.... attapties, kaut uz brīdi- šo

21. apr 2016. 17:54

Es Jums vēlos pastāstīt par kādu CILVĒKU.
Sievieti.
Vēl pavisam jaunu.
Es zinu- tas nav jauki, ko daru, bet- palasoties to lētumu te- es TO VĒLOS!!!
.....................................................................
Viņa ir neparasta, ļoti. Nekad dzīvē nav apmeklējusi ne kosmetologu, ne citu "uzfrišināšanas" daiļamatmeistari, bet- ir skaistākā Sieviete, ko esmu sastapusi es. Viņai gadu ir mazāk, kā man. Vai tam ir nozīme manā stāstā?- nē. Viņa saredz un jūt daudz dziļāk, kā vairums cilvēku. Aiz to, nebūt!!!, nesakot, ka citi ir truli; gluži pretēji- arī šķiet.trulajā meklē un ierauga- ko jauku. Viņas vismīļākais mākslinieks ir Van Gogs. Esmu izskatījusi visus viņai piederošos Van Goga albumus, bet- es nespēju saskatīt to, ko Viņa; visos gleznojumos- nē. Virs Viņas gultas ir reprodukcija, ne jau nu oriģin., protams- "Cafe de nuit"; mani, ja esmu godīga, tā uzrunā- maz; Viņai- palīdz.

Viņa dzīvo, šobrīd, līdz ar mani. Kad esmu priecīga- ir priecīga Viņa; kad saskumstu- skumst Viņa..
Sievietei- Māksliniecei Dvēselē- atņemta spēja pārvaldīt savu ķermeni, kājas un rokas, tā starpā. 
Man atrasties te un palīdzēt- ir ļoti gaiši, jo gaiša ir Viņa; un- vienlaicīgi-  ir ļoti smagi, jo zinu- labāk nebūs, nekad. MS.
Es cenšos, patiešām!!, smelt optimismu pati, lai spētu, ik dienas- dāvāt to- Viņai. Muļķīgi jokojos un tml.
Mani baida šī pieķeršanās, no Viņas puses, jo- es labi apzinos, ka tad, kad atk būšu dzīvē savā, dzīvošu to; pie tam- uz pilnu klapi.

Es visu to uzrakstīju tāpēc, lai mēs, sīk-sīkumu pāņemtie, attaptos, kaut- uz brīdi šo.

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (12)

Ingrida X. 29. apr 2016. 19:47

Pārlasīju reizes trīs..
Sapratu.
Paldies.

Ingrida X. 28. apr 2016. 17:55

.... es to izdarīšu, vēlāk; pārlasīšu gan savu garadarbu, gan Tevis uzrakstīto. Jo vēlos saprast tā, pavisam, ko vēlējies man pateikt. Šobrīd, steigā- tas neder..

iim e. 27. apr 2016. 21:14

Pārlasi prātīgi savu garadarbu... tu arī pati atbildi!!!
Jautā laikam tāpēc ka neizproti atbildi.. .. lasi kamēr radīsies kaut maza, bet tomēr nojausma..
Nevajag baidīties... mums tiek dots tas ko mēs varam izturēt un katram tur ir sava vieta ... Kad otrs vairs neko nevar dot, vai pats nespēji ņemt pretī -- viņš aiziet .... nekad neturi GĀJĒJU, viņš aizies tik un tā un labāk kad aiziet kad to jūt.!

Ingrida X. 25. apr 2016. 23:43

.. nu bet!!, Vasjeņka..  
Lai miedziņš labs!!   .. un izbeidz vienreiz tai gultiņā tirināties!!   .. čuči!!  

Vasilijs P. 25. apr 2016. 18:51

Baigais Jociņš

Ingrida X. 25. apr 2016. 18:50

.... drīz jau visa pasaule nopludināsies no tā nepārtrauktā lietus, Vasilij, kur nu vien tie ģimenes lietu dati....  

Vasilijs P. 25. apr 2016. 18:41

Tas pats,kas Hillary-ģimenes lietu datu nopludināšana...

Ingrida X. 22. apr 2016. 15:52

   Man, Lūsij, ir līdzīgi:  nevaru rast sev atbildi, kur spēku- varēt, un- ne tikai fiziski, kad jau tā atņemts viss!!, bet arī garīgi- priecāties par ik saulainu dienu... priecāties, kad atrādu kompī ieliktos foto, no mūsu pastaigām... kur pirmās narcises, pirmās tulpes, magnolijas.. kur visvisādi, šķietami,. nebūtiski mirkļu piefiksējumi... ai, to jau vsp nevar tā izstāstīt!!- kad redzu, kā staro viņas skaistās, brūnās acis, tad.. nu tad vnk vairāk, kā jebkad, apzinos, cik virspusēja esmu es; jā, mani priecē viss viss, kas mostas, kas ir skaists, savā atkal-atgriešanās priekā un krāsās, visvisādās... bet- manī nav tā starojuma, kas Viņā... Sievietē, kurai atņemts tik daudz!!! Sievietei, kurai kļūst ar dienu katru, ne jau nu labāk.. Man pat sāk šķist, ka mums katram jāsatiek, jānonāk tik ciešā sasaistē ar tādu CILVĒKU, lai saprastu- daudz-ko... novērtētu to visu, kas mums ir....

Paldies, ka uzrakstīji!! :)
Lai veicas Tev, man, Citiem!!  

Dzēsts profils 22. apr 2016. 07:19

Sveika, Ingrida   Atkal kaut kas no dzīves. Emocijas. Kad es jūtos ļoti slikti, tā gadās, tad arī atceros cilvēkus, kuriem ir vēl sliktāk. Domāju, kas viņiem dod spēku dzīvot? Lai kā, man tomēr ir vēl divas rokas un divas kājas, kuras mani klausa. Lai kā kādu reizi, bet ir jasaņemas un jādzīvo tālāk.

Ingrida X. 21. apr 2016. 18:19

.... esot šeit, es??- es ļoti novērtēju to, ka vsp dzīvē savā esmu satikusi šādu CILVĒKU... novērtēju to, cik daudz dots man /egoistiski, caur prizmu šo??- jā!!/... un vsp- mācos izprast lietas/norises dziļāk un savādāk...

.... un es mīlu- bezgalīgi!!!!- TOS, ko mīlu.

Ingrida X. 21. apr 2016. 18:16

.... Viņai bezgala mīļa ir franču un spāņu val., ko pārvalda brīvi... brīvi pārvalda arī angļu un itāļu, bet nepatīk itāļu, kā tādu, ārišķīgums un virspusējība... man- iedāvāja albumu un koncertierakstu: Celine Dion; aiz to, ka viņa dzied- angļu un franču...
     Vņas vismīļākā dziesma, no šī albuma, šī:  


https://www.youtube.com/watch?v=_LTsjwiTN7w
.... par cik man tika iztulkots teksts, man arī patīk, ļoti ļoti....  

Ingrida X. 21. apr 2016. 18:07

Viņai ļoti mīļa ir dziesma šī... tad, kad atkal apmācies un līst, un gaidām Saulīti atkal, tad... nu tad klausāmies to un es?- klausos, cik skaisti viņa to dzied... un drusciņ dziedu līdzi...


https://www.youtube.com/watch?v=t6wbWDip_-8

Autorizācija

Ienākt