Spožums vai melnums?

11. jan 2016. 10:24

Politika un bizness ir divas dažādas, pat nesavienojama lietas. Biznesā (vai to sauc arī par uzņēmējdarbību vai citādi) nauda ir viens no svarīgiem attīstības nosacītājiem, veicinātājiem. Politikā nauda ir nāvējoša, kaut politikas ilgas pēc naudas ir kā brīnumsvecītei, kura, dabūjusi uguni, ātri uzliesmo un   izdeg. Paliek vien melns metāls.

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Benita L. 12. jan 2016. 01:15

Kam vajadzēs arī melnu pataisīs spožu!

Dzēsts profils 11. jan 2016. 20:45

Tieshi otràdi, tàs ir kà cimds ar roku !  

slikts c. 11. jan 2016. 11:52

Nu lūk,svaiga ziņa arī kā apstiprinājums manis teiktajam.Pat Saudu Arābijas nafta neiztur naudas masas spiedienu un var tikt privatizēta,tā ka tiešām ,viss ir daudz tuvāk nekā mēs domājam,tā gadās.

slikts c. 11. jan 2016. 11:45

Nauda jau sen no preču maiņas līdzekļa ir pārvērsta par privatizācijas līdzekli.Kad viss pasaulē būs privatizēts,un līdz tam vairs nav tālu,nauda kļūs nevajadzīga un katastrofu kapitālismu(pašreizējā kap.stad.) nomainīs modernā dzimtbūšana.Nauda kā "attīstības" rīks,kalpo tikai,lai saražotu vērtības,ko privatizēt un radītu parādsaistības,kas neizbēgami noved pie vēl dziļākas verdziskās atkarības no tiem,kuri ,kad vajag, var ierakstīt banku aktīvos ciparuss ar neskaitāmām nullēm,kas tad arī pagaidām saucas nauda.

Autorizācija

Ienākt