Džons Elridžs par vīriešiem grāmata "Neapvaldītā sirds"...

9. aug 2015. 12:26


‘’..Jā, vīrieši tiešām ir bīstami. Taču arī skalpelis ir bīstams. Tas var jūs ievainot, taču var arī glābt jūsu dzīvību. Jūs necenšaties padarīt to drošāku nobēdzinot to; jūs to nododat rokās tam, kurš zina, ko ar to darīt.

Ja jūs kaut reizi esiet vērojuši zirgus, tad droši vien zināt, ka ērzeļi var radīt daudz problēmu. Tie ir ļoti spēcīgi un izmanīgi. Ērzeļiem parasti nepatīk groži un tie var uzvesties ļoti agresīvi – jo īpaši, ja blakus ir ķēves. Ērzeli ir grūti pieradināt.

Ja jūs vēlaties lai būtu mierīgs un ne tik bīstams dzīvnieks, pastāv vienkārša izeja – ērzeli var kastrēt. Kastrāts ir vairāk pieradināms. Jūs burtiski varēsiet to ‘’vazāt aiz deguna’’, tas darīs visu, ko jūs tam liksiet, neizsakot nekādu protestu.

Ar viņu jums būs tikai viena problēma; kastrāts nav spējīgs radīt dzīvību. Tas nespēj vairs radīt to, ko spēj ērzelis. Jā, ērzelis – bīstams dzīvnieks, taču ja jums vajadzīga dzīve, kuru tas spēj dot, jums ir jāsamierinās ar to, ka viņš var būt bīstams. Viens bez otra nemēdz būt..’’

Cieniet vīriešos vīriško spēku. Un palīdziet viņiem kļūt stiprākiem un vīrišķīgākiem. Nav nekā nepareiza tajā, ka viņš nemazgā mājās traukus. Nopērciet trauku mazgājamo mašīnu – vai arī iemīliet šo procesu. Lai vīrietis nodarbojas ar vīrišķajām lietām, kuras bez viņa neviens neizdarīs. Lietām, kuras piepilda viņu ar spēku un enerģiju.

Atslegas vārdi: Dzīve38590

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

Vineta K. 10. aug 2015. 16:01

  

Ritma R. 10. aug 2015. 11:52

   Komenti lieki .........

savsem k. 9. aug 2015. 20:59

Hmm ... dzīvību var spermas bankā uz kredīta paņemt , un ēzeli izkastrēt  

Dzēsts profils 9. aug 2015. 18:03

kapēc blāvajai Elviņai jāiegrožo ērzelis...kāp virsū-lai mētā!-sado mazo-nodrošināts!
viņš zviegs-tu-raudāsi

Dzēsts profils 9. aug 2015. 18:01

jā gan-lai sieviete kā kamielis soļo pa ikdienas tuksnesi...kuram gala nav-ļaujot kādam sēdēt uz kakla un tikt aprūpētam-beidās pašai bezspēkā nokrītot dīvānā...par intīm-pat nesapņojot.
vīrietim, sajūtot šo visu-ir jāmostas un jāatslogo sava dzīves partnere-lai beidzot kopā var izbaudīt-visus mirkļus-visus...itin visus!
citādi-būšanai zem viena jumta-esot atsevišķi-nav nozīmes.

Elva E. 9. aug 2015. 14:23

Ja vēlies sev blakus ērzeli , nevis kastrātu , jāmācās to lopiņu savaldīt .  

Autorizācija

Ienākt