Dzīvības cena

29. jan 2016. 16:00

Dzīvības cena
Cik maksā? - Ja nemāki nekur citur noskaidrot, paskaties internetā, tur visu var uzzināt. It kā visu, arī melus. To uzzināt gan nevar. Dzīvības cena katram ir sava. Visdārgākā. Pakalpojumu izmaksas, lai dzīvību uzturētu, arī ir visdažādākās. Ir lietas, ko pie mums pat nedara. Tad atliek paļauties uz līdzcilvēku palīdzību, jo naudas summas arī ir neaptveramas. Rupji runājot, izskatās, ka šī lieta pārvērsta biznesā. Tas, kurš varēs samaksāt, dzīvos, kas nevarēs, nomirs. Izpildīs vēl neieviestās miršanas kvotas.

Atslegas vārdi: Dzīvības cena0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

Dzēsts profils 30. jan 2016. 19:38

Aizmirsi piebilst, ka pie vainas vīrieši   !

Dzēsts profils 30. jan 2016. 12:45

pārdevušies esat sātanam...bez naudas-vispār neko vairs nevarat ...vai tās ir kādas burvju zālītes-pašlabums?!...bet ir teikts-nemeklējiet paša-bet-lai ir labi-citiem...tad arī tev būs labi!
tas ir maiņas punkts... sirdīs iegravēts-likums.

Dzēsts profils 30. jan 2016. 12:41

nu tu murgo kaut kādus naudas atmazgāšanas veidus-ja vēlēsies...un būs ko Radīt-tu to dzemdēsi-arī viena...cilvēkiem ir iedvesta nevarība. Paskaties no dzīvniekiem-pamācies...un būsi sev karaliene!...gan kalpone sev!
Vecmāti sagribēji pie katras dzīves norises...un tai speķa gabaliņu atlicināji par palīdzību...bet viņa nāks tāpat-ja tā ir viņas misija-palīdzēt!...un tev pašai atnesīs-lai-spēcinies!

Ineta L. 30. jan 2016. 10:12

katram sava dzīvība un katram sava veselība. Kad saka- valsts neapmaksā, tad jāaizdomājas, kas tad ir tas valsts naudas maciņš- naudiņa taču tur ieripo no mūsu maksātiem nodokļiem, cik nu ir godprātīga sabiedrība, tik attīstīta sociālā joma, nav iespējams izārstēt no nodokļu maksātāju naudas visus, tādēļ daļēji šī joma kompensējas ar ziedojumiem.

Kurzemniece E. 29. jan 2016. 22:56

ŠAI KVOTAS ESOT

savsem k. 29. jan 2016. 21:37

Nomirst vienalga visi , cits dārgāk - cits lētāk   ...

Autorizācija

Ienākt