“VIŅAI TU VARI NEBŪT PIRMAIS…” (+ BOBA MARLIJA PĀRDOMAS) UN KĀDS TAVS VIEDOKLIS?

3. jūl 2015. 11:45

– Tu viņai nevari būt pirmais, un arī ne pēdējais un vienīgais. Viņa mīlēja pirms tam, kā iemīlēja atkal. Bet, ja viņa mīl tevi tagad, kas tad īsti vēl nav kārtībā?

Viņa nav ideāla, bet tu taču arī, un jūs abi kopā nekad nebūs ideāli. Taču, ja viņa liek tev smieties, turklāt apdomā divreiz; ja viņa dod tev iespēju būt cilvēkam, darīt kļūdas, turēties pie viņas un sniegt viņai visu, ko vari.

Viņa par tevi var domāt katru sekundi, taču viņa var atdot tev daļu sevis, tādēļ, ka viņa zina – tu vari “salauzt” viņas sirdi.

Tad neievaino viņu, neizmaini viņu, neanalizē un negaidi no viņa to, kas ir augstāk par viņas iespējām. Smaidi, kad viņa padara tevi laimīgu, dod viņai zināt, kad viņa tevi sanikno, un ilgojies pēc viņas, kad viņa nav tev blakus.

Atslegas vārdi: Tu. Mīlestība. Viņa.0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (16)

Dzēsts profils 4. jūl 2015. 21:57

Dzēsts profils 4. jūl 2015. 21:51

www.youtube.com/watch?v=vdB-8eLEW8g

savsem k. 4. jūl 2015. 21:12

Hmmm ... domā , ka šamajām tur ir iebūvēts SIM karšu lasītājs  

Raivo K. 4. jūl 2015. 19:02

Zinātnieki atklājuši , ka sievietes organismā saglabājas viņas pirmā vīrieša genofonda informācija .Paliekot stāvoklī no cita vīrieša , bērns var būt līdzīgs sievietes pirmajam vīrietim. Sievietes pirmajam vīrietim ir liela nozīme .

Dzēsts profils 4. jūl 2015. 10:40

Ingrida, kāpēc Tu aizskar cilvēkus, kādrez Tu pati rakstīji, ka te katram sava telpa, katrs var rakstīt par to, kas viņam tuvāks.

Dzēsts profils 4. jūl 2015. 07:15

Sniegt vinai visu ko vari, tas jau vairakkaartiigi iziets etaps... beigaas taapat paliec ar sapistu praatu un pietam veel pliku pakalu.
Buut briivam ir daudz veseliigaak un arii izdeviigaak!
Reizeem protams uznaak, liekas buutu forshi ja buutu sava gimene utml., bet tad Es taas nelabaas domas aizdzenu ar atminjaam, kaads murgs bija mana dziive un ko briiviiba sniedz man tagad.
Miilestiiba acimredzot nepastaav ir tikai iekaare un/vai apreekins.

savsem k. 3. jūl 2015. 21:44

Jā ... piemērīja - nederēja ... kāttējais zābaks  

Ingrida X. 3. jūl 2015. 21:27

... bez tam- var mānīt sevi un citus, var taisīt šarmantus vārdu izkropļojumus /blogā virs Tevis/, var darīt dajebko!!!- spraust sev vitāli svarīgos īkšķīšus, izdzīvošanai un tml.; .. tēlot tik tālāk- iestudētu lomu. Ja es spētu saprast- kā vārdā tas viss??- tad būtu sapratusi- saprast- neiespējamo... ai, man jau sen vienalga- lai kropļo valodu, lai tēlo jūtas, ko tas dod konkrētam cilvēkam??- neko!!! .. tā nav Dzīve, bet sevis uzradīta ilūzija, ka- dzīvo!!, vsm- te... nožēlojami, lai neteiktu vairāk..

... šodien bija superīga diena!! karsts??- jā!! bet ūdens, manā ezerā, silts kā piens; esmu saulē apsvilusi pamatīgi, bet- man patīk!!! Jo apsvilusi nebiju- gadus trīs :))

/ja Tev nepatīk, ka viena otra domiņa, uzrakstīta Tavā blogā- dzēs- droši!!- neapvainošos nemaz!! .. vnk- baigi negribas veidot- savu, jo tad ir sajūta, ka nevar tā- uzrakstīt un- pamest... vsm- man :)) / ..

Ingrida X. 3. jūl 2015. 20:46

Cilvēkiem, īpaši sievietēm, cik zinu, ir nenormāla tieksme visu, t.sk. attiecību jomā, tvert ilgtermiņā. Ha!! Dariet to taču!! Tikai- pēc- neraudied par to- kas varēja būt, bet- nebija... ja nebija, tātad- nebija jābūt un viss. Priecājies par laiku, kad tev bija spārni. Tas nenozīmē, nebūt, ka tie nebūs atkal.. Protams- citi spārni un atvēziens- cits.. Visstulbākais- kādu salīdzinat ar- kādu; un tad meklēt tai citā cilvēkā to, kā viņā vnk- nav!! Atvērt acis un ieraudzīt to, kas, savukart- ir viņā- tai citā- tas nav maz!! :)

Neesmu gudra; es tikai- mācos. Saprast, izprast, pieņemt...

Ingrida X. 3. jūl 2015. 20:39

... zini?? izlasīju 2x.. man dziļi aizķērās šis teksts.. tas nav tikai- tāpat vien.. Vīriešiem, cik nu esmu piedzīvojusi, ir dīvaina tieksme- būt greizsirdīgiem uz tiem- pirms... Tas ir absurdi, ļoti!!! Mēs neviens nedzīvojam- vakuumā, un, ja esam reiz dzīvojuši arī- pirms, pirms tām attiecībam, kas tagad, tad- statistikai- absolūti nekādas nozīmes!!! Nozīme ir tikai tam Cilvēkam- šeit un tagad, ja viens otram- ko nozīmējam, kaut uz laiku. Jā, esmu reāliste šai ziņā, bet- arī tas- nozīmēt ko bezgala būtisku, savu, kaut uz laiku- nav maz.
... kāpēc laika pārbaudi iztur attiecības, kur nemeklē to, kas bijis, un, iespējams- pat ir??- tāpēc, ka tad, divi Cilvēki vnk ir viens otram, un- tikai. Vienādi ilgojas, vēlas viens otru- abi; bez pagātnes, un- jā!!- bez baigi nu izsapņotās nākotnes. Ja spējam viens otram sniegt patvērumu, siltumu, mīļumu- kaut uz laiku, tas NAV maz.

Dzēsts profils 3. jūl 2015. 20:02

lai esi-tikai jaukā-atmiņā!

Dzēsts profils 3. jūl 2015. 20:00

var lidināties no zieda uz ziedu, kā bite, bet Mājas nepazaudēt!-tur sanest visu saldumu sevī! un dāvāt pārējiem->tā mājas sajūta-ir vissvarīgākā-tas ir Pieturas punkts, no kura izej un kurā atgriezies...bet raugi-nenodari pāri ziediem!...ne citām mājām....

Dzēsts profils 3. jūl 2015. 19:30

vasilij...tu pat atstarpes nelieto starp vārdiem-viss viens!-nekādas jēgas!-tāda doma tevī mīt.
tu tāpat vien paplivināsies, jo kaut kā spārni, kas dieva doti-jāizmanto-bet ko tu ēd tais kalnu virsotnēs-nu nejau Jetijus!...tikai kā Mēness, skumji noraugies, kā tie Strādā...un tik žēla sirds sametas..

Vasilijs P. 3. jūl 2015. 19:08

Britukamviss kartiba-atraitnis.

Sandris X. 3. jūl 2015. 14:41

Būt vienam no daudz nav diez cik vilinoši .

Dzēsts profils 3. jūl 2015. 12:15

Viņa! Tā ir Viņa.....mana mūža Mīlestība!!!   Manu dievu dāvana !!!
LĒDIJA !!!     

mana

https://www.youtube.com/watch?v=tR7IfjIUkKA  

Autorizācija

Ienākt