Ābolkūka ar kanēli

16. nov 2016. 11:27


Ābolkūka ar kanēli. Receptes. Ļoti garšīgi! Miltus izsijā pievieno sakapātu vai sarīvētu margarīnu ,sāli ... http://www.videovirtuve.lv/miltu-izstradajumi/abolkuka-ar-kaneli.html

Atslegas vārdi: receptes929

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (11)

Dzēsts profils 17. nov 2016. 17:32

Necepies, anne vasja junior! (vajag tak izdomāt!)

Dzēsts profils 17. nov 2016. 15:22

par litas trollēna komentiem nudien nav jācepas...tā ir saziedējusi /sapelējusi/ maize...
bet gotiņa raibaļa vai brūnīte nudien ir labs pārstrādes kombināts pļavai...ja sieram pievienoju ķimenes, kuras gotiņa neēd...atstājot arī man kaut ko variācijām...tā ir lieliska sadarbība jāņu sieram!
šoreiz par āboliem...arī tie ir gatavi...kad no ābeles nokrīt zemē kā dievmaizīte.
bet uzpūstās ģimenes mani neuzrunā...un kāpēc gan tā...jo-es tās vienkārši nesajūtu...

Sandris X. 17. nov 2016. 12:35

Mūsu mājās tādas iet uz urā !    

Dzēsts profils 16. nov 2016. 22:03

Domāju, ka Žanīna ir atbildējusi pienācīgi robim personīgi. Jo kur tad izpaliek sajūsmas komentāri?

savsem k. 16. nov 2016. 21:25

Vai kūku kari ir sākušies ?  

Dzēsts profils 16. nov 2016. 20:19

Pareiz, Frēzij, biki plānākā veidā, ko ar teicu.

Frēzija v. 16. nov 2016. 20:03

Iecienīta ābolkūkas recepte ne pirmo gadu, tikai cepties lieku plātsmaizes pannā, man ļoti garšo, tikai plānākā veidā. Virsiņu sadurstu ar dakšiņu, super zeltaina un garda  

Dzēsts profils 16. nov 2016. 18:23

Kāda var vispār nepūlēties, neko necept, sist pie krūtīm- es, es, es, es tā, es šādi...jūs, ja nedarat kā es, tad duriki. Anne, sit pie krūtīm, pastāsti, kas par personību esi, ko paveikusi, ja uzskati, ka visi citi dara nepareizi.

Dzēsts profils 16. nov 2016. 18:17

Šitā tiešām laba recepte, visiem garšo, man tik liekas, ka zemāku formu, lai tās zaptes mazāk, vairāk sabalansē ar mīklu.

Dzēsts profils 16. nov 2016. 14:56

ābolus piegraužu kā piedevas...svaigus...es netaisos tik daudz pūlēties un izrādīt visas plīts īpašības... vai obligāti viss svaigais ir jāsacep?

Dzēsts profils 16. nov 2016. 14:54

kanēli bieži uzkaisu baltmaizei, kuru pārklāju ar krējumu...mazliet pastāv un kūka gatava!

Autorizācija

Ienākt