Prestižš

3. feb 2017. 10:14

Kaut kā nesaprotami ar to prestižu. Kas (kurš) to rada? Cittautiešiem latviešu valodai nav pārāk augsts prestižš, jo valodā ir daudz šņāceņu. Tie apgrūtina ne tikai valodas lietošanu. Sētnieka darbam nav liels prestižs - to dara tikai mazizglītoti cilvēki. Ja viens sētnieks slikti noslauka ielas, tas ietekmē sabiedrības viedokli un sabiedrība spļauj uz visiem sētniekiem? Kalniete saka, ka jaunie neejot politikā, jo par politiķien esot slikts prestižš un sabiedrība viņus apspļauda. Kas rada politiķu prestižu? Apspļaudīšana vai pašu politiķu paveiktais?Kas rada Eirodeputātu prestižu - mūžīgā cīņa par kaut ko, lidošana ar lidmašīnu no Briseles reizi nedēļā uz Latviju pie vīra? Ja to lidojuma naudu iedotu kādam skolotājam (gada laikā sakrājas briesmīgi daudz naudas) skolotāja un deputāta darba prestižš augtu vai zustu? Politikā neejot jaunie. Jāprasa amerikāņiem, kur ir viņu jaunie. Publiski rāda vecus, krunkainus marasmātiķu, kuru te pašiem netrūkst, ģīmjus. Jaunie nav arī Amerikā vai tos slēpj? Laikam kastas nav pieņemts aizskart un aprunāt. Mums ir kastas? Polikāņu kasta un pārējās sabiedrības kasta, pret kuru pieļauts izņēmums - politiķi drīkst to aprunāt un nolemt, kas darāms...

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

savsem k. 3. feb 2017. 21:14

Mūsējie politiķi taču arī kādreiz bij jauni , un stalti .. komjaunieši  

Dzēsts profils 3. feb 2017. 13:54

jā...gan anne...gan visi drīkst sevi apliecināt kā durakus zemes virsū...arī tev tas nav liegts-kāda duraka izmurgojumam...kā sniegavīra saveltai bumbai-iespraust ogles smaida vietā...un deguna vietā-burkānu...bet galvā-tukšu spaini!
ja vēl nesaprati-mūsu pastāvēšana uz Zemes nav atkarīga no mums...bet-no Zemes stāvokļa!...situācijas....attāluma no Saules-labvēlīga...pūšanas baktērijām...kas esam arī mēs....paskaties uz kosmu...visas ir Tīras...tikai Marija-Grēcinieces lomā...kura noteica-lai notiek tavs prāts...ne manējais...Mariju lūdzu nevainot, ka Ādams ir sadalīties sācis...nevis sācis...bet beigu posmā...palūkojies ģeogrāfijā...cik maz zaļās zonas vairs palikušas....kontinetos.
Sibīrija...neskartā zeme...visi drīz uz turieni dosies...jo-citur-nebūs vairs kur...
bet tas būs pēc X miljoniem apgriezienu...Zeme sevi lēnām atbrīvo no liekēžiem
tāpat arī sievas atbrīvojas no-saviem vīriem...kuriem tikai vīra nosaukums!...VĀRDS.

Dzēsts profils 3. feb 2017. 13:17

skolotāji...man vienmēr bijuši kā talismans...cienu...un nekad neesmu jautājusi, cik tas saņem par dulburu borēšanu...
man patika nepersonīgie skolotāji...tie bij neitrāli...tajos klausījos!
dziedāšanas skolotāja, kurai angļu val. kursi izieti...prata klipināt uz klavierēm...un mēs skanīgi dziedājām...es neprasīju-parādi diplomu...man to nevajadzēja...viņa bij meistare un prata savu darbu!...un šobaltdien-atceros!...un mācīja arī ģeogrāfiju...arī-tā pati...un es centos..nevis izdabāt...bet viņa prata-ieinteresēt-tālāk-jau es pati!

Dzēsts profils 3. feb 2017. 13:12

mans prestižs...lai cik tas nebūtu smieklīgi un mazizglītoti...atkarīgs no nokrišņiem..un no cūkām...kas visu piemēslo...
es nevainoju nokrišņus...tie ir dieva doti...bet cilvēku kultūra ir cūku kultūra...to pat pavisam neizglītots var saprast!
bet cūkas nav jāvaino...tās vienkārši ir cūkas...to sētnieks saprot...un visu aiz izglītotajiem-pofigistiem-savāc....kā nebijušu...pat neieskatās, kas uz katras turzas rakstīts.

Dzēsts profils 3. feb 2017. 12:37

Skarbi, vai ne ? Zeltam vairs jēga maza, pietiek ar gana lielu ciparu uz pareizā papīra! Tad i pareizo kastu/i šodien var nopirkt  

Benita L. 3. feb 2017. 10:30

Šķiru un paaudžu starpība bijusi visos laikmetos.Mūsu laikmets ir tāds kādu paši izaudzinājām.

Autorizācija

Ienākt