Liellopu gaļas šašliks

31. aug 2016. 16:24

Gabaliņos sagrieztu gaļu  vispirms 4 stundas mērcē vīnā.Pēc tam gaļu liek traukā kārtām,katru kārtu pārkaisa ar sāli,pipariem,sasmalcinātu lauru ......

http://www.videovirtuve.lv/pavargramata/pamatedieni/liellopu-galas-sasliks.html

Atslegas vārdi: receptes929

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (11)

Dzēsts profils 2. sep 2016. 18:28

Tas jau minka The Best, ēd šašliku un sāc smaidīt, tas jau nekas,
ja par Tevi nezin kā padomās, vai no laimes, vai jumtiņš aizbraucis   

Minka M. 2. sep 2016. 14:48

Iznieko tik vīnu,,ari tie kas vīnu nedzer,,a pectam to vīnu jādzer un jāgrauž šasliki,būs kā piedzeries,

Dzēsts profils 1. sep 2016. 12:44

zannina tikai 1...    ...jo bildite ir no interneta...a ne no tavas virtuves

Dzēsts profils 1. sep 2016. 09:58

Tikai, kāda starpība, kārtām vai samaisīt viss vienkopus, kur tas āķis???

Dzēsts profils 1. sep 2016. 09:56

Laba doma Vasilij, bet mērcēt tak vienalga 4h

Vasilijs P. 31. aug 2016. 18:49

Un ja augstfrekveņču ģeneratorā?

Vasilijs P. 31. aug 2016. 18:32

Jo resnie par to ar mieru pat savu māsu nodot

Dzēsts profils 31. aug 2016. 18:31

Pēc Tavas parādīšanās, gribot, negribot jāsāk kaut kas šmorēt, jo ļoti
kārdinoši, PALDIES  

Vasilijs P. 31. aug 2016. 17:46

Ja jau gribēja to panākt

Vasilijs P. 31. aug 2016. 17:44

Nav mani

Dzēsts profils 31. aug 2016. 17:43

žaniņa     
a man galīgi poh...ko tu baro...ar ko tu baro...kuram garšos-tas apēdīs!


pavēro tuvplānā-nūdistu pludmale!!! un saimītes///visi ēdīs no Nokautā koka....uz to tie paļaujas un uz tā mīt!

Autorizācija

Ienākt