.... ak, kā mums jāiemācās- tas!

18. dec 2016. 10:16

    Jums ir bijis tā, ka neesat aizmiguši ne stundu, bet- ne jau problēmu, kārtējo, risinot, bet vnk tāpēc, ka nevarat aizmigt?? .. Tik daudz domu- pirms, vēl vairāk- pēc... Un- tai pat laikā, diena, sekojošā, uzlādē baigi pozitīvi- darīt viskautko, tai skaitā, kā smejos: ar mutautiņu iztīrīt stūrīšus visus?!.. Tgd?? Tikai 10 un bišku +??? Neticami, patiešām!! Jo man, kopš uzsāku savu dienu, pie tam- baigi foršo, šķiet- esmu milzu kalnus jau nogāzusi.... Pat paspēju aizbraukt turp, kurp- vēlējos.. :) .. lai vnk paskatītos tajā, kas ir tā vērts- paskatīties..

    Vēlot labu Visiem- es, Ingrida.

Atslegas vārdi: tvert mirkli4, novērtēt to0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (9)

Ingrida X. 25. dec 2016. 07:18

ak, Kārlīti, Kārlīti.. es reizēm pati nesaprotu, aiz ko mans ķermenis tik stiprs, uz kā viņš vispār turas ;)  ja man, ik pa reizītei, neatgādinātu, ka jāpaēd, es to aizmirstu, patiešām! Jo- ir tik daudz viskautkā cita, ka.. ok; man patiešām patīk garšīgi paēst, kad to iedomājos- smuki uzservēta porcija:  kartupelīši, vai vēl krutāk- kartupeļu biezenis, karbonāde, ne jau nu parastā, un salātiņi, kuros viskautkas.. Un- galīgi nav no svara, vai šo porciju uzservēju es pati, vai- kāds cits.. ok, teikšu, kā ir- labāk jau, ka kāds cits!!  

Dzēsts profils 22. dec 2016. 00:54

Manas naktis ir mazliet savādākas. Ja neguļu un neklausos kauko ko pats vēlos klausīties, tad jāklausās, jāsadzird kas apkārt notiek   .
Aizķēra tas "tas nav īsti gudri". Domāju, ka ķermenis vienalga savu atgūst   , paņem miegu kad viņam vajag. Tā ka tas gudri nav, bet feini   gan

Ingrida X. 22. dec 2016. 00:37

Man vnk patīk naktis!! :) Kad nav nekādu pienākumu, nav sev jāpārmet, ka nedaru to, ko vajag, bet to, ko vēlos.. Jā, dienā to sauc par slinkošanu, bet naktis- tas ir brīvs laiks.. Tad vislabāk lasās grāmatas un daudz kas cits- klausīties, skatīties kko... Nē, nu es jau zinu, ka no rīta var būt ne visai, kad pagulētas tikai stundas pāris, bet- vienalga!, bieži atņemu sev stundas miegam, jo vnk žēl tās pazaudēt... Un zinu arī to, ka tā nevajag, ka tas nav īsti gudri..  

Dzēsts profils 21. dec 2016. 17:56

Aizmirsu pierakstīt, ka savu pesimismu   uz tās maizes .... brokastīs

Dzēsts profils 21. dec 2016. 17:54

Ja tām domām, kas traucē aizmigt, redzams kaut viens risinājums, tad ne vainas   . Savādāk pēc tādām pārdomu, bezmiega naktīm varu biezās šķēlēs griezt un uz ne mazāk plānas maizes rikas krāmēt  

Ingrida X. 19. dec 2016. 21:43

nu bet, Kuku!! ;))) regulē vai neregulē to pulksteni savu, tāpat- viss auzās!!~!
ja pienākums prasa- ceļos, sapošos, dodos.... Ja esmu brīva- neceļos, nepošos, nedodos... aritmētika vienkāršāka- par vienkāršu!!!!    Un tad, kad viss saiet galīgi krustām: uzceļos, nepošos, daru.... nu tā, kkā... ai, atvaino- man vnk sanāca smiekli!!!

savsem k. 18. dec 2016. 21:02

Jā .... šajā sasodītajā Ēģipes tumsībā bioloģiskais pulkstenis izregulējās  

Benita L. 18. dec 2016. 11:30

Visu laiku gribu notvert mirkli un teikt - Tu esi skaists!Tāpēc arī šodien dzenos uz darbu,varbūt pa ceļam "satveršu gaisā"! Lai jauka 4. advente!

Ingrida X. 18. dec 2016. 10:30

.... man nav tieksmes ne izrādīties, ne uzkāpt šajā melu everestā, es uzrakstu tad, kad vnk- prasās tas, ko jūtu, tikt izteikts- vārdos.  


https://www.youtube.com/watch?v=uQgVEAxFBtQ
ak vai!!!!! jauku, jauku, jauku, baltu, baltu, baltu, siltu, siltu, siltu- Dienu Jums Visiem!!

Autorizācija

Ienākt