Ikdiena.

30. aug 2015. 07:31

Cienījamie kājāmgājēji!
Ja mēs jums dodam ceļu uz gājēju pārejām un ne tikai,tad tas nav pietiekams iemesls,lai vilktos ar tādu izskatu,it kā Dievs Kungs būtu izlaidis jūs pastaigāties un jūs tagad pagariniet baudas mirkli.

Atslegas vārdi: satiksmes dalībnieki0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (34)

Guntars x. 31. aug 2015. 09:58

Gājēji un braucēji vienmēr ir opozīcijā .

Dzēsts profils 30. aug 2015. 18:27

Es saprotu, ka šis blogs, varbūt, ir domāts, kā joks. Ja nopietni;- pie manām mājām ir neregulēts krustojums. Lielākajai ielai vidū tramvaja sliedes, abās malās brauc automašīnas. Ja kājāmgājēji tiek līdz vidum, tramvaja sliedēm, tad tālāk ir jāgaida, tur pat uz sliedēm.  Mašīnas rindas kvartāla garumā.Aizver luksoforu kvartālu tālāk, mašīnas brauc no šķērsielas, līdz atkal tur iedegas zaļā gaisma.
  Es šeit dzīvoju 15 gadus. 3 reizes ir bijušas, kad šoferītis apstājas un palaiž kājāmgājējus. Stāv skolnieciņi ar savām smagajām somām. Atbrauc tramvajs, aizbrauc tramvajs un uz otru malu nevar tikt.

Minka M. 30. aug 2015. 17:06

No Rīgas braucot sķērsoja viens kaķis ceļu,,,.nu neko,
Labas bremzes,,,,tad aiz līkuma mazs stirnu mazulis!
Kur vienam jāskrien?!?kad skrēja pāri ceļam,stirnens no pārbīļa gandrīz kūleni apmeta,.,...

Minka M. 30. aug 2015. 17:02

Laikam esmu viena no,,,,,,,,, apstājos pie gājēju pārejas,,ar a/m/,un nokāpju no ričuka pirms pārejas,,
Pirms parbraucu ielu,nokapju,,jo man pakausī nav acis,,  
Kautkā nejauši negribas uzskriet kam lielākm virsu par mani pašu,,


Bet citiem vienalga,.,..,

Dzēsts profils 30. aug 2015. 17:02

Tikko "uzgāju" i-neta dzīlēs

Давите пешеходов. Они должны усвоить, что раз они не платят дорожный налог, то не имеют права шляться по тому, что им не принадлежит.
(с) Джереми Кларксон

Atis K. 30. aug 2015. 14:16

Mlā,Anni laikam kāds Kamazs būs kādureiz aizķēris.

Dzēsts profils 30. aug 2015. 14:08

ja esi nolicis auto vadītāja tiesības-tev būs ievērot-šķērsotāju tiesības!...no Rimčika-pārmesties uz Spici-vai Supernetu...un pa dognāli-uz Maximu-dotas 2. min laika.....
kas tiem-šaudās kā bultas...bet braucējs savā kastē-kā sprostā...jāapbrauc visa pilsēta, lai pie savas mājas piekļūtu

Dzēsts profils 30. aug 2015. 14:03

rižie -ak...cik tādu daudz!-vieni no masas!-tas nenozīmē, ka jābrauc virsū-ja saskatīji!....kaut lēni vilkās pār braucamo daļu...
viņiem irsatiksmes tiesības, kamēr deg-sarkanais tev-tiem-zaļais!

Atis K. 30. aug 2015. 13:32

Man šorīt veseli divi rižie kaķi šķērsoja ceļu.Nez,ko tas varētu nozīmēt?!

Dzēsts profils 30. aug 2015. 13:29

iestrādāti refleksi-jāstāv un viss-jo neviens melns kaķis-nav prognozējams!...kas sagādās neērtības...ja sadomāsi nemācēt ievērot noteikumus

Dzēsts profils 30. aug 2015. 13:27

kājām gājējs-uz zebrsas-tikai lai šķērsotu ielu-un ietu pa labi-kreisi..un-uz priekšu..-vai-mazliet atpakaļ..bet braucējs tur dirnēs pie sarkanā luksafora...kaut-neviena tur nav.

Dzēsts profils 30. aug 2015. 13:22

Cik atceros ..jau autoskolā lika aiz auss, ka cienījama vecuma ļauži un bērni uz gājēju pārejām neprognozējami
Un arī riteņbraucēji ir unikums..no pieredzes

Ingrida X. 30. aug 2015. 13:15

....   lai viņa paspēj izdomāt,uz kuru pusi skriet..   .. es, kā jau es, iedomājos to skatu, kā tantuks, pirms tam- mzl stīvs un greizs- metas riņķī, un, brunčiem plīvojot, uzņem sprintu.... jautri!!! :D :D .. kaut zinu, ka realitātē jatrības te būtu maz, bet sasmīdināji gan!!..  

Atis K. 30. aug 2015. 13:12

Man savulaik viens taksists nodemonstrēja,kā jārīkojās,ja uz braucamās daļas pamana babuli cienījamā vecuma.Viņš laicīgi pasignalizēja,lai viņa paspēj izdomāt,uz kuru pusi skriet.Bieži gadās,ka tantuks ticis jau pāri puse,pamanot autiņu,metās atpakaļ,nevis turpina iesākto virzienu.

Ingrida X. 30. aug 2015. 13:08

ai, nu nedusmo- Tu izsauci veselu gūzmu zināmā un piedzīvotā!!! atk- manā pils. ir viena iela, kura met līkumu 90gr.leņķī; nu lūk!!- un bija laiks, kad tur gados jaunie autovad. rīkoja krievu ruleti- kā viņi paši to sauca; nesaktoties neko, izņēma to līkumu, uzdodot gāzi; cik tur braucu, tik vnm iedomājos- a ja nu nāk pretī viens no tās ruletes??? ko tad?? .. par laimi, šovasar tas ceļš tika pārtaisīts..

Ingrida X. 30. aug 2015. 13:04

... nu bet- protams, Ati!! es jau arī nemaz tā to pieri neraucu, bet- ja sanāk runājamais pa nopietno, tad- sanāk... manā pilsētiņā mana gadagājuma sieviete bija un būs nelaimīga līdz mūža beigām, jo izdzēsa kādu dzīvību- pavisam ne savas vainas pēc... aiz to- es pa nopietno..

Ingrida X. 30. aug 2015. 13:02

Valda iekomentētajam /08:21/ un cita Valda /09:53/-   .. tā jau ir tā tolerance- vienam pret otru :)
vistrakākais, kad sākoties riteņsezonai, baigos avantūriskos gājienus uzrīko pusaudži; kad pamanu kādu tādu pārīti vai bariņu netālu, jau laikus piebremzēju, zinot, ka viņi dažkārt uzrīko nenoprognozējamus gājienus.. .. tāpat piebremzēju, pamanot bērnus- kājāmgājējus, kaut uz lielā ceļa, ne pilsētā. Nedomāju, ka bērni kko izcili stulbu vnm izdara tīšām, tā nav!!, bet, ieraugot, teiksi, smuku kaķīti otrā grāvmalā, var nepaskatoties ne pa labi, ne kreisi, mesties pāri... nu tā...

Atis K. 30. aug 2015. 12:58

Nevar taču uz nebūšanām raudzīties tikai ar sarauktu pieri.

Ingrida X. 30. aug 2015. 12:55

uhhhh!!!   vai ne?? .. nobliezu pa riktīgo!! .. bet Tavu blogu, kaut esi uzrakstījis ar forši humorīgu pieskaņu, uztvēru arī- pa riktīgo!!

Ingrida X. 30. aug 2015. 12:47

Nepalasīju, kas te iekomentēts, bet Tevis uzrakstītajam piekrītu gan!! Ja man, kā autobraucējai, jārespektē gājēji, ko arī daru, tad tmr vēlētos, lai dažs labs gājējs atcerētos, ka arī no viņa puses būtu vēlama elementāra cieņa. Es to nerakstītu, ja pavasara pusē, netālu no Spices, kur atļautais braukš. ātrums 70, bez tam- todiem lija, ka nesaprast īsti neko, pēkšņi, nez no kurienes, uzmetās uz īpaši neizceltas gāj.pārejas sieviete, trakākā tempā, ka- goda v.!!- trūka maz, lai es nespētu nobremzēt..
Esmu, kā jau daudzi, bijusi abās frontes pusēs, un vnm tomēr, pirms šķērsoju ielu, paraugos, vai vadītājs to ir pamanījis.
Tāpat reiz, nu jau pirms gadiem, maz trūka, ka manis vairs nebūtu, kad braucu ar velo pa galv.ielu; autovad., pie tam tā patiešām bija blondīne, metās taisni pāri; par laimi- viss beidzās ar sasitumiem un nobrāzumiem.
Par ko ir stāsts?? Par cieņu no visām satiksmē iesaistītajām pusēm.

Autorizācija

Ienākt