Kāpostu tīteņi ar kartupeļiem video recepte.
Kartupeļus un selerijas sakni nomizo un novāra mīkstus sāls ūdeni.Sīpolu sagriež,ķiploku saspiež cep augu eļļa.Gatavos kartupeļus ar selerija sakni sastampā,pievieno ceptus sīpolu....pilna recepte šeit:
kad eiropā ieviesa kartupeļus...tos sākumā kā mazu puķīti pie naģenēm nēsāja puiši...un ilgi ši tradīcija saglabājās, tas redzams fotogrāfijās ar pirmajiem divriteņiem-jo kartupelis solīja labāku izdzīvošanu...un ģimenēs no 12 bērniem jau izdzīvoja astoņi...arī uz sibīriju dodoties, tie ceļā neapēda visus bumbuļus, bet dažus atstāja sēklai. Kartupeļi satur daudz cieti-barība ir ilgāk barības traktā, nekā graudaugi....bet par kāpostiem-tur ir ļoti daudz c
bet tā-kāpostiņi mūsdienās simbolizē zaļos piečukus...un tupenīši amigosā-100
Interaktivaja aptauja jau piedalijos-paskaidrojumiem.
nu ja...a tu andi pats pa virtuvi sivere...nav apnicis vel
Tad jau man taisnība . Tu gaļu apēdi
nu sitas ir tads ediens ...ja kas man ar sodien deva titenus...30.min atpakal...tikai ar galu un risiem un sipoliem un kapostiem...nu man ta tie kaposti...nu divus apedu...ilgi ir jacakarejas ar viniem...titenu titeniem
Vot i meklēju Gaļū !
Kas tad var paēst bez gaļas , Robčik?
Kartupelis jau tik balastam .
tur tak ir uzrakstits...titeni ar kartupeliem...
Forši Robčik ! Es te mēģināju izteikties par gaļu un kāpostiem, ne autori.
Ja Tevi vai Esmeraldu aizskāru, tad atvainojos!
patik siveret pa virtuvi... gulta tu varesi siveret
a kas tev nepatik zannina...slaida nelieli pupini...mak runat...
Nae Robčik, esi mierīgs šajā jautājumā.
zannina bus maneja...skatos tu ar gribi paest pie vinas brokastis un paklausities vinas balss augstos tembrus...ko
Un kurš apēda gaļu ???
Robčiks vai Esmeralda ???
zannina ...pat es laikam apestu vienu to titeni...pateicoties tai tomatu mercitei...varbut pat divus