Prata miers.

4. jūl 2015. 12:10

Patiesa laime, harmonija - tie ir musos, tie ir jamekle sevi. Eksiste dazadi instrumenti, kuri lauj sameklet veidu, panemienu un dzivot harmonija , ar apkartejo pasauli, ar sevi, iestot  prata mieru.Ir tadi, kam ticiba ir sis instruments. Ticiba piedava veidu, ka dzivot harmonija ar pasauli ( 10 bausli). Raditajs valda par mums neapgrutinot musu dzivi, mus. Sodien maz kas ir mainijies salidzinot ar kristietibas sakumu. Cilvekam ir jasamekle atbildes uz tiem pasiem jautajumiem.  Mes sodien esam tikai citadi sagerbusies un savadak samudzinati.

Atslegas vārdi: ticiba29, harmonija7, prata miers0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

Dzēsts profils 5. jūl 2015. 11:51

ir 4. pasaules daļas-pa vidu galīgi!!! pušu plēstas-bet lineāri-sastiptinātas-Z-D Amerika pa kreisai rokai, un EirĀzija-Āfrika-pa labai rokai...sadiegtas uz Goda vārda....
tā tika prieškars /priekšstats/Dievnamā pārplēsts!-Lemūrija sadalīta-kristīgi!

savsem k. 4. jūl 2015. 21:49

Harmonijā varbūt vienīgi Kristus pie krusta karājās - pārējie visi bij neapmierināti ar pasauli  

Dzēsts profils 4. jūl 2015. 18:31

savs laiks bēdām, savs laiks priekam-lai kā sevi harmonizētu-ir jāizdzīvo visas krāsas-tikai tā!!! tās var iepazīt un redzēt-tā nav NĀVE!...un arī pēc tās nav nāves...par to pārliecinājos, kad nomira mammīte-mana-viņa ir! un tētis arī joprojām ir!-es taču viņu-turpinu!...bet es iekritu skumjās, ko tie nebija vēlējuši, tāpēc rāpos ārā...un atgriezos Mājās!...šis Nolikums nav grozāms-bet man patika, ka es to Izdzīvoju...un daudz vairāk Saprotu.

Autorizācija

Ienākt