Vistas gaļas galerts

10. jūn 2016. 18:22



Vistu notīra,sadala lielākos gabalos,nomazgā,pārlej ar aukstu ūdeni,lai gaļa būtu tikko ......
http://www.videovirtuve.lv/pavargramata/uzkodas/vistas-galas-galerts.html

Atslegas vārdi: recept4e0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

Dzēsts profils 11. jūn 2016. 16:14

nuja-tāda izskatās studentu neļķīte...kad acīs sašauj Zirņus

Dzēsts profils 11. jūn 2016. 13:51

Šitas ir notiesājams ar franču sinepēm   un pētersīļu salātiem  

Minka M. 10. jūn 2016. 18:29

Normāli nekur neliek klāt želatinu,
Želatīns ir caurspīdīgs, bezkrāsains un sausā veidā lūstošs olbaltumvielu maisījums bez garšas, kas ir iegūts no dažādu dzīvnieku kolagēna. To sauc arī par dzīvnieku līmi. Želatīns tiek izmantota kā cietviela pārtikā, zāļu un fotogrāfiju izstrādē un kosmētikas ražošanā. Želatīns ir neatgriezeniska kolagēna hidrolīzes forma.
Kāpec vispār galertiem/aukstām gaļām liek vēl tādus klāt?
Līme par maz..

Autorizācija

Ienākt