Pikantā sarkanā mērce. Receptes. Pasniedz, gaļas, zivju un dārzeņu ēdieniem. Nomizotus dārzeņus sagriež, apcep taukos. Pannā ....
Atslegas vārdi: receptes929
Vasilijs P. 12. feb 2017. 18:10Un lai abas minētās personas ar DP dodas uz PRISMA,un to pabeidz līdz galam
Dzēsts profils
11. feb 2017. 15:07un meklēt smalko ieganstu-sagaršot kaut ko kā nav..tajās visās afērijās...piedod!
es neizlikšos un teikšu..tomāti nav latvijas augļi..tie kas aug siltumnīcās zem plēvēm pasargāti no lietus...no temperatūras svārstībām...tik vāri....nav no zemes šīs!...tie piederas aitu šašlikam...kalnu altajā...latvijā tos gatavo no vistu stilbiem...cūkām...un tur der-majonēze.
Dzēsts profils
11. feb 2017. 15:01jā...dari tā kā tev garšo....man vienalga..man garšo ar sinepēm....galerts.
nekad!!! neesmu gatavojusi pēc citu receptēm-nekad!
un pat izmēģināt nekad---jo vienmēr esmu vīlusies...tajās nav nekā...ko atpazīstu tuvu!