Vai vērtē cilvēku pēc deguna?Aizskrēju pie spoguļa!

18. nov 2015. 11:09

Garš deguns ir tiem, kuriem piemīt dažādi talanti. Cilvēkiem ar garu degunu ir spējas mākslā un zinātnē. Viņi tiecas pēc garīgas pašrealizācijas. Viņiem nevajag nodarboties ar tirdzniecību un biznesu, jo, pēc speciālistu domām, šajās sfērās tos gaida pilnīga izgāšanās. Lieta tāda, ka cilvēkiem ar gariem deguniem, kā likums, ir konservatīvi uzskati par dzīvi un tie ļoti uzmanīgi attiecas pret jebkādiem jaunumiem. Šādu cilvēku glābiņš ir mierīgs un mērens dzīvesveids.

Īss deguns – tā ir sava veida ierobežojošas un virspusīgas attieksmes pret dzīvi pazīme. Tādi cilvēki neapgrūtina sevi ar pienākumiem. Viņi dzīvo tikai sev, un bieži pārkāpj sabiedrības morālās vērtības.
Uzrauts deguns dāvā savam īpašniekam vieglprātību, lielākoties attiecībās ar pretējo dzimumu. Šādu degunu īpašnieki tiecas pēc nopietnām attiecībām un dod priekšroku ilgu laiku palikt brīvi. Darbā arī viņi izrāda īpašu atbildīgumu. Tādi cilvēki ciena savu brīvību un neatkarību.
Strups deguns liecina par dāsnu, labsirdīgu un naudas ziņā izšķērdīgu cilvēku. Cilvēki ar tādiem deguniem, kā likums, dzīvo šodienai un negrib domāt par nākotni. Viņi priecājas par dzīvi un ciena to, kas tiem ir.
Smalks, kaulains un augsts deguns liecina par augstprātību un lepnumu. Šādu degunu īpašnieki īpaši tiecas pakļaut visus apkārtējos. Dziļi sirdī tie ir īsti tirāni.
Deguns ar kūkumu norāda uz ambīcijām un aktivitāti. Šāda deguna īpašnieki nelolo ilūzijas un dzīvo realitātē. Tie nosaka sev konkrētu mērķi un tiecas to realizēt. Kā likums, cilvēki ar tādu degunu, ātri kāpj pa karjeras kāpnēm un ātri gūst panākumus mīlas jomā.

  

Atslegas vārdi: deguns1

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Elita g. 21. nov 2015. 18:38

Ir neizpratne kurš no degunteļiem man piederās...:)

Jut i. 18. nov 2015. 21:53

  '' ieliec acis pierē,deguns parādīs''?
.....ja cita nekā nav,tad atliek vērtēt pēc deguna...

Ineta L. 18. nov 2015. 21:32

Līdz šim neesmu vērtējusi un diez vai turpmāk vērtēšu pēc deguniem. Kaut gan kāda taisnība jau laikam ir, ja nopietnāk pieiet tai lietai, es domāju- pētniecības nozari, kas fizionomijas izpēta.

savsem k. 18. nov 2015. 21:08

Hmmm ... talantīgi ziloņi strādā cirkā  

Guntars x. 18. nov 2015. 16:41

Deguniem gadās mainīt formu , ja to īpašnieki uzprasās !  

Dzēsts profils 18. nov 2015. 14:16

Skatoties kur viņš to bāž....

Dzēsts profils 18. nov 2015. 13:06

ah tāpēc armēņi katru dienu rod iemeslu vīna dzeršanai...jo katra diena-ir svētki!...kas nāk un aiziet...un atkal-ienākas vīna mucas!

Autorizācija

Ienākt