Cilveku daudzskjaitniba

3. jūl 2016. 20:55

Iekapj autobusa, kura smird pec sudiem, alkohola un sasvidushu cilveku kermeniem, kur viens apdirsies reali kasas, lamajas pats ar sevi un rokam platas.... vieni pasmin un aiziet talak, otri, rausta degunu, bet paliek brivaja placi, treshie, savukart lamajas un grasas kapt nakamaja pietura lauka, bet ceturtie, apmulsushi novershas un, var redzet, ka vinjiem kauns par to, ko redz un, tad vel piektie, kuri jutas shoka un ir aizvainoti, ka jabrauc kopa ar tadu individu, bet ari nav parliecinati kapt nakama pietura ara, meginat izsedinat veci, zinjot shoferim un policijai vai paciest. Un, pie kura cilveku tipa Jus piederetu? Vai Jus viegli samulsinat, parsteigt, iepriecinat vai apbedinat, varbut pashiem patik shoket, parsteigt un iepriecinat citus?
varetu ari piemerus studija!
Lai veicas!

Atslegas vārdi: cilvēku daba0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

Dzēsts profils 5. jūl 2016. 22:28

Man biežāk iznāk braukt ar tramvaju. Ja nav ko elpot, pārkāpju otrā vagonā. Autobusos retāk smird, vispār nav gadījies. Vienīgi dzērāji, alkohols.
Sbiedriskajā  tronportā brauc mūsu sabiedrība. Tāda viņa ir.

Ingrida X. 4. jūl 2016. 17:31

.... te kkas atk nobrucis; nevēlējos galīgi, bet mans koments-atbilde pievienojusies abiem Taviem, lkm- identiskajiem- blogiem.. nekas; ne vainīga- es, ne- Tu :)

Ingrida X. 4. jūl 2016. 17:19

.... kāpēc ir jāpacieš kas tāds, ko mini Tu?? beigu galā- esmu taču atmaksājusi savu pabraucienu.. loģiski tikai, ka- rīkotos...
/bet- rakstot šo, ko tikko uzrakstīju, atcerējos vārdiņus, neprecīzi, bet tmr:  iekāp kaut uz min.5-ām tā cilvēka zābakos, kuru nosodi.../ ... un- es, ja godīgi, nezinu, ko patiešām darītu situācijā šajā... pirmk.- sab.transportu neesmu izmantojusi sen; otrk- es neesmu bijusi tā cilvēka- zābakos....
   Es- nezinu!!!! ..

Autorizācija

Ienākt