Bomžu par maz?

20. apr 2016. 19:32

- Tev nav jādzīvo kā bomzei, kaut stulbā avārija izmainīja dzīvi - tā teica meita. Viņai jau arī bērnības un jaunības gadi būtu savādāki. Paldies, ka vismaz tagad viss notiek kā visiem. Bet kas šodien ir kā visiem? To bomžu par maz? Cildināta tiek viena autoavārijā cietusī, kas radusi sevī spēku sākt pilnīgi jaunu dzīvi. Var jau runāt pilnīgi nežēlīgi un teikt - pati vien to avāriju uztaisīja. Bet... Kurš palīdzēja citai jaunai māmiņai glābt zīdaini, jo autozagļi laikam bērnu gribēja nozagt komplektā ar mašīnu. Ir tādi, kas saka - cilvēki šodien tādi ir, nežēlīgi, otram nepalīdz. Kad es salīdzinu savu nelaimi, teikdama, ka visai valstij ir uzbraucis piedzēries, tad daudzi dusmojas. Bet vai tad tā nav? Vai es nepalīdzētu kaut kā kādam paziņam, darba kolēģim..., ja ar viņu būtu noticis kas tāds. Jā, man ir divas dzimšanas dienas un es zinu, kādi ir tie, kurus citi ceļ debesīs, saukdami par draugiem un radiem. Var jau visgudri noteikt - pati vainīga. Tikai, kāpēc vainīgs parasti ir viens, ne tas otrs?

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Raisa O. 21. apr 2016. 18:30

Bet vai tad tā nav?

Ingrida X. 21. apr 2016. 16:20

Es, Gunta, Tevis ievietoto vēstījumu izlasīju 3x /kad ir laiks, reizēm esmu pacietīga ļoti/, bet- atvaino mani gan!!- tā arī nesapratu, ko vēlies ar to pateikt..

Jau sen esmu sapratusi, ka esi dzīvē piedzīvojusi ko tādu, kas visļaunākajos murgos nerādās. Es cenšos, patiešām!!, uztvert katru stariņu Gaismas, ko Tavos blogos man izdodas uztvert.. un stiprināt, kā nu māku un kā man sanāk... bet- arī man ir veselas divas!!!! piedzimšanas dienas, un arī tās, lai cik nejauki tas nebūtu, saistītas ar avāriju, bet- BET!!!- kāpēc tik daudz miglas?? Kāpēc, Gunta??? ..

Bez tam- es saku:
           CILVĒKI IR LABI.
Vai vnm laba esmu es??? .. ok.

Autorizācija

Ienākt