.... kur ir tumsa, tur ir- gaisma

7. okt 2015. 22:02

   Vakar, ienākusi Mājās, ieslēgusi kompi, trāpījās- Vilciņa blogs, kas šķita vērts- piestāt.. ar domām- savām, un emocijām- savām.. :)
  
   Tgd, Vilciņ, tie vairs ne mani pers.emoc.uzbangojumi /kurus atstāju Tavā blogā!! / , bet tie, kas Tevis pievienotajā- video... mani tie uzrunāja- tiešāk par tiešu, jo:
   Veselus divus mēnešus, cauru diennakti, nostrādāju pie sievietes, kurai- vsp nav roku, ir tikai divas neattīstījušās plaukstas... nav normālu, funkcionējošu kāju; un tas viss- kopš dzimšanas. Kad devos turp, man likās- paša Likteņa uzlikts pārbaudījums- man:  Vai spēšu ne tikai aprūpēt, bet arī- iemīlēt?? .. Vai spēšu- beidzot!!- saprast tā, līdz kniedei, cik man dots daudz?? ..

   Viss izvērtās tā, kā nu izvērtās. Lai glābtu pati sevi, bija- jābēg. Tik daudz egoisma vienkopus, kā tajā sievietē- diez vai /ceru!!/ sastapt- otrreiz.. Tik daudz neiecietības, ļaunuma un- viltus.

   Aiz visa tā- noskatīties Tevis ievietoto video, man bija svētīgi, ļoti!! Lai saprastu, ka viena, nav- visi.
   Teksts no video:
Kur ir tumsa, tur ir gaisma.
Tieši tāpat ir ar dzīvi.
Kaut arī ej cauri tumsai, tomēr kaut kur vienmēr būs gaisma, kas spīdēs daudz spožāk.

Ja kaut kas aizšķērso Tavu ceļu, tad varbūt ir cits ceļš..

Es nezinu, kam Tu ej cauri šobrīd, bet zini, ka katru dienu ir vērts dzīvot, ka katra diena ir- vērtība.

.............................................


https://www.youtube.com/watch?v=3223CeywC9M

Atslegas vārdi: vnk dzīvot0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (19)

Sandis x. 9. okt 2015. 15:32

bilde cmuka.....  aināru necienu, pēc tam kad pārdevās krieviem par sviestmaizi......

Ingrida X. 8. okt 2015. 22:27


             /no neta/

Ingrida X. 8. okt 2015. 22:12

... rīt manai Vienīgajai Mammai- dzimenīte.. ja nebūtu Viņas- nebūtu- manis... Man patīk sava dzīve, ārēji- nepareiza, bet tie- mūžīgie amerikāņu kalniņi- ir manējie.. Un man jāspēj, nometot nost pēd.dienu vājprātus, sniegt prieku- Mammai; Vienīgajam Cilvēkam, kurš mani mīl- tā; bez jebkādiem- nosacījumiem.. Vnm esmu teikusi- Bērniem- Bērnu daļa; Vīrietim- Viņa daļa... bet tas, kas esam savām Mammām- nav salīdzināms- ne ar ko.. vsp- nekas Pasaulē šajā- nav salīdzināms!! .. nu tā.. Es mīlu, un tas nav- maz..  
...................................................
Jauku Jums Visiem- piektdienu!!  

Ingrida X. 8. okt 2015. 21:46

   Paldies Jums!! Vnk- paldies!! Tas, ka netiku izsmieta, bet guvu Jūsu pierakstījumos tik daudz gaiša, ir miljons, kas ne- naudā... Paldies!!

Ingrida X. 8. okt 2015. 21:45

Inta /16:02/- ja to adresēji man, tad- nē... man ejams- cits celš... šodien- domājot daudz un palasot- šo to- sāka iezīmēties tā aprises, par kuru- nebiju domājusi- mūžam... jāatgūstas, un tad jau- redzēšu- vai esmu kam tādam gatava, vai- tmr- nē...

Ingrida X. 8. okt 2015. 21:40

arnoļd!! tas, ko uzrakstīji Tu, ir manu pārdomu- vērts... P-dies!! Un- jauku Tev nedēļas nogali!! Ar- savējiem!!  

Ingrida X. 8. okt 2015. 21:38

Paldies, Maijiņ!! :)
Jā, ar atgriešanos.. mācēt nu saprast- kuru ceļu- tgd... man jau ir ta- padodos dienu, trīs, nedēļu... tad- noraušu putekļus, un sāku visu- no jauna... :)

Ingrida X. 8. okt 2015. 21:35

Luna!! Lai cik reti Tu te iekomentē ko, Tu proti rast īstos vārdus. Mani- esi stiprinājusi- ne reizi vien. Paldies Tev, Meitene!!  

Ingrida X. 8. okt 2015. 21:33

Lillij. /09:34/-
es taču zinu, ka ne visi- ar vienu mērauklu mērāmi!! Pati biju jau saskārusies, iepriekš, ar Cilvēkiem, kas, neskatoties uz to, kas atņemts, spējuši sevī rast tādu spēku, kuru var tikai- apbrīnot.. un- mācīties. Esmu daudz lasījusi, kaut tajos pašos "Ievs Stāstos", rubrikā "smeldzīgs stāsts"- par Cilvēkiem, kuri rod spēku, piepildījumu, jā!-gaišumu, tajā, kas ar Viņiem noticis.. Un, izlasot ko tādu, kļūsti daudz stiprāka- sevī... manis aprakstītais gadījums- ir cits... Jā, es domāju daudz, brīžam- pat daudz par daudz, zinu.. un, man dažubrīd jau sāk likties, ka ļaunums šajos cilvēkos rodas ne tikai aiz tā, kas viņiem atņemts, bet pieplusojas, dmž, tas, ka viņi ir vārda vistiešakajā noz.- mums- neaptverami bagāti... nevēlos, atvaino!!, domu izvērst; tāpat, kas sapratīs, ko vēlējos pateikt, tas- sapratīs..

Dzēsts profils 8. okt 2015. 20:03

tumsa miglu neredz    tapec tadi nesaubas ka ir parezi  

Dzēsts profils 8. okt 2015. 16:02

Te jau pēc psihologa palīdzības prasās

Maija V. 8. okt 2015. 15:52

Bet ,ja arī nav tās gaimas tumsā,tad var mēģināt to iedegt pats,vai ne...lai gaišāk sirsniņai un man ir radusies pārliecība,ka arī to Tu proti,Ingrida! Ar atgriešanos mājās !

Luna L. 8. okt 2015. 11:51

Ingrīda, Tevis aprakstītā sieviete jau pati sev ir kā lāsts. Nereti šādi cilvēki, liktens apdalītie, tiešām ir apzinātiļauni, naidīgi, un, vēl sliktāk..., viņi ļoti prot manipulētar tuviniekiem, arī ar kopējiem...tapēc ir labi, ka laicīgi to saprati un aizgāji,..., neviena pasaules nauda nav tā vērta, lai sevi pakļautu tādas būtnes nelietībām. Aizejot, Tu neesi kļuvusi slikta, ļauna vai neiecietīga. Tu esi guvusi citu pieredzi un kķuvusi stiprāka..., un tas ir labi. Veiksmes Tev un koši krāsainu rudentiņu...

Ingrida X. 8. okt 2015. 10:38

Beidzot ir laiks, un- palsījos to, kas likās- lasīšanas vērts; Inetas blogā-
Atmaksāšana
3. okt. 07:47

par Mielava izteikumu; un- Inetas jaut., tai sakarībā:
Vai tas ir tāds tā kā biedēšanas paņēmiens vai bezspēcības lāsti. Neaizrausimies ar fantazēšanu par atmaksu viņsaulē, bet gan par to, kad un kāpēc lieto šādus teicienus...vai sevis mierināšanai?! Man vienk. nav saprotams, kāpēc tā! Kā cilvēks stādās priekšā šo atmaksāšanu?
.............................................................
Es, atgriezusies no Turienes, beidzot!! uzrakstīju vispatiesāko vēstuli draudzenei, it kā!!, no smilšukastes laikiem; ka novērtēju visu to labo, ko Viņa darījusi- man, un- tai pat laikā!!- nekur!!- ne mūžam!!- neizplēnēs tas, kā Viņa, rīkojoties tā, kā nu rīkojās, izķērnīja dzīvi- manu!! ... - uzrakstīju, Ineta, un- sajutos- beidzot!!- to izdarījusi- atmaksājusi. .. kas un kā- tālāk- man- goda v.!- vienalga!!; lai nenāk pie manis, jo- es- nekad- vairs neiešu- pie Viņas. Pietiek melīgo spēļu, pietiek.

Dzēsts profils 8. okt 2015. 09:34

Tie cilvēki ir tik dažādi, Ingrīd! Tu aprakstīji šo gadījumu ar to sievieti un cik viņa egoistiska utt. Bet es pazīstu vienu sievieti, kurai nav kājas, bet viņa ir labestības iemiesojums un vēl citiem palīdz..

Vasilijs P. 8. okt 2015. 09:24

Zemessargus un Jaunos noteikti norikos uz Holliwudu Musu meitenem praksei

Ingrida X. 8. okt 2015. 07:14

Ne jau fiziskā kroplība atbaida no cilvēka;  nē, tā nav!! es to saku pilnīgi godīgi- ne par mata tiesu!!- mani neatbaidīja- tas. Tas liek apbrīnot, kā cilvēki, kuriem atņemts tik daudzkas, sevi paši sakopj, kā iemācījušies paši veikt darbības, kuras mēs darām tik ikdienišķi, savādāk, bet- veikt.. Jā, un pieklauvē pie deniņiem tev pašai:  nu tad par ko čīksti tu?! .. kas traucē- tev?! ..
Atbaidoši ir tas, kas notiek ar so cilvēku psihi. Es, kā jau saprotiet, runāju tgd tikai par konkrēto gadīj. Ka viņam liekas, ka visiem tiem, kam daba nav atņēmusi neko, vsp nav nekādu problēmu, vēl vairāk- jāizpērk tas, kas atņemts viņai. Un- pāri visam- varas apziņa, jo: man ir nauda, daudz naudas, un es esmu tā, kas tev maksā par darbu...

Nē, desantniek V., sastopot šādus cilvēkus, gluži pretēji- vēl vairāk novērtē vienkāršu, elementāru cilvēcību, siltu sirdi vai nu kā to sauksim.  

desantnieks V. 7. okt 2015. 23:43

Drīz pati paliksi ļauna, ļaunums iemiesojas no cilvēka cilvēkā.

desantnieks V. 7. okt 2015. 23:40

Ja ar tādiem dzīves pabērniem tiecies, tad nebrīnies, ka ļaunumu un viltu satiec.

Autorizācija

Ienākt