Dzēsts profils
7. mai 2015. 20:37zannina.... tu esi super... ko piecakarejaties pie zanninas...skauz ka ta nemakat un nav tik smuka virtuve jums....babulkas un dedulkas...pedalisi ....man gan neviens dzive nav devis tik lielus ceptus bumbierus...ceru ka kadreiz pagarsosu
Dzēsts profils
7. mai 2015. 20:22Kad reiz ēdīsim aļņa gaļas cepeti ?
Guntars x. 7. mai 2015. 16:09Ar diegiem nav aršana , bez gaļas nav ēšana .
Dzēsts profils
6. mai 2015. 21:06Īstā virtuvē kaut milti pa grīdu!
Ja, baklažāniem siers arī prasās.
max m. 6. mai 2015. 20:39Man ,kas patika no video klipa,tad tàs ir baltàs rokas un tiirà virtuve.Bet..neredzéju Pikaso cieniiga temperamenta degsmi , makslas talanta izpausmi virtuvé.
raisa l. 6. mai 2015. 20:25var sālsūdenī paturēt negrieztus,mazāk ķēpas.man,godīgi sakot,gatavot ne sevišķi..baklažāniem un tomātiem pa virsu vēl sieru un cepeškrāsnī
Elitá K. 6. mai 2015. 18:00Es gatavoju"pildítos" baklazhanus tá=garás skjélé vai ripás (nomércétus sálsúdeni baklazhanus) apcepu ,pa virsu saberztus kjiplokus,majonézi,tomátu shkjéli....kártám.......paass édiens,bet gards!
Dzēsts profils
6. mai 2015. 16:04es nezinu, kur tu dzīvo, bet te vēl nav ne baklažānu, ne tomātu laiks!...saglabāji Vecos?!
tagad jāēd nātrītes, jāvāc gaiļbikši...tomātu laksti kastītē paaugušies...bet vēl nezied.