Profesijas izvēle.......

9. aug 2016. 16:02


   Degustētājs. /bilde no neta/

          Domāju , daudzi , ja ne visi , atceras dziesmiņu par slinko Jānīti , kuram ikvienā nedēļās dienā dienā bija - ai , ai ! vai , vai ! Tikai svētdienā Jānītis braši sauca - hei , hei ! Tā tak nebija skolā ejamā diena .......
Taču arī starp bērniem ir izņēmumi , kuri vēl ilgi pirms skolas sākuma , sāk apgūt savu nākamo profesiju . Skatāmies video !   Ko varat teikt par savām profesijām - vai darbs sniedz gandarījumu ?

https://www.youtube.com/watch?v=-HuKdC-dKrc

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (52)

Konstance L. 13. aug 2016. 18:58

Paldies par Jūsu jauko komentu , Raimond !  

Konstance L. 13. aug 2016. 18:57

Atraugātāja klāt gan !   Tantītei laba apetīte , ātri sagremojusi savu iepriešējo gremokli !   Man jau sen pieapnika šķūrēt atraugas atpakaļ adresātam , taču jādara !  

Ingrida X. 12. aug 2016. 21:13

Par cik jūtos pat glaimota mzl- ka neesi mani vēl bloķējusi /ha-hā!!/-
Tavas dubultnieces blogam labāk iederētos nosaukums šāds:
Guna anuG 09:34
... par prieka plācenīšiem un ne tikai - stāsts ... par pārdzimšanu, tostarp, stāsts..
Tālāk- vāraties savā sulā laimīgas, ar zivju pabarošanas speciālistu kopā, ar mūžam ņaudošo Raimondu... un- ansmablis nolasīts!!!  

Man patiešam pieapnika- beidzot!!- ar  šīm sīknaudām- krāmēties. Laimīgi!!  

Ingrida X. 12. aug 2016. 20:52

Paej ka, Pļehov, maliņā!! Davaj, ka dēsti rozes- Annei, neesi tak stulbs, lai nejustu, kam vajag Tavu reveransu!!  

Vasilijs P. 12. aug 2016. 20:50

Man nav PIELAIDES...

Vasilijs P. 12. aug 2016. 20:46

Vēl nav izslimojušas...līdz galam

Vasilijs P. 12. aug 2016. 20:45

Lielās-kaulainās

Ingrida X. 12. aug 2016. 20:33

Dari, kā ērtāk, komediante!  
Pats jautrākais visā, ka nu jau sevi iekomentē ne vien no feikiem, pašas uzradītajiem, bet arī anuga, visā godībā- te!!   .. jautra kompānija, ko teikt?!  

Tu /21:59/, ja neesi pār bortu vēl pārmests, nesatraukājies diži:  Tas notiks, drīz!!~ .. bezgala smalkais jūras un sajūtu- apdzejotāj!!.. Lēts tipiņš esi, un  tas ir- NOPIETNI.

Ja kas- es, vsp ienākot šīs daudzprofilu "dīvas" blogā, izdaru cēlu žestu- jo esmu reāla, esmu- tieša. Esmu tikai un vienīgi tā, kas esmu- atšķirībā no šaltīm kkādām, no Andžām vai tgd vēl nez kādiem tur ākstiem- Meniem... atšķirībā no Raimonda, kas to tik vien dara, kā čīkst un pīkst; par pašas bloga autores feikiem- neizteikšos, jo- kā jau reiuz minēju- vārpata?? latvānis??- manis pēc- lai zeļ un zied!!    Ja te tik daudz to, kuriem, Robčika vārdiem runājot- vienalga, kas trubas otrā galā, tad taisiet reveransus, cik vēlaties; kad apnīk, kopā ar Menu- pabarojiet nēģus!!  

Jauku Jums visiem vakaru!! Jaukas- brīvdiernas!!  

raimonds v. 12. aug 2016. 15:51

Kada?

Dzēsts profils 12. aug 2016. 15:31

Man patīk mana profesija...

raimonds v. 12. aug 2016. 14:39

Konstance, viss kartiba.... parsedisimies no zirga kamielim mugura un dipinasim talak, vai ka? cinities, tad, liekot visus ierocus rokas, ja ne- mazgat rokas sveta nevainiba?   

raimonds v. 12. aug 2016. 14:37

Laikam pirmais sapnis bija klut par betonvedeju, baigi patika cements, pat sagatavosanas klases lieciba ierakstija to, tagad laikam jau vairs tadu tradiciju nepiekopj, bet varbut tas bija tikai mana bernu darza. Pec tam, noskatijies filmu, kur greizsirdigs virs, piekeris savu sievu, izvarija sho kopa ar ziepem, izdomaju, ka velos ziepju fabrika stradat un varit ziepes, tad ziepes nomainija parfimerija un kosmetika, velak, tas bija tramvaja vaditajs, jo radiniece stradaja un, man loti patika rudeni smarzot degosu lapu smacina un, joprojam patik, bet tie pasi vecakie tramvaji gan man labak patika, nerunajot par sedekliem, kadi tajos bija, kaut vasara dupsis slapjs kluva uz ta sezhot, bet toties miksti un komfortabli.. nu un pedejais laikam tagad par ko domaju iet macities vai nu par miesnieku un lopu kaveju vai uz ekskavatoriem, jo par stjuartu, veselibas del diezin vai panemtu, kur nu vel bez attiecigas izglitibas un, kur tad vairs macisies, kad jadoma, kur maizitei nopelnit, ja, bet macijies esmu vel daudzas profesijas, bet neizmacijies un, varu pateikt tikai to, ka nozime ir ari apstakliem, kas biezi vien ietekme, jo biezi vien pateicoties tiem, apgustam ko tadu, ko nemaz nebijam ari planojusi, tapat ari ar mani notika, bet, iespejams, ja dzivotu netalu no tramvaja kada depo, 99%, ka butu kluvis par tramvaja vaditaju, bet nu, vismaz esmu pa blatam pasedejis pie vadibas groziem un zinu, ka tas ir vadit divus vagonus, kad augsa supojas un dzirkstelo un, sliedes ir tik slidenas, ka knapi var tikai ar avarijas bremzem nobremzet... jebkurai profesijai jabut sirdsmilai, jo vislabak padodas mums tas, ko mes vislabak protam un, kas visvairak mums patik, savadak nekada liela nauda nespes dot loti labus rezultatus, un atri vien viss tas apniks, tas pats attiecas uz amatu VId, - iedotu vinai sedet tai kresla un tad jau redzetu, ko vina spej un ko var un, ja kas, vienmer tacu varetu atbrivoties un jaunu kandidatu meklet, cita lieta butu, ja, lai atbrivotos, butu jaizmaksa baigas kompensacijas vai janosauj a, griste jau neko tadu tapat daudz salaist nevaretu, ja butu , kas augsa kontrole vinas darbibas un, kur nu vel entie padomdeveji, vietnieki, analitiki, gramatvezi un kontrolieri, nedomaju sabiedriska transporta kontrolierus...

Konstance L. 12. aug 2016. 12:21

Atvainojos bloga viesiem , ka Ingridas Xx atraugu šļakatas trāpa arī Jums ......

Konstance L. 12. aug 2016. 12:20

Visas savas atraugas arī turpmāk saņemsiet atpakaļ , Ingrida Xx !   Cik nāksiet manos blogos atraugāties, tik dabūsiet atpakaļ !  
Gremojiet vesela , atraugātāja !

Guna a. 12. aug 2016. 09:42

Saldējuma pārdevēja - manC bērnības SAPNIS !   To nomainīja sapņi citi , taču saldējuma burvību tas neizmainīja !

raimonds v. 11. aug 2016. 21:59

profesijas, sievas, meitas nak un iet, beigas tapat paliec bezdarbnieks.

Dzēsts profils 11. aug 2016. 21:59

Tu klausies, krasta žurka, tādas kā Tu, pār bortu metam,
un nēģiem par barību, un izvēlies izteicienus, ne mežā atrodies,
šis Tev ir pēdējais brīdinājums.
Neiedomājies ka Tu varēsi iet katrā blogā un savus vēmekļus
atstāt, un šis jau bija NOPIETNI.

Ingrida X. 11. aug 2016. 20:35

Tu, atraugātāja, vari sviest, ko tik vēlies, jebkurā no maniem, ne jau nu biežajiem blogiem, bet iebradājot ar savu netīro, melīgo dvēseli, vsp- ar savu personu, pretīgo, blogā, kas bija veltīts manai Mammiņai, blogā, kas tapa, izsāpot ik vārdu, kas tajā, Tu pārkāpi visas robežas. Un tas Tev piedots- netiks.

Vasilijs P. 11. aug 2016. 12:43

Lai savāc savas Holiwudas mačkas un lasās!

Aleksandrs V. 11. aug 2016. 09:03

.....izvēle.........

Autorizācija

Ienākt