Veiksme.

6. feb 2016. 12:37

Veiksmei ir daudz aspektu. Materālā pārticība ir tikai viens no tiem. Veiksma ir ceļš nevis mērķis. Materiālā pārticība visās tās izpausmēs dara šo ceļu patīkamāku. Taču veiksme ir arī laba veselība, enerģija, entuziasms, piepildītas attiecības, radoša brīvība, emocionālā un psiholoģiskā stabilitāte, labklājības sajūta un sirdsmiers. Patiesa veiksme nozīmē atraisīt dievišķo, kas ir cilvēkā. Patiesa veiksme ir saskatīt dievišķo it visā - bērna acīs, zieda skaistumā, putna lidojumā. Ja mēs katru savas dzīves brīdi uztveram kā brīnumainu dievišķuma izpausmi, tad mēs pazīstam arī patiesu un neviltotu veiksmi. Visas trīs realitātes sastāvdaļas - gars, prāts un ķermenis jeb novērotājs un pats novērošanas process - patiesībā ir viens un tas pats, jo visas trīs realitātes sastāvdaļas nāk no vienas un tās pašas vietas - visu iespēju zemes jeb neizpaustā.

Atslegas vārdi: Veiksme8

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (10)

rolis r. 6. feb 2016. 22:18

Materālā pārticība nav veiksme ... tas ir še, un atšujies...
            ....a tas pārējais ir sekas un arī nav veiksme...

Ingrida X. 6. feb 2016. 15:14

.... paldies Tev, Gunar!! šoreiz- vnk- paldies!!! ... es, it kā- ha!!- cīnoties ar neīstumu- zaudēju- nepārtraukti!!..... es šodien ļoti vēlējos būt stipra, un darīt tikai to, kas man jādara, bet- redzi, kā??......... rīts bija patiešām skaists, tgd- aiz loga- līst.... nu tā....

Ingrida X. 6. feb 2016. 15:08

bla.... bla.... bla.... bla.... bla.... bla... bla.... bla.... bla.... bla.... bla.... bla....bla.... bla.... bla.... bla.... bla.... bla... bla.... bla.... bla.... bla.... bla.... X 9999999 = veiksme!!!! :P :P

Gunars s. 6. feb 2016. 15:06

     Ingrīdiņ,vai ir jēgas deldēt savu intelektu niekos?Lai dzīvo tie putniņi kas lido zemāk

Gunars s. 6. feb 2016. 15:01

    Daži ieiet dziļā veikmē nav spējīgi to izjust,jūtas pat nelaimīgi.

Dzēsts profils 6. feb 2016. 14:35

http://www.slowyogalife.com/septini-garigie-veiksmes-likumi-visu-iespeju-likums/Tiem, kam interese izlasīt visu rakstu.
Varbūt atradīsiet savu veiksmi

Ingrida X. 6. feb 2016. 14:32

Es Tev, drukātāja, tgd pateikšu ko gaužām elementāru:

Ja reiz uzraksti blogu, izteic tajā kkādu domu, tad- pēc manas naivās saprašanas- arī TEV PAŠAI!!! šajā blogā jāiesaistās- ja ne uz sitiena, tad- kaut vēlāk. Tas, kā rīkojies konkrēti- TU!!!- aiz ko vsp drukā?? .. jā, es pati- esmu uzrakstījusi to, ko vēlos paust Citiem, bet arī tad, ja nav laika netā tupēt, esmu vnm uzskatījusi, ka mans pienākums, vai saucam nu to, ka gribam, atbildēt tiem, kas, manis rakstītajam, atsaukušies.

Dari, kā vēlies, protams. Manās acīs- Tavas prātulas šobrīd- peļu sūdiņu /atvainojos!/ vērtas.

Dzēsts profils 6. feb 2016. 14:25

piedzimu nevēlamā vidē-indīgā gaisā...un lai paliek aiz manis tie-klozetpoda baktērijas-kas var panest šo smārdu-un -pielāgojušās tai...un vēlamie!
nekādi sacepumi, ne cepumi-bet-Amigosieši tie ir-slimību māktie...kas barojas no saviem izkārnījumiem...cērmes...organisma zarnu traktā
man gar tām nav nekāda daļa-uzēd ķirbju sēkliņas-kā skrubis-visas izšvirnīs podā---un-noskalos...domestos!...tā ir veiksmes formula...padarīt par nebijušām!-nevēlamās!

Ingrida X. 6. feb 2016. 14:02

.. kārtējais sacepums?? ;))

Dzēsts profils 6. feb 2016. 13:51

pirmais, ko Ierāvi sevī, lai būtu patstāvīga būtne-bija GAISS...un šo elementu tu esi aizmirsusi...
ķermenis ir līdzīgs akmenim...kas lēnām sadrūp...prāts-ir tavi maldi un patiesības izzināšana...bet gars-ir uguns-nepadoties savos centienos...bet pašu galveno-4-dimensiju-savu dvēseli-nepieminēji..
man nav zēl škirties no saplāstām krūzītēm...patiesībā žēl gan...jo kalpoja man Savu laiku....

Autorizācija

Ienākt