.... kad saproti- tas, kas te darās, ir vērts- nekā

16. mai 2015. 22:10

   Atliek mzl atiet no šejienes, no- farsa, kas te pavalda, lai saprastu:  Ingrida! Meklē to, kā ik pa reizītei- trūkst- foršas, neapliekošas komunikācijas- citur.. Kur?? Es- nezinu!! Nekas- nāks laiks, īstais- atradīšu :), vsm- ceru :)

   Kad esi pabijusi ar Cilvēkiem, tīriem, saproti:  viss šis balagāns, kur ne zem tēla/bildes/gadu skaita ne- savējā!!- saslēpušies cilvēciņi, visnotaļ apdalīti un- nelaimīgi; kam- man būt tai sliktajai, kas atņem viņiem vienīgo, kas gūstams- paslēpjoties; pašapmāns, notēlojot- dajebko!!; kas- jā, es cenšos izprast šos dzīves pabērnus!!- sniedz gandarījumu uz brīdi/vakaru- esmu kkas!! NU NU- LAI TIEK JUMS- niecībām, kurām jātēlo lomas, jo sava paša dzīve- tukšums/klusums/nekas..

  Oki, pavērošu kas labs- Muzeju naktī- Bauskā; Jūs, te tēlojošie jampampiņi, pavērojot, kas vērts- Jums!!

  Nice that night !! Nice- all!!

Atslegas vārdi: dumiķīši slimie0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (14)

Ingrida X. 18. mai 2015. 20:38

Tad, kad Tu te vēl biji ar savu pašas bildi. Nekad dzīvē nedomāju, ka apzelēšu kāda ārējos dotumus, Jūs- mani iemācījāt! Viss.

Jut i. 18. mai 2015. 20:19

Nu gluži,kā atraidīts vīrietis tagad apošņā un apspried katru detaļu..
Interesanti zināt,kur Tu mani esi redzējusi tuvplānā,ka zini,cik centimetru man plati gurni vai kāju augšstilbi?.. Es ar Tevi neesmu gulējusi...
Abi ar Robertiņu Orākuli vietējie,-visu par visiem zin,..cik gadu,vai ir bērni,..
Pārāk garš deguns Tev jau izaudzis..

Ingrida X. 18. mai 2015. 18:15

draudzeņu saiets... vot- zigurdiņu nevaru kkādi te atšķirt no družkām... pielāgojies, kā šķiet...

Ingrida X. 18. mai 2015. 18:08

.... Tu, kā rādās- nokļūdījies, pavisam nedaudz - ieliekot savu kārtējo feika bildi vietā manā; ja kas- Tev piestāv!!   /Tavam uzveidotajam tēlam, ne Tev, reālai- resnām ciskām un resniem roku dilbiem + smukajām botām, protams ; vai- pusbiksēm- galīgi nekādām... ; vai matiem- nebaudāmiem/ ... hmmm... kājas gan šai brašulei- Tev, ne visai.. nav tās formas un veidojuma, kas piesaista un- nelaiž vaļā
     Nākamreiz, pirms izvēlies sevi, esi mzl- kritiskāka, vasiļisa prekrasnaja!!
    Varu atkārtot vēlreiz- Tu, kas proti mēlīti šaudīt virzienā dajebkurā, esi šīs vietnes- lielākā intrigante.
    Lai nu Tev sanāk!! Vēl ilgi, ilgi, mērkaziņa

Jut i. 17. mai 2015. 18:49


..nākošais Tavs blogs varētu būt''Kāds pārlaidās pār dzeguzes ligzdu'' jeb'',Kā
Ingrida Xx defilē pa Amigosskatuvi''...

Dzēsts profils 17. mai 2015. 15:46

tu par sevi-pareizi sarakstīji-tēlo niecību!...vakar atlika man nebūt-sacelts balagāns!...jo-kaut kāds labums jāizrauj Burtiņu veidā...pārvēršot visu skaitļos...un skaitļi tevi rausta to visu rakstīt-tu esi upurjērs....
...atrasts sapinies krūmos...
Dievs nekad nebūs upurjērs...viņš par ko tādu-niecīgu-pat neieminēsies. Bet Tev tas bija svarīgi-un ieminējies...maizei sviests jānopelna, citādi desiņa nepielīp.

Vasilijs P. 17. mai 2015. 15:00

Tadel jau piesakos CIP apkopeja amatam...

Jut i. 17. mai 2015. 14:59

''Gospeļu koris'' nu ļoti patīk..   
Bet ir viens bet,--ja katrs dziedātājs nebūs arī pats LIELA PERSONĪBA un LABS DZIEDĀTĀJS,-kas šinī gadījumā ir katrs atsevišķs amigosietis,--tad kopējais skanējums nesanāks!
Tātad esam katrs par sevi LIELISKI un arī kopā mums/Tevis nosauktajiem nekam/
ĻOTI LABI SANĀK!
Paldies par komplimentu-visu amigosiešu vārdā!..

Ingrida X. 17. mai 2015. 11:35

  Tev taisnība, Ati. Nav- vērts. Ko spēju, to darīju. Pieļauju- ne vislabākajā no iespējamajiem veidiem, bet- arī esmu- tikai cilvēks.

Ingrida X. 17. mai 2015. 11:32

   Lūsij. Lai nu izpaliek tas: "agrāk zāle bija zaļāka un debesis- zilākas"... ;)
Neesmu te 1.-o gadu. Protams!!- "ne visi dumiķīši, ne visi slimie", gana labi atšķiru vienus- no otriem. Bet- kad sanāk- nu pārlaid acis pēd.laika tekstiņiem, arī komentos, kaut teikšu uzreiz: nav vērts!!! .. kas defilē pa amigos skatuvi??; kkāds- nekāds zigurdiņš, ar savu 'gospeļu kori'!!; tās dāmītes, šo tizleni- bez sava foto, ai, pat tam nav nozīmes!!- vsp- bez dajebkā- sava /kur vēl ko tizlāku izdomāt, kā slēpties aiz konkr.cilv.- Robčika- foto!!/, kurš ik pa reizei- pacitē psalmus, protams!!, savā interpretācijā, kur "alejū!!" piedziedot bariņam, svētā ūdens apskaloto 'jaunavu'- kkāda tur jutiņa, elita- vulgārākais no siev.dz.radījumiem, ko zinu + vēl + vēl.... loģiski, ka man viņu lētajos tusiņos- nav ko darīt!!! ..

  Es vairs nerakstu blogus, kurus pati uzskatu- par blogiem. Kāpēc?? Man nevajag ne tā nīkuļa zigurda kārtējo pārtverto teik., ārpus tā, ko esmu vēlējusies tajā pateikt- kopumā; viņš, debīliķis tukšais, tik medī- katru teikumu, kuru, atdalot no satura, pilnībā, varētu pārtaisīt par savu kārt."šedevru"- sev tik vitāli svarīgajiem-   ... Nu- kam man- tas??? ... es nesaku, ka kādreiz nesākšu rakstīt no jauna, ne aplikšanos, bet to, kas prasās tikt- izteikts; bet šobrīd- šajā lētuma citadelē, pazūd vēlme, to darīt. Nedomāju, ka kādam nupat traki pietrūkst manis uzrakstītais, kā vnm- vairāk, kā vajag- personiskais; tas pietrūks- MAN!!! Visi tie bezpersoniskie izkopētie tekstiņi, tās bezpers.debates- zem tiem- tas NAV tas, ko meklēju- es. Agrāk- Cilvēki izlika daudz vairāk blogos- sevis; tgd- tas notiek retak un retāk, jo- feiku gospeļi, zigurdiņa diriģēti- triumfē!! Ielikt bildi- dajebkādu, pašai/-am paliekot- inkognito /tas nav attiecināms, par laimi!, uz visiem!!/- var šaut ārā trīsstāvīgos, vsp- uzvest savas vulgaritātes- everestā!!- Pačūlijs Rododendrs- izcili ilustrē ,manis teikto.

  Šis nav, Lū sij, pārliekas emocionalitātes tapis tekstiņš, tas ir tas, ko pēd.laikā- esmu sapratusi- te.
  Bez tam- nepārtraukts, sistemātiski piekopts ļaunums, atzīstam to, vai- nē, atraisa mūsos- ne to labāko un gaišāko. Kaut tāpēc vien- ir jāsaprot: paej, Ingrida, maliņā, lai nekļūtu tādas, kā viņas- divdabes, lišķes, iztapoņas, vakarčību pienesējas.. vnk- lētas.

Atis K. 17. mai 2015. 10:15

Es tikai nesaprotu vienu,ja te ir jampampiņi un kādi tur vel ne.Kāpēc jācenšās viņus piegriest īstenajai ticībai?

Dzēsts profils 17. mai 2015. 09:33

Ingrida, ne visi dumiķīši, ne visi slimie....Domāju, daļa jau kaut kur dabūju mācību. Svešam satiktam cilvēkam uz ielas var izstāstīt savas problēmas. Nenosaucot savu vārdu un nejautājot viņa vārdu.
Foršas, neapliekošas komunikācijas Tu internetā neatradīsi...Tāda ir sabiedrība.  Ir dumiķīši, slimie un ir arī citi.

Ingrida X. 16. mai 2015. 22:18

oki :))

Dzēsts profils 16. mai 2015. 22:14

tuksmuldisi...un bezpersoniskie grabulisi....guna...zigurdins...nauris neht...ivo egle...ritma rieksta...sandris..xx...es ar laidisu uz muzeju nakti

Autorizācija

Ienākt