Sievietei vienai braukt ar auto-bístami.....!

8. jūn 2015. 20:28

               Pastastíshu vienu no savas dzíves atgadíjumiem.....Tas bija sen,vél "zhigulju" laikos.....Diena vasarígi silta ,saulaina.....Vírs darbá....nolému aizbraukst uz Jaunciemu pie draudzenes ,vinjai privát mája Kjíshezera krastá...liels dárzs...var pa pliko,kas man ljoti patík,pasauljoties aiz pojeném........uzvilkt peldkostímu ,lídz ezeram aiziet nopeldéties.........Domáts-daríts-mashíná iekshá ,toreiz man bija jauns LUX Zhigulis 2103 balta krásá,pedális grídá...un..uz priekshu.Izbraucu no Láchplésha ielas uz Brívíbas...man "kljejíjás"klát zaljsh 5.modelis pilns ar vechiem.Pie krustojuma no kreisás rindas priekshá sédoshais uzrúná-"Djevushka,poznakomimsja,vi takaja krasivaja" Es "lecíga"ká vienmér-nulle uzmaníbas vinjiem,,,kaut gan tas,kursh mani uzrunája priekséjá pasazhiera sédeklí bija izskatígs,solíds vírietis......Nu braucam kopá pa visu Brívíbas ielu,pie katra krustojuma uzruná,joko...ráda shampánieti.......Es-né un né........Kad pie Bergjiem nogriezu uz diezgan klusu shoseju,man ta mazliet palika neomulígi......Shitos daudzos kilometrus brauc pakalj...es pat nepiestáju...telefona nummuru nenjému,ko deva no mashínas loga......un mana intuícija nepievíla.....péc kádiem 8 kilometriem sáka man tik tuvu braukt klát sános,ka es knapi turéjos uz shosejas......un no aizmuguréja loga riebígs krimináls,sieviskjígu seju,sáka bljaustíties......Es párbijos...Apstájos pie privátmájám shosejas malas un spiedu uz signálu.....Cilvéki skatíjás no logiem,sunji réja......tie nostajás mannedaudz priekshá un tas krimináls sáka lamát mani visiem pédéjiem várdiem,kádi tik "shestakam" bija uz méles....nu apméram,ká Atis Kalns mani shodien apsaukája.......Es sédéju un ,Goda várds,priecájos,ka vinji mani lamá,jo sapratu,ka izlamás no sirds un atsiesies....Ta arí bija.Kádu pusstundu pasédéju uz vietas,apgriezu un atpakalj....Tá cúkas atraidítie man sabojája visu dienu.bet es ne padevos,ne atdevos. BRÍVA ! Nebrauciet vienas nomaljos celjos,Sievietes!

Atslegas vārdi: sauljoties1

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (31)

kristaps v. 18. jūl 2015. 07:55

stasts ir intresants! bet vel intresantak tiki lidz ezeram?   vienmer turi atslegu masinas pie sedekla mans padoms! ka kas ta met loga!

Elitá K. 10. jūn 2015. 19:14

Nu cau,Jut in ,mans viesi    Vai kájas noslaucíji aiz sliekshnja,pareizák-botas,ko Ingrídinja izmazgája...?     Uzreiz ieteikshu,un paskaidroshu arí- Jut inja,-lai kaut ko noderígu ieteiktu-vajag izlasít VISU "epopeju" -no ká sákás,ká turpinjás kádu domstarpíbas,un sevishkji UZMANÍGI,izlasít Blogu,kurá komenté,lai arí Pashai nerastos domstarpíbas un nevajadzígas péc tam mieles par pársteigshanos..... Nu,tad.............N.B!
    Reáls gadíjums no manas dzíves(reti riebígs,bet saprotams)-Atinjsh mani nosauca tieshi tádá lamuvárdá,ká tas bara "shestaks" un tas bútíbá bija iemesls,kápéc radás asociácijas un shis mans Blogs,tátad.....kljúdies,Jut inj,ja domá,ka man kaut kádas verétu bút ATSÁPES " Lai vinjiem SÁP "
Kas vainas Zhigulju laikiem-Daugavpilí,pieméram-Zhigulju laiks arí tagad"pilnás burás" un..redz,Nelieshi ,diemzhél-visos laikos

Jut i. 9. jūn 2015. 19:29

Elita- ..
..žiguļu laiki sen beigušies,bet Tev vēl tik spēcīgas atsāpes...
Atiņš taču tur nesēdēja tajā mašīnā toreiz,ka tagad viņu nolamā?...
..vai varbūt tomēr ''kaķītis''/melns/pārskrēja pāri ceļam.....   
Metiet nu mieru--ne viņš Tevi ķers uz nomaļa lauku ceļa,ne Tu viņam masēsi ''astīti''-
....fantāzijas jau Jums abiem sulīgas...   

Elitá K. 9. jūn 2015. 10:46

Ritma,Atis ir apterigots ,ne Vecis .

Ritma R. 9. jūn 2015. 10:31

Es pajokoju , Elitā ,   zinu jau zinu , par jūsu abu ,,simpātijām,,  

Kikabidze K. 9. jūn 2015. 10:16

Parsmējos!     
Man aptuveni tas paccc bija...

Ritma R. 9. jūn 2015. 10:11

Elitā , kau tkā neticas , ka Atis , mūsu amigosa Atis, Tevi vajāja tajā mašīnā !  

Dzēsts profils 9. jūn 2015. 00:04

Saldus un produktīvus sapņus   

Elitá K. 8. jūn 2015. 23:54

Arlabunakti,Kisa un visi páréjie labie Cilvéki

Elitá K. 8. jūn 2015. 23:51

Es pilnígi nevienu néésmu noblokjéjusi,bet ja sák TROLLJOT vai  nepelnítas riebeklíbas rakstít,laikam pareizi ir tomér noblokjét...

Elitá K. 8. jūn 2015. 23:36

Já,jo nelietígáks cilvécinjsh-jo vairák "iekrampéjies" internetá.......Nu ljoti labs puiss.ar tik jauku humoru,bet pamégjini izteikt savu viedokli,kas nesakrít ar vinja-túlít pat sanjemsi apmelojumu-léverus -visístako shantázhu-vai nu raksti,kas "pa spalvai" vai sanjemsi jélíbas,rupjíbas,apmelojumus......Pretígi tas,ka tádi nelieshi ir ....

Dzēsts profils 8. jūn 2015. 23:30

...bet nevar jau te kādam aizrādīt...atkal būšu sliktā!

Dzēsts profils 8. jūn 2015. 23:29

...zini,es ar domāju tieši tā pat

Elitá K. 8. jūn 2015. 23:25

Dárgak jau ir tás stundas autoslolá,bet,domáju,tas ir to vérts...likt "atkártoti" eksámenu sanáks dárgák......Lai veicás Tavam jauneklim-bús palígs!

Elitá K. 8. jūn 2015. 23:13

Autoskola tomér "pasaka priekshá" knifus,jo naudinja Vinjiem nák...........

Elitá K. 8. jūn 2015. 23:11

Kisa,lai tomér panjem autoskolas praktisk    as stundas,vieglak bús esámenu nolikt......un noteikti jázin ar kádu átrumkárbu-manuálo vai automátisko......Tu ,lúdzu,pats par sevi ,dod pabraukt.....tikai mierígá vietá un.....ja zini pati noteikumus...!

Dzēsts profils 8. jūn 2015. 22:41

Elita,a kā Tev liekas,kam būtu jāmāca jauno šoferīti...braukt ar auto-autoskolas šoferim,vai to var darīt jebkurš...kam tik ienāk prātā?
Mani šis jautājums tirda kādu laiku

Elitá K. 8. jūn 2015. 22:13

Audz Tu,Andi,un rádi (raksti) labus piemérus !   

Dzēsts profils 8. jūn 2015. 22:09

Slikti, ka tā   , slikti.
nekādas izaugsmes   , nekādas  

Elitá K. 8. jūn 2015. 22:05

Nezini,Andi,ka sliktais pielíp átri....

Autorizācija

Ienākt