Cepti Baklažāni ar tomātiem

6. mai 2015. 15:59


Cepti Baklažāni ar tomātiem video recepte.


Baklažānus nomizot,sagriezt šķēlēs 0,5 cm, panē miltos cep sakarsēta eļļa no abām pusēm.Tomātiem pārliet...pilna recepte šeit: http://www.videovirtuve.lv/video-receptes/mrces-un-darzenu/cepti-baklazani-ar-tomatiem.html

Atslegas vārdi: receptes929, Dārzeņi0, ēdieni9

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (8)

Dzēsts profils 7. mai 2015. 20:37

zannina.... tu esi super... ko piecakarejaties pie zanninas...skauz ka ta nemakat un nav tik smuka virtuve jums....babulkas un dedulkas...pedalisi    ....man gan neviens dzive nav devis tik lielus ceptus bumbierus...ceru ka kadreiz pagarsosu

Dzēsts profils 7. mai 2015. 20:22

Kad reiz ēdīsim aļņa gaļas cepeti ?

Guntars x. 7. mai 2015. 16:09

Ar diegiem nav aršana , bez gaļas nav ēšana .

Dzēsts profils 6. mai 2015. 21:06

Īstā virtuvē kaut milti pa grīdu!
Ja, baklažāniem siers arī prasās.

max m. 6. mai 2015. 20:39

Man ,kas patika no video klipa,tad tàs ir baltàs rokas un tiirà virtuve.Bet..neredzéju Pikaso cieniiga temperamenta degsmi , makslas talanta izpausmi virtuvé.

raisa l. 6. mai 2015. 20:25

var sālsūdenī paturēt negrieztus,mazāk ķēpas.man,godīgi sakot,gatavot ne sevišķi..baklažāniem un tomātiem pa virsu vēl sieru un cepeškrāsnī

Elitá K. 6. mai 2015. 18:00

Es gatavoju"pildítos" baklazhanus tá=garás skjélé vai ripás (nomércétus sálsúdeni baklazhanus) apcepu ,pa virsu saberztus kjiplokus,majonézi,tomátu shkjéli....kártám.......paass édiens,bet gards!

Dzēsts profils 6. mai 2015. 16:04

es nezinu, kur tu dzīvo, bet te vēl nav ne baklažānu, ne tomātu laiks!...saglabāji Vecos?!
tagad jāēd nātrītes, jāvāc gaiļbikši...tomātu laksti kastītē paaugušies...bet vēl nezied.

Autorizācija

Ienākt