Kā vīrieša dzīvē parādās liktenīgā sieviete, un sievietes dzīvē liktenīgais vīrietis.

21. apr 2016. 09:41

Izlasīju vienu rakstu un gribas nedaudz ar tā fragmentiem padalīties.

Katram vīrietim un katrai sievietei no pašas bērnības apziņas un zemapziņas līmenī jau ir kaut kāda attieksme pret pretējā dzimuma pārstāvjiem. Lai gan šai aspektā iespējami arī negatīvi atstumšanas momenti, tomēr vīriešus burtiski “velk” pie noteikta tipa sievietēm un sievietes – pie noteikta tipa vīriešiem. To nosaka pamatinstinkts, un, kā mēdz teikt, “dabai nemēdzam pretoties”.

Turklāt gan vīrietim, gan sievietei galvā ir spilgtāks vai mazāk spilgts, izplūdis nākamā izvēlētā tēls, viņiem ir arī tāds vai citāds priekšstats par savām iespējām stāties vai nestāties attiecībās ar savu partneri. Tātad, piemēram, sievietei ir priekšstats par to, ka, lūk, šis vīrietis ir viņas “īstais”, bet savukārt vīrietim vairāk vai mazāk ir skaidrs, kura sieviete viņam varētu būt pāris, bet kura – ne. Atkarībā no savu dzīves pretenziju, ambīciju līmeņa un sava pašvērtējuma vīrietis vai sieviete var gan pacelt prasību latiņu pret partneri pārāk augstu, gan arī pazemināt attiecībā uz savām reālajām iespējām tām atbilst.

Seksuālā pieķeršanās – liktenīgās attiecībās šķiet, bet varbūt arī ir ideāls seksuālais partneris. Tas nozīmē, ka sekss ar viņu tiek iztēlots vai arī patiešām ir pašas labākās seksuālās attiecības, kādas šim vīrietim vai sievietei var būt.

Pieķeršanās mīlestības dēļ – tad attieksme pret šīm attiecībām ir tāda, kā pret vienīgo sievieti un vienīgo vīrieti pasaulē. Cilvēka prātā dominē atziņa: šis ir vislabākais un vienīgais man iespējamais vīrietis, šī ir vienīgā un īstā sieviete manā dzīvē.

Cilvēcīgā pieķeršanās – tāda pieķeršanās var balstīties uz jebko:
•uz šīs sievietes vai vīrieša izpratni: uz sajūtu par garīgo radniecību, par dvēseļu un miesas radniecību;
•uz žēlumu un līdzcietību: uz priekšstatu, ka šo vīrieti vai sievieti neviens nesaprot, nenovērtē, bet viņš vai viņa “iekšēji ir tik labi”;
•uz žēlsirdību: bez manis viņš/viņa būs pagalam;
•uz priekšstatu, ka “liktenis man lēmis dzīvot kopā ar viņu” u.tml.

Liktenīgā sieviete, liktenīgais vīrietis. Kā izvairīties no sāpīgām attiecībām? Kā spēt atteikties no liktenīgās mīlestības?

Izvairīties no liktenīgās sievietes un liktenīgā vīrieša, un līdz ar to no liktenīgās mīlestības parādīšanās savā dzīvē,var tikai tādā gadījumā, kad zināt, ka jums jau ir dzimumattiecību partneris,bet,galvenais, attiecības ar viņu visos aspektos ir noturīgas un veiksmīgas. Visi pārējie ir pakļauti, liktenīgās mīlestības sastapšanai dzīvē.

Cēlonis ir vienkāršs – priekšnoteikumus tam rada pats mīlas, draudzības, nopietno, tuvo attiecību mehānisms starp vīrieti un sievieti. Patiešām, vai tad tuvu attiecību radīšana neparedz seksuālu, mīlošu un cilvēcīgu pieķeršanos starp partneriem? Pieķeršanos, kura, kā minēts iepriekš,vajadzētu kalpot par sākumu laimīgai mīlestībai.

Tātad katra pāra attiecību uzdevuma būtība – panākt, lai seksuālās, mīlestības un cilvēcīgās attiecības nesasniegtu neveselīgu atkarību.Neradītu "komplikācijas", kā blakus faktorus,kas padziļina nespēju lemt par savu dzīvi.

Kā pārvarēt nevēlami liktenīgo mīlestību?

Uzreiz pateikšu, ka atbrīvoties no tāda veida partnera, ja tie jau ir ienākuši jūsu dzīvē, ir ļoti, ļoti grūti. Pat tad, ja viņi paši gribēs jūs pamest, aiziet, vairīsies utt., jūs saglabāsiet iemeslu kāpēc to gribiet redzēt sev blakus.Viņi taču jums dzīvē nozīmē visu. Ir sievietes un vīrieši, kuriem pat psihologs nespēja palīdzēt: maniakālā atkarība no liktenīgajām sievietēm, liktenīgajiem vīriešiem, liktenīgās mīlestības, reizēm kļūst par nopietnu problēmu attiecību veidošanā.No ezoteru viedokļa, tā ir apmātība un te jau ir darbs kas saistās ar mistiku, zemapziņas atbrīvošana no tiem iespaidiem,iegribām kas tur ir formējušies no bērnības.Darbu var veikt arī ar abiem partneriem, tā saregulējot vēlamo ar esošo. Sasniegt to, ko esiet iecerējis attiecībās,iespējams ar dažādām garīgām praksēm un rituāliem,protams tas prasīs ieguldīt daļu savas enerģijas.Citreiz var būt tieši pretēji,cilvēks nevar atrast partneri,arī tas ir sekas kādai situācijai agrāk.Ļoti svarīgi ir saprast ko iekšēji izjūti.Būt saskaņā ar sevi,meklējot mīlestību.

Rakstu sagatavoja: zīlēšanas portāls http://www.your-life-studio.com

Tie ir tikai fragmenti, bet tajos arī ir daudz pateikts.



https://www.youtube.com/watch?v=lP8b_s9v8Ao

Atslegas vārdi: liktenīgā mīlestība0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (54)

iim e. 3. mai 2016. 11:54

NAUDA... NAUDA ... NAUDA ... UN NEKAS VAIRĀK!!!
Piedod, bet neko vairāk kā naudas pelnīšanu neredzu..... BET pie tā nav vainīgi vienkāršie cilvēki /// goji -- kā teiktu viena tauta/// Šī tauta ir darījudsi visu lai iznīcinātu ģimenes intitūciju līdz pamatam un atstātu tikai SEX..SEX.. SEX..== SEX , DRUGS, ROKEN - ROLL.. Tas kas notiek tagad ir darbības sekas...Pie kam apzinātas..
te neliels ieskats kā tas rodas un kāpēc daļa cilvēku ir kādi ir.... ja neticat papētat -- info ir pieejams tepat netā ..
нам всем свернули шеи  --   https://www.youtube.com/watch?v=AS8nUS42VZY  -- realitāte un šausmīga -- par ko kādreiz klusēja un domāju klusēs vēl ilgi,...

Kāpēc minēju NAUDU sākumā... paskatieties paši .. tur ir rakstīts viss ar ko var un pelna naudu, bet nekas par to kas ir cēlonis, kuru likvidējot nekādas naudas nebūs un cilvēks sāks attīstīties un Mainīt uzskatus -- pamosties!!! Sāks saprast kāpēc te atrodas!!
Lai veicas!

Ingrida X. 22. apr 2016. 16:30

aiataupītu = aiZTaupītu... /ujjjj!!!! šitāds pazors!!!! / ..
/es jau ierakos zemē; neliec to darīt man- vēlreiz.. / ..

Ingrida X. 22. apr 2016. 16:27

Taviem psiholoģiski- sociololoģiskajiem- utt. un tjpr. pētījumiem, PerH Free, interesanti/jautri, cik nu spriest man, parastai ierindas drukātājai, ne tas vien.. ;))

Ja kas, tikko, rakstot atsauci Tavam uzbraukumam, atradu gana interesantu rakstu... oki, ir laiks- palasīšos gan....
stāsts ir par šito:
http://www.transpersonalaizglitiba.lv/izglitibas-programma/
bet- par cik esi gudrāks par gudru, tad tas, ka norādu vienu konkr.adresi: vsp- publiskais "fuj!!", jo katrs, kam interesē kkas, kkaut mzl, visu spēj sameket- pats.. ok; pie tā arī palieku:  pie Tava publiskā "fuj!!; kāda aprobežotība!!"; lai aiataupītu Tev laiku, atkārtojoties. Blā!!!    .. /bet vsp-   / ..

PerH F. 22. apr 2016. 05:09

Sapņu princis un zīlēšanas portāls tas izskatās ļoti saderīgi...taču daudz jautrāk bija palasīt, kā uzpūtīgā vīzdegune jautri atšāva puņķainā Tonija Stārka un šļupstošās logopēdes pozitīvos komjauniešu smaidus...



Dzēsts profils 21. apr 2016. 23:35

Protams, protams, Ingrīdiņ!   
Salien vien kur tik var...jo taisni to Tu ik pa brīdim dari ar ik vienu...protams kad Tev slikti...katrs pleciņš ir labs, vai ne?!
Lai jau Tev izdevusies jauka dzīve...ar taviem "smadzeņu"paplēsto kāju graudiem.
Kā jau tai dzīvē notiek...katrs saņemam pēc nopelniem! Un viss ka tev ir...vai nav...to tu esi pelnijusi,Ingridusa!
Nekā personīga!

Ingrida X. 21. apr 2016. 22:42

Laima vsm saprot pati- ko un kāpēc saka;
palasoties iekomentēto: atvainojos jau iepr.!!, mzl šķērmi no tās bezsmadzeņu kiskas "domu- graudiem".. ok; ne mana daļa, protams!!.. bet ja cilvēkam reiz nav ko teikt, tad, lai piespēlētu savas pašuzradītās tēlam, neskaitāmos selfijos atrādītam, labāk- vnk paklusēt..... dziļdomīgs klusums..... o!! jā!!!- tur ir.... kkas.... traki kiskisks...  
...........................................
tak vāraties vien tālāk, trulumā savā!!!  

Dzēsts profils 21. apr 2016. 22:40

un man ir sava jura.....personiga ja kas.....       

Dzēsts profils 21. apr 2016. 22:22
Dzēsts profils 21. apr 2016. 22:17

laiminai cainiks nedaudz labak vara neka cuncinatajai                           http://vocaroo.com/i/s1AORo4NRZMr

Dzēsts profils 21. apr 2016. 21:57

Nejauc divas dažādas lietas..uzzināt no kāda cita un izplatīt tālāk kā palaisto pīlīti, vai uzzināt pašai saviem spēkiem..Atkal pārcenties ar secinājumiem,laikam skolā par puišiem vien domājusi. Man tas nešķita tik svarīgi, domāju arī pārējiem nē

Dzēsts profils 21. apr 2016. 21:52

Neko jau labu Laimiņ...tu ar šo, šobrīd par sevi neparādi, tik vien ...ka esi spējīga uz nodevību
Un, kārtējo reizi pierādi, ka esi klačene...kura naspēj turēt mēli ai zobiem!
Sapņu Princi, Liene esmu es   Te - Kisa Kiss

Sapņu P. 21. apr 2016. 21:04

Kura te no jums ir Liene? Iepazīstini mani ar šiem personāžiem.

Dzēsts profils 21. apr 2016. 20:51

Lienes tant..ak Tu nabadzīt..bez gaudošanas ar bla bla bla jau laikam dienu neproti normāli pavadīt

Sapņu P. 21. apr 2016. 20:29

Laimai kā šajā klipā, gribas piedalīties visur.



https://www.youtube.com/watch?v=mx0Jawmsgd4

Blogs ir par liktenīgo sievieti un pat tāda kā tu vari būt kādam liktenīgā, nu liktenis par kādu var pasmieties.

Dzēsts profils 21. apr 2016. 20:28

Ups!!! ...ņja,tā jau redz saka...s kem pavedošsa - tavo i naberošsa!
Nav jau brīnums...ka te tikai ar stāžu...spēj uzturēties, jo jaunajem uzreiz šādas babejkas ...kā uzklūp...vairs ne rakstīt ko gribās...ne ko citu!

Dzēsts profils 21. apr 2016. 20:25

Blogs nav par mani..suflieris laikam Jums šļupst un nevarat saprast īstos tekstus..novirzījāties atkal  no sižeta vadlīnijas

Sapņu P. 21. apr 2016. 20:20

Laima laikam mainījusi nodarbi no pedagoģijas uz lētu teātru kritiķi.

Dzēsts profils 21. apr 2016. 20:01

Tad jau Laima tef patīk tās lētās izrādes, ja ...ja jau izsaki savu viedokli
Tev bieži tā sanāk attapties uz vakarpusi Ko?
Vai vienkārši uz dārgāku nevari atļauties, ko

Sapņu P. 21. apr 2016. 19:39

Ingrīda, ir mīlestība, bet ir liktenīgais cilvēks, kuru protams arī mīl. Un mierīgi drīksti piestaigāt manos blogos, jo tie ir rakstīšanai par tēmu kuru aizskaru.

Sapņu P. 21. apr 2016. 19:37

Laima, saprotu, ka visu zinu, bet kurš te ir Jans? Es vismaz nerunāju par lietām ko nezinu. Izrāde, iespējams, ir visa Tava dzīve, ja spēj izteikt, tik vienkārši, visādus apgalvojumus.

Autorizācija

Ienākt