Suņiem suņu lietas

22. okt 2015. 22:40

Var teikt arī tā - suņu lietas tiek atspoguļotas ačgārni. Visi mediji un soc ziņu portāli pilni ar stāstiem par izglābtiem mājdzīvniekiem, par jauniem drosmīgiem saimniekiem, par palīdzībām dzīvnieku patversmēm... Skaisti. Bet tos simtus mājdzīvnieku kāds izmet, pamet, tura badā, piesien mežā pie koka... Par to nestāsta, tos maitas nemeklē. Kurš mājdzīvnieks savu saimnieku turētu badā? Ir teiciens - kāds suns, tāds saimnieks. Bet varbūt tomēr otrādi? Jāvervelē par bļad un bēgļiem, mājdzīvniekiem nav laika

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Vasilijs P. 23. okt 2015. 10:25

Tu jau lalifornija neuzturies-nesatraucies-bus labi

Dzēsts profils 23. okt 2015. 10:24

personāls-tavs meituks-dakterīte-pati degradējās...es nepasekoju Galam...bet nekas cits Tādai-nespīdēja!

Dzēsts profils 23. okt 2015. 10:23

tos, ko saucam par Bēgļiem-ir Ienācēji...tie no kaut kurienes-nelabvēlīgas!!! paši metās prom...jo Saimnieku nāca piekaut-vēl-pavisam citi...kaut kāda bišu izkvēpināšanas akcija...diez vai viņi atgriezīsies pie bitenieka...kad Saimes sameklējušas citus stropus.
un par bitēm ir tā-atņem tām medu...vietā iegrūžot-cukurbiešu pārstrādes produkciju...ne no puķītēm....domājās-apmānīt...bet tās meklēs ziedu pļavas.
bites simbolizē Darba Tikumu.

Vasilijs P. 23. okt 2015. 10:18

Nevaru spriest-ja jau neitrona bumba ielikta,lai tik darbojas pec laika apstakliem ar mazaku postu parejiem-klausietiesd laika apstaklus-tad operacija-cits personals-var beglus...izmitinat.

desantnieks V. 22. okt 2015. 23:16

Nekrietnie mājdzīvnieku saimnieki  

Autorizācija

Ienākt