Kāpostu plācenīši

21. dec 2016. 11:55


Kāpostu plācenīši. Video Receptes. Ātrajām vakariņām.
Kāpostus sagriež, liek katliņā, pārlej ar .... http://www.videovirtuve.lv/uzkodas/kapostu-placenisi.html

Atslegas vārdi: receptes929

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

savsem k. 21. dec 2016. 21:23

Šamējos gan nedrīkst atdot pasaules badacietējiem  

Sandris X. 21. dec 2016. 15:11

Ne vaina , kad plācenīšiem vēderiņos iepildīta maltā gaļa ! Tādi balodīši aiziet uz urā !    

Dzēsts profils 21. dec 2016. 14:12

ir varianti-savā starpā-apmainīties...ja iekšā atklājas-ne tas ...bet ar norunu-visiem šķīvjiem jābūt tukšiem...beigu galā.
un tad-visi smuki korī...pieceļas un noskaita-saimniecei par pusdienām-PĀLDIES!...
tas izskatās pēc normām...viss sabalansēts, izlietots-pārpalikumi nav-izrēķināts-Smalki! ak..kā es reizēm par sevi priecājos ...ka atļauju rīcības -brīvību!

Dzēsts profils 21. dec 2016. 14:06

esmu gatavojusi kāpostu tītenīšus...visa diena pagāja...ideja!...atrast kāpostu un veselu mīkstināt-vārot...pildīt var ar tradicionālo malto gaļu, rīsiem, sīpoliem..bet var ar jebko-tāpat kā pildītās pankūkas...tikai kāpostu lapu vietā-lielie plānie...neraudzētās mīklas-blēņas/blīņi/ un smuki kā aploksnē-sasaiņot-apsveikuma kartiņu...kas gan tur būs-atverot...jo izvēle-rokas stiepiens...bet izskatās visas-vienādi!...ko izvēlējies, tas jāapēd..tikai tad var sniegties pēc-vēl!...izvēles-pārpalikušās.
tas ir jauks galda ruletes rituāls... lai cilvēki neiznieko mantu...gribot-paši nezina ko!...cik nežēlīgi dažreiz-apēst savu izvēli...bet nekā nevar darīt,   bija brīdināti-ar biezpienu, ievārījumu/un kādu???/, gaļu, ar dārzeņiem...sēnēm...un vēl miljons variācijām.

Autorizācija

Ienākt