.... par to pašu :)

14. mar 2015. 21:29

   Lielākā daļa mūsu Dzīves ir- ritmos, ritmos, ko nosaka gadalaiku atkārtošanās, ritmos, ko veido mūsu pašu dzīves notikumi un ne-notikumi... tad- meklējam pirmo sniegpulksteni, tad- klāt stārķi... pirmais taurenītis- vai tas solīs saulainu vai piedzīvojumiem raibu vasaru??... ceriņi... un viss jau bijis- it kā- 100x, bet- katru gadu- kā no jauna; tāpat kā lapkritis un pirmais sniegs... vnm- no jauna..

   Un līdzīgi- Cilvēki, kurus satiekam, kas paliek- mūsos, kas- aiziet, no kurienes nākuši... vnk šopēcpusdien, kad reizi jau kuro- skatījos, kā aiziet saulīte- zemāk un zemāk- nevarēju par to nedomāt... Par dabu, Cilvēkiem, visu... Un tad man likās- šie ritmi, tik zināmie, un pat tie- mzl mināmie!!, dod tādu kā baigo drošību un mīļumu reizē.. jo ar tiem- vnk dzīvojam..  


.. es 1.x piefiksēju Saulītes gulētdošanos savā pilsētā; parasti jau- pie dabas un tā..


un tad- šajā bildītē- pa gabalu domāju- baznīcā kas notiek, ka logi gaiši; nē, izrādās- tos no ārpuses izgaismo rietošā Saule!! :)


...................................................................
   Ievietoju tikai dažas bildes, protams. Pašā vakarā uzzināju, ka pie jūras bijis ļoti silts, jo vējš jau no A, ne no- jūras... bet ir taču vēl rītdiena, vai ne??

Atslegas vārdi: ritmi0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (17)

Ingrida X. 15. mar 2015. 22:34

.... kas ir Jūra, Saule un Vējš?? .. baigā atslodze- no visa!!! tiek atšķelts- liekais, pa gabalam- vien!!! ... un tad tu vnk saproti- ir Visums, un tu- tā daļiņa; sīksīka, bet- nozīmīga- vienalga!!!... un tas, kas tevi reizēm spiež pie zemes- ņem un aizpeld- prom!!!; jo- esi tikai Tu, Jūra, Saule un- Vējš; glāstošs, kā šodien... un tas Viss- dod baigo iekšējo spēku un saprašanu- jau citu, par lietām- neko-nenozīmīgām... saproti- kas Nozīmīgs tev, un- kāpēc... /šī ir tikai- ieskice; bet pār-un-pāri uzlādēta- jūtos- joprojām/... mīlēt???- jā!!!!   Jūru, Sauli un- Vīrieti.... ietiekties Vienam Otra- visdziļākajos- Dziļumos... un- tie NAV!!!- tikai- vārdi..

Ingrida X. 15. mar 2015. 20:09

......... safočīju tik daudz savas jūriņas, ka- vai nu!!!!.. tgd- jāielādē bildes, jo man tas, kas bija- TUR- likās........ kā Dāvana- man!!!

Es veselus 3 gadus nebiju bijusi pie- SAVAS JŪRIŅAS!!! Veselus trīs- trakus- gadus!!!! Pelnīju naudu, jā!!!, bet- manī nebija vairs tā, ar ko biju pieradusi- DZĪVOT!!!!

Un tev, klabekle amira- esmu lūgusi jau sen- nenāc, lūdzu, manos blogos!! savu žulti- izgāz- citur!!! kāpēc man katru reizi, lai cik maz arī rakstu, jāmēž prom- mēslu čupa?? man to- NEVAJAG!!!!

Ingrida X. 15. mar 2015. 20:01

.......... zinu  

Alise .. 15. mar 2015. 19:40

Ingridiņ, lasu ...un saprotu to, ka juties laimīga!!! ..projām no visa- no ikdienas kņadas, , no savām domām, klusumā...šādus brīžus vajadzētu biežāk, tie uzlādē, dod enerģiju!!...galvenais, ka lūdzies, TAS....sadzirdēs!!

Ingrida X. 15. mar 2015. 19:25

Alisīt!
Šodien biju pie jūras- tur tik silts, ka mierīgi varētu pat sauļoties, tikai no smiltīm- zemes- nāk vēsums.. Nostaigāju km daudz... es nemāku aprakstīt to, kā jutos!! Jutos vnk brīva un laimīga- ļoti!!.. un tgd, vakarpusē, izdarīju labu darbiņu, un jūtos- vēl labāk!! Es lūdzos, es pat nezinu- kam!!, šo Sajūtu- nepazaudēt!!!..

Ingrida X. 15. mar 2015. 19:22

... nu re- slaucamā govs amira sapriecājusies!! man prieks, ka tev prieks- par ieskaitījumu!! :P  tava vēsts- vasjam- ne man tā jāmeklē; nepin nu citus savos murgos!! amiročka- miročka

Dzēsts profils 15. mar 2015. 15:13

Vibracijas     domas ezultats

Alise .. 15. mar 2015. 14:18

Jā, viss ritmos...kā tai dziesmā- un sākas viss no gala!
Pareizi jau , Ingrid, Tu teici..it kā paredzams..un vienmēr kā no jauna!!!
Nezinu, lika man aizdomāties ....kaut kā visas sajūtas ir notrulinājušās..!!!
Bet sniegpulksteņi- skaisti!!

Dzēsts profils 15. mar 2015. 13:06

tie pulkstenīši nebija pie mājas stūra, bet dārzā zem ķirša, kamēr nav salapojis-gaismas pietiekoši...bet pie stūra Atradi manu vēsti vasjam-viss tavs noslēpums!...SEB kaut ko tev ieskaitīs-slaucamai govij!

Guntars x. 15. mar 2015. 12:56

Ritmi disciplinē , liekot iekļauties ritmā !    

Ingrida X. 15. mar 2015. 10:12

Atradu gan!!!!! šorīt atradu!!!! pirmos sniegpulkstenīšus!!!!   pie tam- pie Mammas mājas stūra!!!!


nu vot!!! grozies kā gribi- Mammas māja ir un paliek vislabākā māja!!!
Jauku Visiem šo dienu!!! ar vai bez pulkstenīšiem, bet vnk- jauku!!!

Dzēsts profils 15. mar 2015. 08:38

Skaisti

Vasilijs P. 15. mar 2015. 01:44

Par to pasu-atgriesties,kur iesaku-Gvantenamo.Pentagonam.

Dzēsts profils 14. mar 2015. 22:12

  

Ingrida X. 14. mar 2015. 22:11

... nu tad, Robčik- ejam pie miera!!! rīt- uz copi, ok???

Dzēsts profils 14. mar 2015. 22:05

    

Ingrida X. 14. mar 2015. 22:03

   Jauku mums- svētdienu!!

Autorizācija

Ienākt