Agonija?

15. feb 2017. 19:09

Tas, ka agonijā ir apziņas aptumšošanās, sen zināms. Gan jau vēmekļi un sū arī tašķās uz visām pusēm. Šai sabiedrībai tie ļoti patīk un izmēģinājuma - pašvaldību vēlēšanu laikā ievēlēs tos pašus vecos bukus, lai būtu, par ko gānīties.
Freimaņa laikā Ugunsgrēku vēl skatījos, tas bija skatāms. Tagad šad tad dzirdu - tas ir savdabīgs spogulis, kas atspoguļo sab-bā notiekošo - vispārējs stulbums iet savu gaitu. Līdz nākamajai agonijai?

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

Dzēsts profils 16. feb 2017. 13:00

...vai tev agonija beidzās?!...un kurš to skatās...neviens!!!.
Neviens neskatās atseviškās dzīves kāpumus, kritumus...tās pārdomas, salīdzinājumus par saimniekošanas metodēm-bet-tikai-tava pašsajūta-vai tu jūties labi?!
...atminos-vīru kaut kāds dzēršoferis nobraucis..uz kuru tu paļāvies un eksistēji...kā pumpurs uz zara...bet vairs neuzplauki...jo zars tev bija viss, tas tev deva dzīvības sulas...tu biji vienkārši-parazīts...un, kad nu barotne tev ir atņemta...šķendējies ...
vai zini ko Jēzus teica-jūs neesiet koki...kuri nevar staigāt kur grib...momentāli...tu gaidi atvasi...savu-sevi...kas pie celma izaugs...kā pie atspēriena laukuma...un neviens nav teicis, ka cirsmā atvasei būs ļauts būt..ja tur cilvēki ko citu ieplānojuši...tāpēc-nekavējies, kolīdz saņemies...aši-prom!...kā pieneņpūka-pārstādies!...tā nebūs agonija vairs-bet jau tava izvēle->kā labāk tev!...šais agonijas gruvešos-izglābties!

Dzēsts profils 16. feb 2017. 12:22

par vēlēšanām...nekādus bukus!...bet labdabīgos!
un ne vara varas dēļ...bet tos-kuri sevi jau pierādījuši kā derīgus sabiedrībai...arī man tai skaitā....   vismaz kaut kas saprotams!!!
Agonija pārņem tad, kad tev neviens Loceklis vairs neklausa kā vajag... tas ir ar ģīpstamo kaiti slims ... putas uz lūpām...
bet-varbūt tas ir pēdējais-kaut cik veselo saprātu nezaudējušais!...arī tā var būt...jo aitu bars nezina kur traucas...kur tos dzen kā cūku baru-ellē....

savsem k. 15. feb 2017. 21:44

Apziņas aptumšošanās nebūt nav agonijas pazīme , ar aptumšotu apziņu apziņu cilvēks visu mūžu var laimīgi nodzīvot - bez sirmiem matiem , un neuztraucoties ne par ko  

Gunars S. 15. feb 2017. 20:42

Inta J. 15. feb 2017. 19:46

....tas jau ir labi ,ka nav vienaldzība pret sab-bā notiekošo ....sava veida cīņa pret netaisnību::

Vasilijs P. 15. feb 2017. 19:11

CIP nav tiesīgs šajos procesos,nedz tieši,nedz netieši iejaukties,jo tikpat Agris pārdzīvo par zaudējumiem-abiem esot bijušas Augstākās izglītības,ko viņš tagad iesākšot,ja bez.

Autorizācija

Ienākt