VL kritika

14. apr 2015. 16:37

KĀ „PAREIZI” KRITIZĒT VISU LATVIJAI ?
    Kāds kungs J.Liekmanis, kurš definē sevi kā „DDD” pastāvīgo lasītāju, avīzes 10.04.2015. numurā izsaka pretenzijas pret t.s. „nekonstruktīvo” kritiku attiecībā uz partiju „VL-TB/LNNK”, kas nākot it kā no manis un L.Inkina kunga. Kas attiecas uz pēdējo, tad varu atzīmēt, ka, vismaz manuprāt, šis cilvēks pret šo nožēlojamo viltusnacionāļu partijeli ir pat ļoti iecietīgs, arī savā triloģijā „Neizmantoto iespēju laiks” izvairās bilst asāku vārdu par Raivi Dzintaru un viņa rokaspuišu kompāniju. Tāpat arī A.Garda pret šiem darboņiem, manuprāt, ir nepamatoti iecietīgs. Salīdzinot ar viņiem abiem, es, protams, kritizēju tā dēvēto „NA” daudz nesaudzīgāk, taču nedomāju, ka tas būtu „nekonstruktīvi”. Nekonstruktīva kritika manā uztverē ir tāda, ka cilvēks noliedz kādu parādību vai personību, bet kārtīgi nepamato, kādēļ to dara un arī nepiedāvā alternatīvu risinājumu vietā. Starp citu, tieši no „VL” darboņu puses pret A.Gardu un sevi esmu jutis bieži izteiktu nepamatotu, nekonstruktīvu kritiku, balstītu nereti uz tādiem argumentiem kā „…bet viņam ir garš deguns un atkārušās ausis… u.tml.”. Pats turpretī nekad nekasos pie cilvēku fiziskajiem parametriem un esmu gatavs piedot viņiem arī pagātnes kļūdas, ja viņi paši tās atzīst un nožēlo, tomēr ideālu nodevību un dotā vārda neturēšanu nekad nepiedodu, lai kādu cēlu mērķu vārdā tas it kā tiktu darīts. Tāpēc uzskatu, ka mana kritika vienmēr ir bijusi pamatota un konstruktīva gan pret „NA”, gan pret jebkuru citu kritizējamo objektu.
    Bieži izskan jautājumi, kāpēc vairāk kritizēju tieši viltusnacionāļus, nevis atklātus mūsu tautas ienaidniekus. Uz to varu atbildēt īsi un skaidri – tieši tāpēc arī nekritizēju, ka tie ir ATKLĀTI, un tāpat visiem praktiski ir skaidrs, kas tie ir par ļaudīm, kādi ir viņu darbības mērķi un kam viņi kalpo. Visskaidrāk tas ir manāms „SC” politikā, arī „Vienotība” un „ZZS” maz ar ko no tā ārēji atšķiras. „NA” turpretī tēlo no sevis Patriotus, ar to aizmiglojot prātiņu daudziem panaiviem onkulīšiem un tantiņām. Un tieši ar to viņi arī ir bīstami, jo pat Bībelē ir teikts, ka visvairāk ir jāsargājas tieši no tiem vilkiem, kas tērpjas avju drānās. Reālajā darbībā viņi dara praktiski to pašu, ko visas pārējās Saeimā pārstāvētās partijas, proti, iznīcina mūsu tautu, neaizmirstot gan demagoģiski taisnoties, ka tas esot vienīgais ceļš, kā rīkoties, ka citādāk nevarot, ka pretējā gadījumā būšot vēl sliktāk… utt. u.tjp.  Un naivi cilvēciņi, kas nemīl īpaši sasprindzināt savas smadzenītes, bet kā papagaiļi atgremo to, ko viņiem saka priekšā, sajūsmā sit plaukstas un saka: „Vai kādi malači tie puiši no „VL”, ko mēs darītu, ja viņu nebūtu…!”. Labi, var saprast, ja tā dara kāds apdauzīts (vārda tiešā nozīmē) gailis no Minsteres, bet normāliem ļaudīm gan vajadzētu būt gudrākiem un iemācīties beidzot domāt pašiem ar savu galvu.
    Gribētos pajautāt tiem lielajiem „VL” draugiem un aizstāvjiem – ko labu šī kompānija ir izdarījusi Saeimas namā, atrazdamies tajā jau no 2010.gada? Nosauciet vismaz 5 labus darbus, ko viņi ir paveikuši! Es pat 3 tādus nezinu… Vēl – nosauciet tādas 5 pazīmes, ar kurām šī partijele atšķiras no pārējām Saeimā esošām! Es tikai vienu zinu – NOSAUKUMU, tikai to un neko citu! Bet laikam jau dažam labam „prātvēderam” ar to arī pietiek – ja jau viņi saucas „Nacionālā apvienība”, tātad viņi ir nacionāli (citādāk taču tā nesauktos!), un ja viņi ir nacionāli, tad viņu nedrīkst kritizēt… Beigās gan J.Liekmanis nonāk faktiski pretrunā pats ar sevi, atzīstot, ka „NA” jo tālāk, jo vairāk degradējas, un arī I.Mūrnieces paustie „argumenti”, atbildot uz manis uzdotajiem jautājumiem, neiztur nekādu kritiku, tomēr viņš nez kādēļ uztur iluzoru cerību, ka ar laiku šī kompānija (pati no sevis? – A.G.) mainīšoties un varbūt pat sākšot atbalstīt dekolonizāciju. Te nu man jālieto J.Lapinska mīļākais izteiciens – kāds naivums tādā vecumā! Es personīgi vispār neceru, ka šie radījumi varētu mainīties, jo viņi jau ir ar savu darbību skaidri parādījuši, ka viņiem svēta ir tikai vara un nauda, tomēr, ja grib cerēt uz kādām pozitīvām izmaiņām, tad tautai ik dienu, ik stundu, ik minūti ir atklāti jārāda, ka tā nav mierā ar noteiktu politiķu rīcību, nevis jābaidās muti pavērt, lai, pasarg’ Dievs, „nebūtu vēl sliktāk”. Atcerēsimies, ka vēl pavisam nesen vislatvieši aģitēja nepiedalīties 16.marta pasākumos, tā vietā aicinot ziedot asinis un ko tik vēl ne darīt, taču gājienā gan neiet… Un tikai manot, ka tauta tomēr gājienā iet, un, to noliedzot, viņi riskē sabojāt savu „nacionālistu” reputāciju, tagad viņi ir „mainījuši ādu”, un vismaz tie, kas nav valdībā un neieņem augstus amatus Saeimā, sakostiem zobiem pievienojas gājiena dalībniekiem… Lūk, tāpat ir ar dekolonizāciju! „Vislatvjatkas” (un varbūt pat, ka ne tikai viņi) sāks to atbalstīt tikai tad, ja redzēs, ka tauta to grib, ka tauta ir gatava par to cīnīties, nevis gļēvi klusē, kā tas ir patlaban!  
    Atcerēsimies, ka ne tik senā pagātnē Rīgas mērs bija nevis okupants Ušakovs, bet gan latvietis-„nacionālis” J.Birks! Vai latvietim Rīgā toreiz dzīve bija labāka? Nebūt nē, tos pašus 16.marta pasākumus toreiz apkaroja vēl centīgāk! Ar to es, protams, negribu teikt, ka Ušakovs ir labs, gribu tikai atgādināt, ka Birks arī bija slikts, neskatoties uz to, ka izlikās par Patriotu un nacionāli. Pēc viņu darbiem vērtējiet cilvēkus, nevis vārdiem! Esmu jau agrāk teicis un varu vēlreiz atkārtot – visus „NA” deputātus varētu mierīgi Saeimā aizstāt ar „SC” deputātiem, un nekas būtisks valsts dzīvē tādēļ nemainīsies – labāk, protams, nekļūs, bet īpaši sliktāk arī nē. Tāpat pašreizējo Daugavpils mēru J.Lāčplēsi, „Vienotības” ielikteni (lai nezaimotu Latviešiem svētus jēdzienus, Īsteni Patrioti savā starpā šo tipu dēvē par Di-splēsi) mierīgi varētu nomainīt, piemēram, žīds-okupants A.Mirskis (Vinckovičs), kurš guva šai pilsētā lielu atbalstu nesenajās Eiroparlamenta vēlēšanās, no tā nekas būtiski nemainītos, taču vismaz būtu mazāk pretīgi apzināties, ka prettautisku politiku pret pamatnāciju realizē nevis degradējies tautietis ar izcili latvisku vārdu un uzvārdu, bet gan tipisks PSRS laika ieklīdenis – sveštautietis. Un tie, kam vēl ir kādas ilūzijas par „NA”, izlasiet, lūdzu, bēdīgi slavenā J.Iesalnieka kārtējo „grēku nožēlu”, kurā viņš jau atkal un atkal nožēlo „jaunības dienu maksimālismu” un solās turpmāk būt eiropeisks un tolerants. (http://www.delfi.lv/news/national/politics/pec-soctiklotaju-sumesanas-iesalnieks-atvainojas-par-jaunibas-dullumu.d?id=45800507) Ļoti iespējams, ka pēc gadiem 10 viņš līdzīgi vērtēs arī savu pašreizējo politisko nostāju.
         Vārdu sakot, lai saka, ko grib J.Liekmanis un viņam līdzīgi domājoši tipi, bet es „VL” īsto seju saskatīju jau 2002.gadā un turpināšu to atmaskot līdz pēdējam sirdspukstam un elpas vilcienam. Ja man šai lietā palīdzēs, piemēram, A.Garda un L.Inkins, būs labi, ja nē – iztikšu bez viņiem. Stulbie „VL” vadoņi, protams, domā, ka man par viņu kritiku kāds maksā, un es nemaz netaisos šos pārliecināt par pretējo, jo parasti jau visi cilvēki par citiem spriež pēc sevis paša rīcības. Bet uz jautājumu – ko tad darīt? – varu atbildēt skaidri un nepārprotami: radīt beidzot patiesi nacionālu partiju, reālu konkurentu deģenerātiem „VL-TB/LNNK”! Lūk, šajā darbā aicinu iesaistīties arī pašu J.Liekmani, ja viņš uzskata tiešām sevi par Patriotu, kam pirmkārt rūp Latvija, un tad tikai vēdera un naudas maka piepildīšana!
PAR PATIESI NACIONĀLU LATVIEŠU LATVIJAS VALSTI CĪŅAI UN UZVARAI SVEIKS !!!
14.04.2015.                                Aivars Gedroics

Atslegas vārdi: kritika4, nacionālisms1, visulatvijai1

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (9)

Vasilijs P. 14. apr 2015. 19:17

Ta ka bernus labak,lai ir veseli-veseligi-labak lieniet pie Krieva taisit ne pie Agra gimenes

sam a. 14. apr 2015. 19:06

Pec 3 rindas man apnika  

Vasilijs P. 14. apr 2015. 19:02

Tadel Anglijas un Krievu karakugi loti jauki sadzivo,jo atzist-Karalistes.Litvinjenko kunga nave-patiesam parpratums-bija nepieciesams Nodot pudeli ar saturu,ne lietot-baudit

Dzēsts profils 14. apr 2015. 18:57

visu nē...tikai oficiālos nodokļus-visus...ko tev nemaz neprasīs-aptīrīs paši..atkal-kā kājas jēzum-ar tavām asarām.
nedomā par to, ko nevari mainīt-tu esi latvijas kausa sastāvdaļa, tāpēc esi atbildīgs, lai tas nekad nebūtu tukšs...bet izrādās, latvija bičo ārzemēs...ubadze! vai kauss par lielu....

Sandis x. 14. apr 2015. 18:43

wow.... daudz burtu, jēgas nav.....

Dzēsts profils 14. apr 2015. 17:22

   Rīt pateikšu savu viedokli.

Dzēsts profils 14. apr 2015. 16:57

   Va vellos! Vēl viens prātīgs meitēns(Jut iņa)   

Jut i. 14. apr 2015. 16:53

  Nacionālisms pārākajā pakāpē ,tas pats ''nacisms'' vien ir...

Dzēsts profils 14. apr 2015. 16:44

   Nepalikšu rupjš uun tāpēc teikšu latviski:,,EJ TAK TU DIRST!''

Autorizācija

Ienākt