X. 27. feb 2015. 21:51

oki, Jurīti- nekompromitēšu Tevi vairāk; piedod!!!
Tev- vnm stāja, glīta, džentelmeniska, es- mīlu palaist pa vieglo, kad mēneši- cik..../pieriebjas gaidīt to īsto, nesagaidāmo /ārprāts!!!! nu netieku no Viņa vaļā!!!! ne domās, ne- sajūtās..../ Tu esi tikls un iekārojams- Puisis; es- mzl vīna noreibusi- gaidīšu to, ko gaidu..... Ne jau To- Mūri- Cietoksni- Neieņemamo- kur nu!!!!; vnk- savu vislabāko- sexdraugu!!!!; tieši tā- uzsvars uz- "draugu"!!!!

man bišku japiepucē sevi.... nu tā....
Tevi, Jurīti- atbrīvoju no savas neķītrās- ietekmes; pie Visiem Svētajiem, Dāmas- nekā starp mums- nav bijis!!!!!

Dzēsts profils 27. feb 2015. 21:45

...man nesanāk bez ļubestības,karsts seks...   

Dzēsts profils 27. feb 2015. 21:44

Sasmējos,labs!

Dzēsts profils 27. feb 2015. 21:43

...nav jau taču visiem obligāti jāstāsta..

Dzēsts profils 27. feb 2015. 21:43

Uj...te jau tulīt būs Greja 50 nokrāsas

Ingrida X. 27. feb 2015. 21:42

ei takš Tu!!!! nejauc tgd, vsm šajā blogā, kas nemaz NAV blogs, galīgi, divas dažādas lietas- ļubestību un karstu sexu!!!! .. nopērt Tevi, pa riktīgo!!! ai, kā niez!!!!!

Ingrida X. 27. feb 2015. 21:40

... Tev nepatika, ka Tevi nesašņorēju un pātadziņu nepaņēmu??? ka novilku 'kovbojniekus'??? ka uzvilku sievišķīgi smuku veļiņu, un tā???? tā nebija labi??? Tev???

Autorizācija

Ienākt