.... sekss, kad tev 40+ ;)

10. okt 2015. 01:28

   Rakstu, jau iepriekš apzinoties, ka šis blogs- nepatiks daudziem. Lai!! Ja jau esmu reiz nolēmusi vairs nelaipot, tad rakstīšu tiešā tekstā.
  
   No sāk.- tas bija kā koments Mairitas blogā, jutu- tas neiederēsies bloga vispārējās pajokošanās noskaņā. Bet- palasoties te, ir lietas, kas tiek atkārtotas atk un atk... un besī tas, cik tās ir tālu- no realitātes!!
  
   Robčiks, lai cik Viņš man mīļš- ar savu tiešumu, nelaipošanu, interesi par visu un daudzko, un- ar savu mārrutku, galu galā!!, nebeidz uzkasīties ar saviem lubrikantiem un vēl visādām citādām 40+ sieviešu problēmām. Bāāāc!!! Visas tās problēmas ir Tavā /jā, tajā galviņā, kura man mīļa; to- lejāk, es vnk- nezinu!!/.. Sieviete, tieši šajā vecumā, atklāj sevi- kā no jauna; protams- ja laimējas satikt Vīrieti, kas viņai atklāj- Viņu, Viņas sexualitāti. Un- tas nav nekāds noslēpums- ka bieži tie ir gados daudz jaunāki Vīrieši, kas mūsos paver durtiņas, kuru esamību- pat nenojautām. Un tas, ka attiecībām:  gados ne vairs tik jauna sieviete un gados- jauns vīrietis, tiek piešķilta banalitātes stulbā pieskaņa, ir tikai to piešķīlēju aprobežotība un- stulbums. Daba ir daba, un to neapmānīt ne Visumā, ne- sevī. Cik zinu es- mēs neķeram Jaunos, ne tuvu. Viņi drīzāk- ķer mūs. Un- ir daudz loģisku iemeslu- kāpēc.  Nepakavēšos pie sociālajiem, mans stāsts- par seksuālajiem.

   Mēs abi spējam viens otram sniegt to, kas- TIEŠI MUMS!!- vajadzīgs. Jā, jā, jā- tai skaitā- mīļumu; īstu, pie tam. Siltumu, pieķeršanos, uzticēšanos, cieņu.. un- baudu. Tīru un skaistu. Un tad, ja esat, Sievietes, sastapušas šādu- Viņu, tad- es vnk nezinu, cik aukstai un frigidai jābūt, lai ķertu somiņā- pēc lubrikanta.. Gluži pretēji- baidies, ka sasniegsi orgasmu /noies tev/ vēl pirms Viņa pieskārieniem, jo- domas vien par to, tevi aizved jau tur- ārpus... Bet tad, ja Viņš ir īstais tev, neķer kreņķi!!- viņam rūpēs, no tiesas- rūpēs!!, lai tu to sasniegtu vēl reizes... dažas.... Mūsu gadagājuma pilsoņi?? Atvainojos jau iepriekš, jo zinu taču tikai- daļu!!- bieži tik iecentrējušies uz sevi, uz savu potenci un spēju ejakulēt, ka tas, kā jūties tu, ko gaidi- tu, tiek vsp- piemirsts..

   Atvainojos vēlreiz- tiem, dziļi tikumiskajiem un dāmām, kurām vajadzēja nēzdodziņu, lasot ko šādu no parastas ierindas pilsones.. jautri!! Lielajā Mākslā- esam gatavi/-as sastapties ne ar to vien, bet tad, ja parasta sieviete atļaujas izteikties publiski bez zemtekstiem /un- bez rupjībam- arī/- tas ir galīgi nesmuki!! .. nu tak..  

Atslegas vārdi: nenoliedzot sevī sievieti0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (81)

desantnieks V. 14. okt 2015. 15:30

Es neesmu nevienam domu un sajūtu biedrs. Esmu pats par sevi. Nemeklēju šeit draugus. Sausā pīzdiņa

Ingrida X. 13. okt 2015. 21:49

ak!! mans maigais maigonītis- nevar rimt- joprojām... traki Tev, traki..
Maigonīt!! vsm prieciņš viens- esi radis sev domu/sajūtu biedru- Vitosika personā!! .. lai jauki Jums abiem- turpmāk!!! .. nozākāšanā, sevis meklējumos un- atradumos!!!  

desantnieks V. 13. okt 2015. 18:39

Maigonis tik tieši māk izteikties ar humora piešprici, tā sasmējos.

mozgojobs M. 13. okt 2015. 16:29

Ingrīdai uzreiz būtu visa dūša papēžos un visa bravūra vējā, ja šo blogu izlasītu tā puisīša mamma:) Ingrīdai būtu garantēta sausā pīzdiņa uz visu atlikušo mūžu.

anita m. 12. okt 2015. 22:38

PATIIK KA ESI PATIESA UN TEV IR TAISNIIBA SARAKSTISIMIES ARII ES NEESMU LIEKULE SAUCU LIETAS TO IISTAJOS VAARDOS VEIKSMI TEV

Ingrida X. 12. okt 2015. 22:18

.... nejūtu nepieciešamību- to darīt. sorry!!  

Čiekurs E. 12. okt 2015. 22:13

Pasveciniet arī mašīnu,vientuļo lauku ceļu un viskija pudeli arī no manis  

Ingrida X. 12. okt 2015. 22:11

Lūdzu!!!  

Čiekurs E. 12. okt 2015. 22:10

Paldies,Xx kundze    

Ingrida X. 12. okt 2015. 22:07

..... jaukas Jums dienas, sekojošās!!! :D :D :D
Lai visi Debesu eņģeļi- aplaimo- sapnītī!!!    Kļavas kngs.  

Ingrida X. 12. okt 2015. 22:04

.... atvainojos jau iepriekš- bet- aizskart var to, kas vsp IR AIZSKARAMS; Jūsu personība- manī nevieš ne cieņu, ne elementāru- interesi. Tā kā- ne šajā blogā- Jums vieta; netērējiet savu laiku, uzkavējoties lieki tur, kur Jūs vnk- neņem par pilnu! :P          A. Kļava.

Čiekurs E. 12. okt 2015. 21:56

Ingridas kundze   es Jūs par tukšpauri nednodēvēju,*vēl pagaidām'',kaut paužat diezgan atklātu sex pieredzi,..kādēļ atļaujaties aizskart vīriešus,kas pauž savējos?

Ingrida X. 12. okt 2015. 20:56

Maigonīt.
Tā nu galīgi vairs nav daļa- Tava.
Uz nesatikšanos!! :))
/un esi tik labiņš, lūdzu, pēc šīs pirmizrādes- netraucē mani vairs pers.sarakstēs, ok?- džentelmeni bez frakas??/ ..

mozgojobs M. 12. okt 2015. 20:08

Nez kamdēļ Tu tā vietā lai tagad savās vecumdienās baudītu divvientulībā visus mīlas priekus, nezkamdēļ Tu to daudzini un izbazūnē pa pus pasauli. Varbūt ka tas puikiņš ar nekad nenovīstošo luņķi eksistē vien Tavā iztēlē un sapņos?

Ingrida X. 12. okt 2015. 20:00

Kļava.
Ja vēlies aprunāties par Tevi interesējošām perversijām, veido- savu blogu.
Manā- tādiem tukšpauriem un lēkātājiem- vnk- nav vietas. Skaidrs??

Ingrida X. 12. okt 2015. 19:58

Maigonīt. Ja es būtu tik neķītra kaluma, kā Tu, tad tgd pateiktu tiešā tekstā:  aiz ko centies mani te nolikt;  bet- rau!!- neesi ne kripatiņas vērts, lai piesauktu Tavu pers.rakstījumu- detaļas.. tā kā- rādi savu aizvainoto un nenovērtēto dupsi- vien tālāk.. ne jau citiem Tu uzspļauj ar to, bet tikai un vienīgi- sev!!
Jauku Tev vakaru!!  

Čiekurs E. 12. okt 2015. 16:53

Vecīt,neviens nezin,ko grib.Bet ja saka,ka zin,nezin neko.
Es vēl nesen tik netā izlasīju,ka var ar sievieti seksot bez locekļa   slampam ir bijušas veselas 100.sievietes.o tebe na!

Dzēsts profils 12. okt 2015. 16:49

Vis labakais kas var but tad viens otru saprot un zina ko grib

Čiekurs E. 12. okt 2015. 16:48

Sievietēm pēc 40g nav ne vainas   iet runa par bloga tēmu-bet izskatās,ka ņem visu ''ļično''! es ar paamzierētos,ja jau tik ātri slapja paliek  

mozgojobs M. 12. okt 2015. 16:37

Desantniek - pacieties mazliet kamēr tas Ingrīdas apjūsmotais mazliet paaugsies un aizies pie savām vienaudzēm. Un tad gan jau parunāsiet pa skaipu, gan satiksieties. Vēl par agru, vēl Ingrīdai ir taureņi vēderā un plīvurs uz acīm un batoni ausīs.

Autorizācija

Ienākt