Pārdomas par dzivi.............

29. aug 2015. 22:09

Dzīve ir grūta...
Vairums cilveku kuri ir man pazistami līdz galam neizprot šo patiesību, kas dzīve ir grūta. Tā vietā viņi nemitīgi, uzkrītoši vai paklusām gaužas par to, kāda gan neģēlība ir viņu problēmas, dzīves nasta un grūtības. It kā dzīve vispār būtu viegla, it kā tai vajadzētu būt vieglai.:(  nevienam nav viegli ,pat man ir savas problēmas un Jums ir savas problēmas...
Dzīve ir problēmu virkne. Vai mēs gribam par tām gausties vai pārvarēt tās? Tieši saskaršanās ar problēmām un to risināšana ir process, kurā slēpjas dzīves jēga. Tikai saskaroties ar problēmām, mēs pieņemamies prātā un aug mūsu gars. Ja vēlamies rosināt cilvēka garīgo izaugsmi, mēs izaicinām un veicinām viņa spējas risināt problēmas.:)  
Ja esat saskāries ar problēmu vai šķērsli, izprotiet savu attieksmi pret to. Problēma var radīt apjukumu, bailes, sašutumu, grūtsirdību utt. Ierasto attieksmi pret problēmu nepieciešams nomainīt pret pilnīgi pretēju vērtējumu, un problēma pati izzudīs vai atrisināsies ātri un viegli. Ikvienu problēmu sagaidiet nevis kā šķērsli, kas jāpārvar, bet kā ceļa posmu, kurš jānoiet.

Vārat izteik savas ,domas par savu izturēšanos pret dzīvi...Uzklausišu:)  Komentārus variet likt(flower)  

Atslegas vārdi: ............4

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (11)

Dzēsts profils 31. aug 2015. 19:32

Dzīve- ir viena neganti interesanta padarīšana- jo talak, jo interesantāka.Nav grūta- ja pats sev to neatkārto ik uz soļa un ar lielu sparu nemetas sevi žēlot.. Dzīve piedāvā visvisādas situācijas- patīkams, mazāk patīkamas, un arī reti draņķīgas- bet - katrā no tam ir ne viena vien izvele- kā risināt..Risinot kaut ko- mēs varam arī prātā nepieņemties, bet - pieredzi iegūt- to gan.. Un pavisam labi- ja arī ko iemācītos, un pēcak- izmantotu. Gribētos gan brīdināt- no attieksmes maiņas- problēma nemainīsies, un izzust arī- nemaz i netaisīsies.. vienīgais , kas būs- pašam risinātajam , iespējams, tas risināšanas process taps ātraks, ne tik nomācošs, bet ne vieglāks..

Dzēsts profils 30. aug 2015. 14:16

ja pīpenīti gribi saglabāt-uzpūt matu laku-un tā-visas dzegužpuķe svēršas -vaskapuķēs- balzamīnēs.
valdības visu laiku-kolīdz mana-tauta atspērusies-pamet jaunus pārbaudījumus...sprungulīšus...tauta kā vāveres riteni griezt-neapstāj-itkā uz priekšu skrien-bet-zobrats-turpat!

Dzēsts profils 30. aug 2015. 14:12

nospied herbārijā pieneni-tā-izziedēs starp lapām-paliks tikai kāts-pūkas-aizlidos...

Elva E. 30. aug 2015. 12:08

Dzīve ir ļoti daudzveidīga , ko katrs tajā akcentē kā galveno , to arī saņem. Domas mēdz materializēties.

Dzēsts profils 29. aug 2015. 23:59

Dzīve nav grūta...

Fragments no epizodēm "Dienasgrāmata jeb dialogs ar sevi"

Kamēr ir kāds, kas mani glābj, salabo, uzlabo un palīdz... Un tam nav nozīmes vai tas kāds esmu es pati, vai cits cilvēks, vai dzīvnieks vai pat daba. Ja man liek dzīvot, tātad es esmu vajadzīga šai pasaulei. Kāpēc? Iespējams, tāpēc, lai piepildītu savus sapņus, mērķus...
Mēs dzīvojam šai pasaulē, lai gūtu piepildījumu dzīvē.
Lai priecātos par mums dāvāto mirkli - dzīvi.

Ingrida X. 29. aug 2015. 23:21

Zini- laikam būšu baigi nejaukā, bet uzrakstīšu ko tādu, kas Tev nepatiks: ja nevēlies problēmas, tad vsp- vrb labāk savlaicīgi aiziet?? Ciniski, vai ne??: nav cilvēka, nav- problēmu.
Var katru nebūšanu uztvert kā trakāko problēmu, kas nupat, vaiga sviedros, grūtām nopūtām pavadīta- jārisina.. un- neķer kreņķi!!- ar tādu pieeju, tās nāks arī, viena pēc otras, smukā rindiņā...
Es tikai zinu vienu- kamēr cilvēkam ir veselība, divas funkcionējošas rokas un kājas, kmr viņš redz un dzird; kamēr šajā saulītē viņa mīļie, tikmēr tā problēmošana ir dažkārt tracinoša. Atvaino!! Bet- vai vnm jāsaskaras ar galējiem punktiem, lai to mēs, cilvēki, apjēgtu??

Vasilijs P. 29. aug 2015. 22:41

Man TV nav skanas signala-tadel patik

Vasilijs P. 29. aug 2015. 22:40

Tadel bridinaju-jo patik Kirkorofa kungs uz Elektriska Kresla

Dzēsts profils 29. aug 2015. 22:36

Dzīvi Tu veido pati..... vēlies problēmas - būs Tev problēmas....

Vasilijs P. 29. aug 2015. 22:31

Tad pakart,vai apzelot?

Dzēsts profils 29. aug 2015. 22:28

   Nujau nu jau!
No tā jau problēma neizzudīs,ja es,ierastās raudāšanas vietā,sākšu dancāt.

Autorizācija

Ienākt