.... laikam uztrāpīju stundā, kad dienu nomaina- sekojošā

3. jan 2016. 00:00

.... es uzrakstīju atsaucīti Kisas blogam, kas man- iepatikās ļoti.. Tavs blogs- mani nepieņēma joprojām... ir iemesls, zinu; aiz to, rakstu tgd- te:

.... es arī- izcēlu savu slinko dibenu- aukstumā un vsp- pie dabas... forši!! .. kaut mzl atsala pirksti, esmu guvusi lādiņu- šā vai tā!!!  

.... scenāriju savai Dzīvei- ne vnm rakstām mēs pašas; bet, neskatoties uz to- ir tik daudz lietu un lietiņu, kas- tajā brīdī- ne visai.. , bet vēlāk- iesmaidīšanas vērtas, un tikai...  

.... 2016.-to sagaidīju ne mājās, ne ar saviem mīļajiem, nē!!; tas bija randiņš aklais, no kura, kad puncis bija pilns, un Atnākošais gads- atsalutēts, muku, ko auto- nes... ak, kā man patika šis nakts- pret rītu brauciens pa tukšo Rīgu!! Kā patika ceļš savs, jau pusgaismā... tas vien- bija ko vērts!!... un tikšanās šovakar ar savu Vienīgo, līdz galam īsto Draudzeni- tas bija Miljons!!! ....

.... es zinu, ka atkārtošos, nekas!!! Mīlēsim tos, kas ir tā vērti!!! Un nešķiedīsim sevi- nekam!! Tikai- lai uzzinātu to: kas ir kas, reizēm nākas gan- doties kkur, uz aklo...

Atslegas vārdi: uz aklo0, lai saprastu kko0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (10)

Ingrida X. 4. jan 2016. 11:43

..... āāāāā!!! pielēca gan!!! Tu Maksimu tā mīļi nodēvēji...   nu re- cik jauki!!!
..... tam, ko Maksims raksta, piekrītu gan:
no kkā jau tās mūsu taisnības, personiskās, veidojas... no dzīves pieredzes?? vrb.. bet- ne jau tikai... katrā, cik nu saprotu es, ir kkāda vērtību skala, un tad nu tā skala, arī šo to paregulē... oki, nefilozofēšu nu te tgd; ir lietiņas, kas beidzot jāpadara...

Ingrida X. 4. jan 2016. 11:39

  kko galīgi atkal nesapratu nupat-
                          kur Tu, Jurīti, te Maksīti ieraudzīji??    gribēdama nevaru- saskatīt!!!  
...........................................
Lai laba Tev diena, Juri!!!    Bez Maksīša  

Dzēsts profils 4. jan 2016. 11:30

Maksīti xxx,Tu esi filozogs,es tik brīnos...ko tās meitenes Tevi nav pievākušas...   

Ingrida X. 3. jan 2016. 16:54

Mārīt!!
Tas, ko šobrīd galīgi nesaprotu es- kādēļ Tu raksti manā blogā, ne Kisas, kura raksta daudz daudz vairāk??? Vai arī- privāti Viņai- nē?! Tas man atņem ticamību, visam.

Man galīgi neinteresē Kisas darba pienākumi; tas, kas nedeva mieru man- bija mana attieksme dažbrīd pret Viņu, kā Cilvēku, par kuru nezinu un man arī nav jāzina- nekas!! Ar to nelepojos- nemaz!! Tādēļ- atvainojos.

Bez tam- mana pārliecība vnm bijusi tāda:  ka ne jau tā sieviete, kura it kā iemaisās spēlē: kur divi ir, tur trešais lieks!!, ir tā, kura nu jātiesā, ne jau Viņa nodeva Tevi, bet gan- Cilvēks Tavs, vsp- iesaistoties. Pameklē iemeslus- kāpēc Viņš to darīja?? ..

... un vsp- lieciet mieru man ar veļu savu, kā es- lieku mieru- Jums. Šādus jaut. risināt tā, ka to centies darīt Tu- man nepieņemami un viss.

Dzēsts profils 3. jan 2016. 12:09

Mhmmm,katram sava taisnība,Njā,kas izriet no dzīves pieredzes.............,Shiis  Kisa Kiss  pienākumos ietilpst  Valsts varžu diikka apsaimniekotàja reklameešana ,internetā,un lai kaut viens idiots te nopirktu ,licenzi ,kaut uz vienu dienu ,un aizbrauktu pamakškeret uz tīreļa purvu,pabarot odus,vai nosaldét degunu,paldies tev, Kisa, tikai tu zini  par ko,vnk- dzīvosim,esot mierà ar to, ko un kāpēc darām., vai- nedarām, šobrīd.
Ps.un neraksti vairs manam viirietim,precétas zivtiņas vinu vairs neinterese, netučiņ.   Vnk- dzīvosim!! Esot mierā

Vasilijs P. 3. jan 2016. 11:42

Nezinu gan,kur tik veiksmigi/neveiksmigi kalendarus planojis.Atraitnis.

Ingrida X. 3. jan 2016. 07:46

.... paldies, Kisa, par uzrakstīto!! :)

    Man, ja lūdzu kādam piedošanu, un daru to patiešām no tīras sirds, daru, jo savādāk- grūti man pašai- tālāk, nekad nav bijusi sajūta, ka ar to- pazeminu sevi!!.. Es nesaku "Piedod!" tikai sacīšanas pēc; ja to saku, tad saku tāpēc, ka esmu sapratusi- vainu savu. Un- to nepasakot- smaktu jau, pirmk., es pati. Nu tā...

.... jau atkal- diena Jauna, 2016.-tā, jau trešā;  lai tā nes gaidīto- Tev, Maksimam, man, Visiem...  
    
   Vnk- dzīvosim!! Esot mierā ar to, ko un kāpēc darām, vai- nedarām, šobrīd!!  

Dzēsts profils 3. jan 2016. 03:10

dienu nomaina rītdiena , katram sava taisnība , kas izriet no dzīves pieredzes.............

Dzēsts profils 3. jan 2016. 01:13

Piedošanu var uztvert arī kā dzīves skolu,kas liek mums ko izprast. Ja mēs izvairītos no pārdzīvojumiem un dzīvotu tikai ilūziju pasaulē,tad ļoti daudz ko zaudētu. Protams,pārdzīvojumi var būt ļoti smagi,taču tiem noteikti ir kāds attīrīšanās uzdevums – tādā veidā mēs sevi dziedinām. Lūdzot piedošanu...sevi it kā pazeminām,taču tajā pašā laikā ļoti daudz ko iegūstam – iekšēju spēku,mieru un pārliecību. Tad ar pilnu pārliecību varam teikt: viss...kas ar mani noticis,mani ir bagātinājis!

Ingrida X. 3. jan 2016. 00:55

Paldies Tev, Kisa!! Tikai Tu zini- par ko.. :)
Dzīve, lai kā to negribētos pieņemt, nebūt nav tik gara, lai nokrāmētos ar pašpieņemtām stulbībām...

.... saldus!!! Tev, Visiem!!!!  

Autorizācija

Ienākt