Veiksmes stāsts?

1. feb 2017. 13:39

Kāds zina, kas notiek ar latviešu valodu? Publiski jau saka - notiksies. Ir daudzi, kas vaino filologus valodas centrā. Viņiem gan jau augšas norāda, kuru latviešu valodas vārdu vietā par obligātiem ieviest citu valodu vārdus. Jābrīnās, ka vēl netiek prasīts ka vietā teikt kad, ko no augšas borē jau gadiem. Tie, kas prasa augskolu rektoriem zināt valsts valodu, nenorāda, vai labdien un sveiki līmenī, viņu līmenī vai citādā līmenī. Gadiem deputāti var būt, nezinot valsts valodu. Paši saka - zinu valsts valodu. Deputātiem vienmēr taisnība. Tauta tik paklausīgi gaida labākus laikus.
Nu jau skolēniem arī kārta.Iespējamā misija aktīvi soļo, jautājot - vai tu vari pacelt izglītību? Cik tā izglītība smaga? Jāsauc talkā kāds bruņurupuču nēsētājs. Viņi saka, ir īpašības, no kurām sastāv skolotājs. Bez tāda sīkuma kā komats varbūt sastāv arī.
Latviešu valoda seko politikāņu paveiktajam, izmirst kopā ar vecajiem latviešiem

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (9)

Dzēsts profils 2. feb 2017. 15:19

tas ir veiksmes stāts- citiem...bet pašiem-prom! tur mūs sagaida...apmāca opcijas...nav jārunā...tikai jāizpilda-uzdotais...tu māki nogriezt austersēnes..nemāki-parādīs...tavu uzdevumu...un cik ātri varēsi...cik daudz...tik arī saņemsi...un nejautā...ja nejauši esi kara rūpniecībā,   kam tās čaulītes gatavo-nav tava daļa!-dari...ja ne-prom..un ja muldēsies-pie sienas!
tas arī ir veiksmes stāsts...par tiem, kas izglābās

Dzēsts profils 2. feb 2017. 15:14

tauta nemīl savus varoņus...tā dievina visu, kas nav no tās...tas ir augstāks!...un gaida izsenis...kā gadsimtos ierasts-savus Glābējus...pasaules atzītos...
jāsāk domāt, ka latvietis ir tāds pameža variants...nomākts...un katrā brīvā vietā-iecels-no citām zemēm nākušos-tos par gudrākiem uzlūkodams.
ahhhh.... ko nu mēs... mēs jau tik tā-pa jokam....

Dzēsts profils 2. feb 2017. 15:09

un ko gan rainis ar savu pseidonīmu bij domājis...pārvērtās...no nieka latvieša pliekšāna...par lietutiņu...kas sijājas, rasina...kāpēc tas kaunējās jo savu tēvu uzvārda...pliekans likās tā domu murgu garam...arī bībelē ir teikts-no turienes neviens izcils-celties nevar...
un jā!...arī aspasija...tāpat-sevi identificēja ar sengrieķu dievībām...vai man ...durakam...tiešām jānotic, ka neviens no šīs muklāju ...mežaiņu tautas nevar būt dižs...un dižoties! par spīti aizspriedumiem..tautā valdošajiem...ka no tās neviens nevar celties!

savsem k. 1. feb 2017. 21:18

Kā teca Rainis - pastāvēs kas pārvērtīsies   ...

Benita L. 1. feb 2017. 20:49

Gribētos teikt - nav kārtības.Bet jaunā kārtība ir vecā nekārtība.

Vasilijs P. 1. feb 2017. 18:33

Borisa Pugo statujas atlējums pilnā augumā iespējams būs,kā dāvinājums Rīgas Domei(analoģiski ASV Brīvības Statuja,kura neatrodas ASV un nav tās simbols).

Vasilijs P. 1. feb 2017. 18:25

Nevaru spriest,vai pats Valensa ir nodevis Poļus ar parakstiem saviem Atraitnis,visādi gadās...bērnu būt nevar

Dzēsts profils 1. feb 2017. 15:19

visi veiksmes stāsti...kad beidzot tava teritorija...kaut vai dzīvoklis...ir sakārtots...beidzas ar krahu, tikko sāc kustēties un kaut ko darīt...
tātad ...kā hitlers reiz veica etnisko tīrīšanu ebreju lietā...vācija atvainojās, jo cieta skāvi...neatvainojas tie, kuri uzvarēja, kaut grautiņus lielus radīja...
...bet es uzskatu...ka savā hologrammā nav jāiesaista citas dzīvības...reālas-tās ir jāiznīcina pašam savā galvā....vispirms!...no tām-distancējoties...jo tās nav iznīcināmas fiziski līdz tukšumam...kā pašlaik kaut kādu islāma valsti...kura jau sen siro kā iedomāts vīruss pa visu pasauli...un izķert katru blusu savā kažokā-nav iespējams...sevišķi kakla zonā...kura groza tavas nelāgās domas.

Dzēsts profils 1. feb 2017. 15:01

Rainis-jaunlatviešu strāva!
aiii...kādas tik valodas tautā neklīst...par saviem kaklakungiem
ne tiem kāda jēga pie tautas, ne tautai-pie viņiem...
itkā runā vienā valodā-vienādos vārdos...bet VALODA...katram sava-tie nesaprotas!
dzeguzīte naudu skaita...bet tie domā-gadus skaita....cik ilgi vēl...būs jāauklē pabērni...un par cik..kas man no tā būs?!
latvija ir taisnīga...demokrātiska valsts...viss ir kārtībā!...nav jau tev jāņem tas tievais-skabargas gals...ņem resno-baļķa galu

Autorizācija

Ienākt