Kā rīkoties?

4. jūl 2016. 03:08

Sveiki visiem ! Griežos pēc padomā kā rīkoties ! Lieta ir sekojoša ..esam ģimene un viss ir ok ..tikai mana sirds mīļotā iet kopā katru vakaru vannoties un dušoties pilnīgi atkailināti kopā ar savu 15 gadīgo dēlu! Man viņš ir audžu dēls bet ok tam nav nozīmes protams ! Un protams gan māte gan dēls pilnīgi atklāti mazgā savas intīmās vietiņas ! Protams es ar to biju neapmierinats un teicu ka tas nav pareizi bet tiku izlamāts un pazemots ka es neko nesaprotu no ģimeniskās mazgāšanās !! Protams vairaak ar to necīnos ..lai mazgājas ..bet es uzskatu ka tur nav kas riktīgi .. Varbūt kādam ir viedoklis vai pat padoms ?!

Atslegas vārdi: PUU0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

ronalda z. 10. jūl 2016. 11:33

martameita  Andrejs anastiju komiju kazu inese dima runasvfranciska desals agenskalnadrauze

Dzēsts profils 9. jūl 2016. 10:45

tu esi rezerves ritenis...a ne vinu gimene

Ingrida X. 5. jūl 2016. 01:23

Ja pieņemu, ka viss patiešām ir tā, kā raksti Tu, tad:
tur nav kkas riktīgs gan!! ..
Arī tad, ja Tu nebūtu "klātpienācējs" ģimenē- nu nenotiek tās mazgāšanās lietas- tā!! Normālam Puisim, tajā vecumā, kad viņš jau sen saprot sava un mammas dzimuma atšķirības, pašam jau šķiet nenormāli- atkailināt savu vīrietību- sievietei no malas, pie tam- visvairāk- tieši mammai.

Robežas ģimenēs, kur bērns- ne abu vecāku bērns- nosaka tas no vecākiem, kurš nu ir- tas bioloģiski- īstais. Tu?? Esi vnk- palikts aiz borta. Ja neiebildīsi, ja pieņemsi pat šo- absurdo mazgāšanās rituālu- kā normu, tad- pavisam drīz- paliksi aiz borta- vsp.   Ja neesi- jau palicis.
Atv., saku tikai to, ko redzu/jūtu no Tevis rakstītā.

justs l. 4. jūl 2016. 23:01

   Kaut kāds stulbums,var būt vēl taisās ģimenisko seks paraugstundu dēlam apmācīt...?

Autorizācija

Ienākt