Citronu Suflē citrona groziņā

8. jan 2016. 11:51

Citronu Suflē citrona groziņā video recepte.


Citronu gareniski pārgriež uz pusēm, un.... pilna recepte šeit: http://www.videovirtuve.lv/video-receptes/saldie/citronu-sufle-citrona-grozina.html

Atslegas vārdi: receptes929

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Dzēsts profils 8. jan 2016. 20:59

nenem galva zannina to idiotu max max...vins ed visadus sudus...toties man patik tavs blogs un ka tu sivere pa virtuvi...           

max m. 8. jan 2016. 16:45

Trauku izmers tilpums neatbilstosh, gala servéjums vispàr nekàds nepabeigts, izpildes àtrums .. màjas . Tev bûs jàiet uz skolu, sédies divi !

Dzēsts profils 8. jan 2016. 11:57

nu te ir tas, kas neietilpa 1000 zīmju pasūtījuma groziņā...man prieks, ka kurvītis ir paplašināts! ...bet pāri malām-neiet...nekas nespiežas un neizspīlējas, kā lieks!

Dzēsts profils 8. jan 2016. 11:56

sākot savu Spēli..tu izvēlies ceļu-vidus!...bet tur-Sokla...kuras durvis tev vaļā...bet pārējās-pagaidām aizslēgtas---> tās ir turpmākās izvēles...bet skoliņā pa visām 12 klasītēm tev tik jauki iet, ka aizmirsti, kapēc vispār tur atrodies...un-kad esi nokārtojis gala eksāmenus...visas durvis ir vaļā...bet-pieprasa iestājeksāmenus...bet tu  esi tupaja/ir tāds dzīvnieciņš, kurš alko dzer diendienā...   viņa organisms to spēj pārstrādāt...bet cilvēku-pazudina!...un visas durvis-aizveras...dodies atpakaļ uz skolu...uz durvīm, kas nu ir slēgtas uz visiem laikiem..tu meklē privātskolotājus...bet tie pieprasa maksu..bet naudas tev nav..tu dodies datorspēlē uz Dzīvi...kur satiec meiteni...kuru vēlies noskūpstīt...bet-no nišas izlec viņas karstais pielūdzējs un piekauj...tu neatkāpies...dodies pa ielu līdz ziedu veikalam...visskaistākās tai dāvināt...bet-naudas nav...un piekauj pārdevēju...atņem!...nes meitenei...bet tās uz ielas vairs nav...ziedus atkarotos atdod pirmajai pretīmnācējai...kura tev iecērt pliķi...kamēr attopies un vaicā sev-kas par vainu...no šķērsielas iztraucas nemanīts auto...neizvairies no tā...saskrien ātrā palīdzība...bet tu to negribi...pretojies!!!...atbrauc policija...katrā ziņā...lai ko šeit darītu tu-tevi kāds Savāks!..jo-neizturēji pirmo posmu-Skolu...bet ir vēl atzars...kurā var darboties skolās razbainieki-caurkritušie-politika...un tur vari klārēt savas neizdevušās skolas gaitas...un visu pārveidot...kā izglītības ministrs Kīlis reiz to darīja-kā cirvis celmā -atriebās!

Autorizācija

Ienākt